Pakket niet toegekomen ondanks her plannen van de afspraak

Geen aflevering van het pakket na het plannen van de afspraak voor thuis bezorging. Heb ook verder niets meer gehoord van FedEx. Ze hebben ook niet de mogelijkheid om het af te halen op een afhaalpunt of kluis.

Snel, efficiënt, geen rommel

Ik had een probleem met het toestel ( eigen fout). Na een tel. kreeg ik iemand aan de lijn die niet direct de oplossing kon geven, het duurde 5 min omdat hij wat moest opzoeken. Probleem opgelost. Top

Heel snelle service

Website geeft heel duidelijke informatie. Verwerking van de bestelling gaat heel snel.

Prima levering

Na bestelling in het weekend bleef de bevestiging van verzending uit. Ik heb Grobet gevraagd of enige spoed mogelijk zou zijn en kreeg vervolgens een melding van FedEx dat de zending was aangemeld. Deze zou er al op dinsdag worden geleverd. Jammer genoeg maakte FedEx er een potje van, echter dit was niet aan Grobet te wijten. Van Grobet zelf verder geen reactie op mijn mail, maar hier geldt: liever daden dan woorden.

Lagere prijs dan elders, snelle levering

Het product dat ik wou kopen (Lumix FZ300) was hier €60 goedkoper dan bij grote bedrijven zoals bol.com. De levering verliep heel vlot, een echte aanrader dus om een lokale winkel te steunen in plaats van weer een groot bedrijf

Uitstekende service, men komt afspraken na. Top geregeld

Top bedrijf dat afspraken nakomt. Als ik accessoires zou willen bij bestellen dan zou ik dat zeker bij Grobet doen.

snel besteld maar de levering liet op zich wachten

Grobet reagerde snel maar het distributie centrum deed er heel erg lang over om te bezorgen

Weinig communicatie

Late levering waarbij ik, op 1 keer na, zelf initiatief moest nemen om de stand van zaken te kennen.

Snelle service en feedback op vragen over producten

Snelle service en uitgebreide feedback op online vragen over producten

Alles top in orde!

Levering was in orde!

Geweldig! Er is genereus en correct met mij gehandeld

Ik had 6 maanden geleden iets teruggestuurd en was het daarna helemaal vergeten. Toen ik ernaar vroeg, hebben ze het opgezocht en is alles heel correct en welwillend afgehandeld. Geweldige klantenservice!

Heel goed, heb wel moeten de factuur opvragen

Topservice!!

Snelle en correcte levering

Gewoon goed

Pakket snel en correct geleverd (BE -> NL)

goede info naar klant maar trage levering

Bij info aanvraag wordt men goed en uitgebreid geïnformaard maar lange levertijd ondanks dat iets in voorraad is.

Alerte reactie van Grobet op probleem. De verzending via FedEx was moeizaam. Beloofde bezorgtijdstippen worden zonder toelichting steeds opgeschoven, waardoor je voortdurend thuis moet zijn. Met zulke onbetrouwbare info wordt ook compleet onduidelijk of je camera dan wel voor je vakantie zal arriveren. Het was stressvol en vervelend. De doos is zwaar beschadigd gearriveerd, maar de inhoud lijkt ok. Het contact met Grobet hierover was erg prettig. Misschien kan Grobet beter met een andere vervoerder in zee.

Correct eerlijk advies

Men neemt tijd voor de klant. Eerlijk antwoord op de vragen. Vriendelijk.

Snel en correct

Snelle levering goed verpakt. Geen opmerkingen

printer komt goed over maar de cartridges geven problemen!

De instructies etc. zijn goed verzorgt. De installatie gaat zonder problemen tot nu toe! de cartridge PGBK die is meegeleverd LAAT ZICH NIET HERKENNEN en het installeren gaat hier dus niet verder! De printer werkt dus niet!! Graag de oplossing aandragen!!

Tevreden over de levering

Ik bestelde en betaalde het product dat volgens de website voorradig was maar kreeg na de betaling dat dit niet het geval was. (pre-financiering van mijn eigen aankoop?) Gelukkig werd het enkele dagen later toch geleverd.

zeer goed

Doordat levering even op zich liet wachten, contact opgenomen met Grobet. Zij gaven dadelijk een duidelijke uitleg van de vertraging. Eenmaal bestelling binnen gekomen was, is deze onmiddellijk met FedEx vertrokken. Bij levering was ik niet thuis en briefje achtergelaten bij welke buur ik de bestelling kon afhalen. Feilloos en onbeschadigd is bestelling van Grobet tot bij bestemmeling geraakt.

pakket snel en in goede staat ontvangen

zeer tevreden, snelle verzending, camera in goede staat, goed verpakt. sterk aangeraden

Altijd vriendelijk en altijd goede en degelijke uitleg !

Zie hierboven !

zo als altijd goede service.

alles kwam op tijd en op op het gemelde tijdstip. Prima afhandeling.

Eiermarkt 25

2000 Antwerpen