Eind van de middag besteld overmorgen netjes afgeleverd in Apeldoorn(Nederland) Goede service. Voorheen reeds een camera besteld met eveneens goede service. Aanbevelings waardig

goede service, behulpzaam !

mijn bestelling werd verkeerd gesorteerd door FedEx ... enkele dagen later (een week) kwam de bestelling toch aan nadat ik de vertraging aan Grobet had gesignaleerd... ik werd vriendelijk te woord gestaan en blijkbaar ook geholpen dus ! Prima zo !

Tevreden

Heel goed met de service tevreden

Correcte service

Heel correcte en snelle levering

Fijne ervaring

Op de duidelijke en makkelijk navigeerbare site van Grobet was het item snel gevonden. Er was een duidelijke omschrijving en een zeer competitieve prijs. Snelle levering, goede communicatie. Ik kom zeker terug.

Totaal tevreden

Alles verliep perfect. Vanaf de bestelling tot de levering rimpelloos.

Heel erg te vertrouwen, super correct en snel !

Ik heb met blind vertrouwen een printer besteld en dit vertrouwen werd zeker niet geschaad... Zoals de titel: heel erg te vertrouwen, super correct en snel verzonden!

Een zakenpartner waar je kan op rekenen !

Snelle en betrouwbare service, een positieve ervaring van vele jaren !

Alles perfect verzorgd.

Zeer snelle levering. Perfect verpakt.

Zoals steeds, perfecte service

Gewoonweg fantastisch

Gewoonweg fantastisch En perfect afgehandeld

Hoge verzendkosten, maar wel snel.

Dit was de enige webshop die het product nog op voorraad had dus ondanks €15,- verzendkosten voor een pakketje <500gram heb ik het toch maar besteld. Product was zeer goed verpakt en al na een paar dagen in Nederland dus het was ‘t wel waard.

Correcte en snelle levering. Bericht gekregen dat mijn item niet in voorraad was en dat ze het zo snel mogelijk gingen versturen. Perfext verlopen.

Geen enkel probleem met mijn bestelling

Mijn bestelling van Canon tonercartridges verliep vlot en snel.

Snel en professionele service

Snel en professionele service Zowel in de winkel als met de webshop en advies per mail

Relatief lange levertijd

Had maandagvoormiddag besteld en pas donderdag aangekregen, wat langer dan gewoonlijk.

Super snel!

Super snel en goede opvolging van mijn pakje!

TOP

Perfecte afhandeling van mijn bestelling

Tevreden

Zeer goede en eerlijke service

Terugbetaling zeer vlot verlopen

Ik had een camera gekocht, deze werd onmiddellijk opgestuurd door Grobet, maar bleef 2 weken liggen bij FedEx. Daardoor kwam de camera voor mij te laat want dan was was ik al op reis vertrokken, en die reis was de reden dat ik de camera gekocht had. Na telefonisch contact met Dhr Laurens van de fotoafdeling werd direct geregeld dat ik de camera mocht terugsturen en dat deze zou terugbetaald worden (wat ondertussen gebeurd is )

goede prijs voor merkproduct, snelle levering

webshop van Grobet.be heeft ruime keuze goed geprijsde merkproducten. Levering verliep vlot.

Prima website met ruime keus

Overzichtelijke website en goede uitleg

Positief in alle opzichten!

Vlotte en professionele service.

perfect

Perfect, geen enkele opmerking. Een aanrader

Goede producten, duidelijke afspraken en snelle verzending.

Eiermarkt 25

2000 Antwerpen