vlot

misschien wel een eerlijker manier van thuisbezorgen, het moet toch niet altijd onmiddellijk zijn, laten we het voor iedereen wat duurzamer houden

Tout c'est passé sans aucun problème

Tout c'est passé sans aucun problème, la commande, le paiement, la réception dans les délais annoncés. Un contact téléphonique pour m'annoncer qu'une pièce commandée n'existait plus, mais immédiatement remplacée par le nouveau modèle. A recommander vivement maison sérieuse et efficace....

Communicatie is ok.

super

zeer behulpzaam, vriendelijk en zeer snelle bediening

Betrouwbaar en correct!

Traag leverbaar onderdeel van bestelling vlot verwijderd, daarna snelle levering. Telefonisch superservice.

Heel snelle en supervriendelijke reactie. Toen ik ontdekte dat ik een typo in mijn adres gemaakt had en ik in paniek een mail stuurde werd er onmiddellijk en geruststellend gereageerd. Het is helemaal goed gekomen en 24 HR later had ik mijn toestel.

Fijn dat het kan geleverd worden. Fedex mwaah

Vond vrij makkelijk wat ik nodig had op de site en de bestelling verliep ook makkelijk. Fedex maakt zich er wel vanaf door 1e leveringspoging = laatste. En zo verplichten ze je om naar een ophaalpunt te gaan. Zal volgende keer wel bij jullie afhalen.

Snelle en correcte levering Wel hoge leveringskosten voor een heel klein pakje

Aanrader

Vlotte service

Vlotte service

Snelle en heldere communicatie

De camera was niet op voorraad. Ik werd hierover goed op de hoogte gehouden. Binnen korte tijd heb ik de camera ontvangen. Prima service!

Heel fijn en snel contact gehad met Laurens van Grobet. Super! Een aanrader.

verkeerde levering

Ik heb het verkeerde formaat van ontwikkelschalen ontvangen. :-/

Schiterrend

Tot nu toe steeds hulpvaardige dienst

Zeer correct

Zeer correct.

Zeer tevreden. Levering zeer snel en op het correcte tijdstip zoals vermeld in de mail.

snel en goed geleverd

duidelijk, zeer snel geleverd naar Nederland en goede prijs. Aanrader

SNEL EN CORRECT

SNEL EN CORRECT

Een service zoals het moet.

Grobet is dan ook een vaste waarde als het gaat om fotografie

Correct …maar ik zou gelukkiger zijn mocht IEDEREEN transportkosten moeten betalen.

Goed gevoel

Zeer vlugge levering maar verzendingskosten kunnen misschien iets lager via andere koerier

Rapidité mais cependant distraction !!!

Envoi vraiment très rapide. Mais, pour un envoi d'Anvers à Arlon, un jour de transit à Roissy-Charles de Gaulle (France) et ensuite passage par Bettembourg (Grand-duché de Luxembourg). Merci la consommation pour le transport ! Protégeons la planète. J'avais commandé un TTartisan 35mm "black"; j'ai reçu un "silver". Probablement de la distraction. Je suis cependant super content du service et compte acheter à nouveau auprès de cette société.

Alles perfect.

Alles perfect.

geen correcte info over levertermijn

Op de website stond vermeld ' 2 à 3 werkdagen' maar de levering is pas toegekomen na 9 dagen.

Snel en correct

Snelle levering. Verpakking veilig en robuust voor lens.

Eiermarkt 25

2000 Antwerpen