perfect

Perfect, geen enkele opmerking. Een aanrader

Goede producten, duidelijke afspraken en snelle verzending.

Alles verliep vlot.

Alles OK

prima !!! uitstekend !!!

Prima , uitstekend

Zeer positief over de ganse lijn.

Zeer eenvoudig om te bestellen. Snelle en prima verwerking en levering.

Duidelijke website. Levering zoals vermeld op de site.

Alles verlopen zoals ik het had verwacht van Grobet Antwerpen.

Veel keus in online winkel, snelle maar dure leverservice

Veel keus in fotoalbums. Heb precies gevonden wat ik zocht. Ook redelijk veel keus in fotokader. Redelijke prijzen, behakve voor de snelle levering, das 9 euro er zomaar bij. Kan je beter in de winkel gaan afhalen, als je daar tenminste tijd voor vindt.

Vlotte levering, duidelijke website

Vlotte levering, duidelijke website

Professioneel

Duidelijke ondersteuning bij keuze van producten, ben neemt alle tijd en luistert goed! De service de je zoekt bij aanschaf van een nieuw toestel en accessoires!

Vlot geleverd aan zeer scherpe prijs

Heldere website, fototoestel is snel geleverd aan een veel scherpere prijs dan de concurrentie.

Foutief product

Ik kreeg niet het juiste product geleverd

heel goed advies en service

Heel goed telefonische advies. Makkelijke webshop. Eenvoudige bestelling. Snelle levering, de dag nadien.

Goede service en snelle levering.

Super goed contact, doen alles om klant tevreden te helpen

Ondanks misverstand bij levering hebben ze mij zo snel mogelijk gecontacteerd om alles opgelost te krijgen - superservice.

Altijd met de grootste zorg voor de klant

Zeer bereidwillige en professionele mensen

une équipe à l'écoute et réactive

Toujours de bon conseil et ultra rapide dans les échanges

Alles correct verlopen

Alles is correct verlopen. Goede service.

Slechte kwaliteit en slechte communicatie

In februari een fotolijst gekocht waarvan de kwaliteit helaas te wensen overliet. Er zou een nieuwe lijst opgestuurd worden maar ivm productie en transportproblemen hebben we daar 5(!) maanden op moeten wachten. Als het daarmee opgelost zou zijn, zouden wij daar nog begrip voor hebben gehad gezien alle problematieken in de huidige markt... Maar helaas! De nieuwe ontvangen lijst ziet er nog slechter uit dan het eerdere ontvangen exemplaar. Wederom contact opgenomen inclusief 2 aanvullende herinneringsmails, maar het blijft al 3,5 week stil vanuit Grobet.

Proces ok

Het aankoop proces verliep vlot en goed. Vriendelijke beantwoording van mail. Ik heb echter mijn aankoop nog niet mogen ontvangen. FEDEX heeft het voortdurend "in transit" en verzet telkens de bezorgtijd.... ik vermoed dat het lange wachten is begonnen.....

prima service

correcte en vlotte levering

Vlotte service

Vlotte service van de bestelling

Super winkel super personeel

Enkel de website en dan vooral de zoekresultaten, dat kan veel beter.

Vlotte levering ook al ging FedEx in de vertraging

Met een dag vertraging wegens problemen bij FedEx is het artikel netjes aangekomen. Alles verder naar wens.

altijd ok vriendelijk en correct

steeds correcte afhandeling via telefoon. De website klopt niet altijd met de werkelijke stock. Een zoek opdracht brengt je niet altijd op het juiste spoor. De verzenkosten zijn veel te duur zeker ivg met de online platforms

Het kan niet beter.

Eiermarkt 25