Zeer snelle levering.

Een absolute aanrader.

Commandé le 25 janvier - Reçu le 26 janvier

Appareil en parfait état. Livraison ultra rapide par FedEx.

Alles zoals het moet

Als alles goed is zoals steeds, wat moet je dan nog schrijven

- - betrokken , zeer vriendelijk - -

De koerier had mijn pakket op een verkeerd adres geleverd. Ik nam contact met koerierdienst en Grobet. Medewerker van Grobet nam ook contact met koerierdienst en stelde me gerust dat alles goed zou komen - desnoods stuurden ze het product opnieuw naar me door en ja - - alles kwam goed - - Hartelijk dank vriendelijke medewerker bij Grobet !

De service die iedereen wil!

Zoals altijd zeer beleef, snel en professioneel geholpen. Uitstekende service en correcte prijzen. Geef mij maar liever deze leverancier dan een groter gegevens zoals kamera express etc.!

Correcte levering en snel

Bestellen betalen en geleverd de dag erop

Snelle levering en goede service

Bij levering bleek dat er 1 stuk niet bij zat, ze hebben de fout inmiddelijk goed gemaakt, heel vriendelijk en dag erna had ik het ontbrekende item al in huis met spoedlevering

Niet twijfelen: Foto Grobet is dé fotografiehandel bij uitstek!

Ik fotografeer en werk mijn foto's af in analoog zwartwit sinds 1961 en foto Grobet is steeds mijn voorkeursfotohandel geweest en gebleven. Ook nu ik in Brugge woon, blijf ik Foto Grobet trouw. De productgamma is zeer uitgebreid, het personeel zéér bekwaam en hulpvaardig en de levering verloopt perfect. Zéker voor een analoge zwartwit-fotograaf is voor Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant Foto Grobet 'the place to be'. Enkel Foto Guy in Brussel heeft een vergelijkbaar aanbod. Maar ik blijf Foto Grobet trouw!

Correcte levering van een kleine scanner.

Ik veronderstelde dat de scanner die ik bestelde in voorraad was, en dus een snelle levering toeliet. Na een paar dagen van wachten had ik de verkoopdienst gebeld en gevraagd naar de levering. Hier werd verteld dat het toestel niet in stock meer was maar spoedig zou geleverd worden. Dat is gebeurd, en enkele dagen later was het toestel op zijn bestemming. Ik heb echt geen probleem met enkele dagen wachten, niet alles moet asap geregeld worden. Ik ben tevreden

Goeie service+bestelling.

Vlotte hulp bij vragen, Nog een vraagje,bestaat er een tussenring om oudere pentax lenzen diam.42mm te gebruiken met de pentax k70?,alvast bedankt voor hulp.

Perfection service !

Ik ken het huis Grobet sinds 1976. Sindsdien is het altijd een serieus huis geweest... Ik heb geen moment getwijfeld toen ik het online vond.

Super rapide et bonne communication

Livraison super rapide de la commande. Reponse directe aux questions. Merci Grobet!

prettige samenwerking

vlotte service goed verpakt

Professioneel en vlot

Na telefonische contact met overtuigende antwoorden, een zeer snelle en correcte levering op thuisadres

Rapide et efficace

Achat très vite réceptionné. J’espère que le service après-vente sera aussi parfait.

Product is perfect.

Het gene wat ik besteld had was goed verpakt en kwam goed aan. Alleen liep de bestelling vertraging op en dat is ook het enige nadeel puntje.

Een firma waar ik al tientallen jaren kan op rekenen!

Toffe en correcte service !

Goed.

De levering duurde iets langer, omdat men als adres de gemeente vraagt. In Nederland is de woonplaats niet altijd ook de naam van de gemeente.

op tijd en prima verzorgd

op tijd en prima verzorgd

Correcte levering

Bestelling van fotoalbums snel geleverd en goed verpakt.

snelle levering, verzending met Fedex is voor de ontvanger geen pretje. Lastige track and trace, moeilijk om wijzigen in aan te geven.

heel goed

correct en snel

Goede prijs en zeer pronte levering.

Op zoek naar een lens die niet overal beschikbaar was (in NL) kwam ik terecht bin deze firma uit Antwerpen. Naast een goede prijs voor de door mij gezochte lens verder een soepele en snelle afwerking. Volgende dag al in huis! Hulde!

Goede en snelle service

Bij telefonisch contact werd ik heel goed geholpen. Daarna de bestelling online geplaatst. Netjes al de volgende dag de levering ontvangen. Het assortiment is zeer uitgebreid en de prijzen maken je blij. Zeker eens op hun site kijken voor je beslist om bij grote internetshops te bestellen.

Niet gekregen wat ik besteld had

De bestelervaring en de snelheid waarmee het pakketje geleverd werd waren dik in orde, alleen had ik een Olympus lens - zwart besteld en werd er een Olympus lens - zilver geleverd. Aangezien enkel de kleur verkeerd was en de kleur voor mij ook niet belangrijk is, heb de ik de lens behouden... spijtig maar ik kan er mee leven

Eiermarkt 25

2000 Antwerpen