Het kan niet beter.

Top aankoop

Scherpe prijs en snelle levering.

Efficient en klantvriendelijk.

Erg klantvriendelijk en efficient.

Een hele fijn samenwerking

Alles verliep snel en heel goed. Best een aanrader.

Online bestelling vlekkeloos verlopen.

Duidelijke beschrijving van het objectief waarnaar ik op zoek was. Online bestellen verliep vlot. Ondanks het feit dat het artikel op het moment van de bestelling niet op voorraad was werd het toch snel geleverd.

heel tevreden.

goede communicatie levering vlot verlopen

Zeer ruime keuze, zeer snel geleverd! Top.

Hoogst klantvriendelijk

Prima communicatie en snelle levering.

Snelle en correcte levering

De camera werd degelijk verpakt en snel en efficiënt geleverd.

Geïnformeerd dat het toestel niet voorradig was. Duidelijke levertermijn opgegeven. Vlotte en verzorgde verzending.

Vlotte bestelling en snelle levering, gekoppeld aan een goede prijs.

Goede beschrijving van product op de website, vlotte bestelling en snelle levering.

Pakje nog steeds bij Fedex

Nog geen pakje

Prijs/kwaliteit top

Een aankoop doen bij Grobet is altijd fijn. De verkopers nemen hun tijd voor jou, en verkopen je hetgeen je nodig hebt, niet hetgeen ze kwijt willen. De prijzen liggen prijs/kwaliteit heel goed. Wij zijn vaste klant bij Grobet voor al ons fotomateriaal.

Snel en makkelijk online

Ik kocht een aantal rollen film die razendsnel werden geleverd met tracking number en updates. De gedetailleerde beschrijving op de website hielp mij in mijn selectie, en de prijs was zelfs iets lager dan op Amazon!

Parfait du côté de Grobet - Désastreux du côté du livreur FedEx

Commandé le 30 juin, l'article a été expédié le jour même et devait m'être livré le lendemain avant 18.00 heures par FedEx ("by 6 PM"). Le 1er juillet, j'ai reçu à 17.50 hr une notification FedEx précisant que le colis serait livré avant la fin de la journée ("by end of day"). Impossible de joindre FedEx par téléphone. Diverses plaintes écrites, y compris interpellations sur Twitter. Finalement, le colis qui se trouvait à Grâce-Hollogne le 01/07 a été expédié au dépôt FedEx de ROISSY (France) puis à celui de BETTEMBOURG (Luxembourg) avant de m'être livré avec 3 jours de retard, le 4 juillet. En un mois de temps, c'est le deuxième problème de m^me type avec FedEx qui reste désormais le plus mauvais service de livraison. A revoir, donc.

Perfect !

Van online bestelling tot levering : perfect !

Prima afhandeling van mijn bestelling

Vragen over de bestelling, telefonisch goed beantwoord!

Mijn ervaring beantwoordt aan hetgeen ik verwacht had.

De leveringstermijn wordt altijd gerespecteerd. Het product is geen teleurstelling. Zoals voor alle voorgaande bestellingen: alles is volledig in orde.

Bezorgd volgens afspraak en op tijd.

Zeer netjes verpakt.

Zoals verwacht, super!

Printer besteld, was op stock en is de volgende dag thuis geleverd zoals het op de website stond! Al meer dan dertig jaar tevreden klant bij Grobet.

Prima service en snelle levering.

Snelle levering en een goede prijs

Bestelling ( scanner) werd snel geleverd vanuit Belgie. Prima prijs.

vlugge en goede service

juiste levering

Merci!

Dank jullie wel voor de mooie prijs van het Gitzo statief!

Goede en snelle service. Ik had mijn bestelling snel.

Eiermarkt 25

2000 Antwerpen