correcte en snelle levering

Webshop is duidelijk en handig. Bestelling snel en correct geleverd. Tracking systeem is handig

Ik word bij elk bezoek uitstekend en snel geholpen, alles verloopt steeds vlot en correct. Ik beveel deze winkel altijd met veel plezier aan bij iedereen die op zoek is naar fotomateriaal.

Snelle verzending.

Ik heb hier een nieuwe lens aangekocht en deze is zeer snel verzonden en aangekomen. Zat ook goed verpakt. Ik ga hier zeker nog eens kijken als ik weer iets nodig heb.

correcte levering, te vaak aangeschreven om enquete in te vullen

correcte levering, te vaak aangeschreven om enquete in te vullen

zeer goed en vlot

Het foute product werd geleverd, maar onmiddellijk rechtgezet en opnieuw verzonden. Een paar dagen later was het euvel al lang vergeten.

Ik ken het huis ca. 35 jaren. Steeds goede info, snelle service en top materiaal. Wat wil je nog meer. Alleen de zoekresultaten op de website kunnen nog beter. Vriendelijke groeten

Correct advies en levering

Ik kan telkens terecht voor advies en ook de levering gebeurde vlekkeloos.

Altijd de beste ervaring

De beste service, altijd eerlijk goede service . Aanrader

Canon RF 24-105mm lens besteld aan een goede prijs en telefonisch verwittigd toen ze binnenkwam met de vraag of ze mocht verstuurd worden. De volgende dag geleverd. Meer kan je niet wensen !

Bezorging door FedEx ronduit beroerd.

Ik ben twee dagen vergeefs thuisgebleven door misinformatie over de bezorging door FedEx. Uiteindelijk werd het pakket geheel onaangekondigd dagen te laat bezorgd. Daar kan Grobet weinig aan doen, hun levering was snel, maar misschien een andere pakketdienst kiezen?

Uitstekende service!

Mijn vraag over vooorraad werd binnen enkele minuten beantwoord, en mijn bestelling werd eveneens binnen tientallen minuten verzonden. Dat FedEx er een dag langer dan beloofd over deed om te leveren, kan Grobet niet worden aangerekend.

supersnelle correcte afhandeling

binnen de 24 uur geleverd

Excellent.

Uitstekende service.

Een concrete aanbeveling werd meteen een aankoop

Mijn verzoek tot keuze voor een diascanner werd overtuigend ingevuld door de mij helpende medewerker. Hij vond adviseerde mij het apparaat dat voldeed aan mijn "eisen". Beter een vakman raadplegen dan websites afschuimen.

Snelle levering, duidelijke info op de webshop.

Er stond voldoende informatie op de site om een goede keuze te maken en als je een vraag stelt krijg je snel antwoord. Verder ook een snelle levering.

Fantastische service

Vriendelijke, professionele begeleiding

Vriendelijke en goede informatie ter plaatse in de winkel. Product was niet aanwezig en werd online besteld. Snelle en verzorgde levering.

Uitstekend!!!

Perfecte service!!

De beste!

Bij vragen, steeds heel snel een duidelijk antwoord. Kwaliteit qua materiaal super. Klantvriendelijk een 10+. Gewoonweg DE zaak voor de fotograaf. Zelfs bij verzending van m´n besteld materiaal kreeg ik een persoonlijke telefoon en email. Correct en duidelijk. Jammer dat er maximum maar 5 sterren zijn. Ze verdienen er meer.

Vriendelijk en professioneel

Alweer een vlotte en vriendelijke service, met professioneel advies. Mooi zo!

Gewoon prima

ik heb informatie gevraag en gekregen mbt aankoop van een statief voor een maxi-lens

Ik had een statief in gedachten maar er is me een beter passend exemplaar voorgesteld dat zelfs nog iets beterkoop is. Top! Ondertussen ook getest en het voldoet aan de verwachtingen.

SNEL - CORRECT - IMPECCABLE.

Produkt uitstekend.

ben snel en efficiënt geholpen

batterij van Nikon niet meer te verkrijgen maar er was heel snel een oplossing voor gevonden met een ander merk met het zelfde profiel en werkt heel goed en 2 dagen later thuis

Snelle en correcte levering, via internet te traceren

Grote voorraad aan recent fotografisch materiaal en zeer vlugge afhandeling en verzending van het materiaal. Betrouwbare tracering.

Eiermarkt 25

2000 Antwerpen