Due to a last-minute change in my planning, I contacted Grobet to pick up the ordered goods in the shop, as it was initially to be delivered at home. The staff checked if everything is well in stock and prepared the package so I was able to pick it in the afternoon. As usual, great service and top star products (lens, paper, ink)

Vlotte bestelling

Ik vond zeer snel het nodige. Bestelling betaling en facturatie waren perfect. Alleen de zending via FedEx laat op zich wachten en de vooropgestelde datum is niet gehaald. Ik kreeg nog steeds de bestelling niet en ook geen reden noch van FedEx noch van Grobet, welke ik mailde hieromtrent

Zeer opgetogen met de leveringen Grobet

Steeds zeer betrouwbare partner voor leveringen van papier/inkt en meer. De levering van vorige week door de expediteur FedEx was wel niet naar behoren: vanaf dinsdag morgen tot vrijdag na de middag zitten wachten op de aflevering van de bestelling. Covid mag de reden zijn maar telkens een ander tijdsslot voor de levering aangeven wordt niet geapprecieerd.

Kleine vergissing in de bestelling, maar na telefonisch contact, direct bereidheid om oplossing te bieden. Dank Zr. Beatrijs

Vlotte service

Vlotte communicatie

goede klantvriendelijkheid & ruime keuze aan materiaal

grobet bied een opvallend ruim aanbod van producten, zelfs Dia scanners en opbergboxen etc... de liefhebbers van analoge fotografie vinden hier ook hun gading. enige probleem wat ik had, was de canon ic6 infrarood afstandbediening, compatibiliteit is minder dan wat fabrikant Canon vermeld ! maar verder is Grobet zeker een bezoekje waard.

Topwinkel - topservice

Altijd correcte en goede service

Zeer positieve erevaring.

De bestelling werd de volgende werkdag al geleverd. Goed verpakt.

Spijtige missing

zeer snelle levering spijtig dat er een vergissing was gebeurd. Gelukkig hebben jullie dat asap opgelost, waarvoor dank

Deskundigheid

Zeer goed advies en snelle levering.

vlotte service

goede info, snelle levering

Professional service

Very forthcoming and professional service, quick delivery, flexible and with a great range of products especially for silver based photos

Prima bestelling,moest wel lang wachten.

Ik had 2 artikelen besteld,echter stond er bij een artikel dat het 2 tot 3 werkdagen zou duren. Echter na een week hoorde ik nog niets van Grobet. Ik heb een mail gestuurd met de vraag waar het spul bleef,en heb netjes antwoord terug gehad. Alles duurde nou eenmaal wat langer zoals bijna alles in deze tijden. Heel begrijpelijk natuurlijk,maar het zou netter zijn als dit ook vemeld stond op de site. Puntje om aan te werken. Uiteindelijk ben ik blij dat ik het in huis heb.

Heel goede ervaring

Heel correcte prijs, snelle levering in een stevige, veilige verpakking. Volledige en duidelijke uitleg op de website.

vlotte service

snelle afhandeling na beursaankoop

Snel en duidelijk qua t product

Makkelijk te bestellen Vriendelijke afhandeling.

Snel en efficiënt

Ik kan er altijd op rekenen!

online besteld en pakket op tijd en volledig in orde geleverd

Geen slechte ervaring gehad. Prima afgeleverd en behandeld online.

snelle correcte service

De afhandeling van orders en de verzending of ophaling verloopt correct en transparant. Vriendelijke bediening in de winkel of telefonisch. Goede advisering.

Prima service en levering

In de namiddag besteld, dag erna geleverd Prima 3-1 scanner

Correct en eerlijk.

Nog nooit enig negatiefs mogen ondervinden dit reeds gedurende meerdere jaren.

Redelijk

Product prima in orde. Bezorging een stuk langzamer dan op de website wordt beloofd.

Dik in orde.

De website is duidelijk en gemakkelijk te gebruiken. Artikel was goed verpakt en snel geleverd. Top.

zoals het hoort

groot assortiment