Efficiënte afhandeling van de transactie.

Het was moeilijk een grote aankoop langs de webshop uit te voeren. Telefonisch contact met medewerker(s) bracht duidelijkheid om te doen wat moest gedaan worden om de transactie uit te voeren. Alles verliep vlot.

Snelle levering, goede opvolging van vragen.

Professionele service.

Snelle en perfecte levering.

Snelle en perfecte levering.

Vriendelijke, snelle en goede service.

Mijn Fujifilm-oplader en converter waren zeer snel vanuit Antwerpen bij mij thuis in Rotterdam. Vriendelijke medewerkers aan de telefoon.

Teleurstellend

Toen ik langskwam om een rolletje film te kopen, leek de persoon die mij ontving in de kelderverdieping ervan uit te gaan dat ik niet wist wat ik deed. Niet de meest fijne ontvangst. Een paar weken later heb ik er een rolletje laten ontwikkelen. Bij het versnijden van de negatieven is er niet tussen de foto's geknipt maar er op. Waardoor er dus stukken van de foto's zijn. Heel jammer.

Super snel

Goede service & en snelle levering

Snelle levering & goede service

goedkope oplossing voor macrolens !

De "Caruba reversering,, voor Canon EOS is goed aangekomen, en mits beetje oefenen een goedkoop alternatief voor macrolens,, mits beetje oefenen scherpere details dan macrolens,, wel contactpunten van de gebruikte lens afdekken, evt met papier plakband.... alleen voor sommige artikelen langer wachten op levering.

Vlot, snel en correct!!!

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering.

Voor het eerst hier Godox accessoires besteld omdat ze goedkoopste waren. Alles verlopen zoals het hoort!

Een fantastische service!

Heel vriendelijk en altijd bereid om uitleg te geven. Snelle service!

Goede klantenservice , correcte levering

Goede klantenservice (beantwoorden mails) , correcte levering

Rapide et conforme

Totalement satisfait. Réception très rapide et produit conforme à mes attentes.

uitmuntend.

Zeer snelle correcte levering!!

Schitterend

Zoals steeds was de bestelling heel vlug geleverd op een correcte manier. Bedankt.

Alles is perfect verlopen

Geen probleem ondervonden

Product is helemaal prima, moest er alleen heel lang op wachten.

Product volgens specificatie alleen als je het snel nodig hebt dan lukt dat niet. Duurde enkele weken voordat het in huis was (en enkele is niet twee weken) Verder wil prima!

vlotte en professionele service

de mensen die bij Groet werken kennen hunne stiel !

Top !

Top !

Vergeet je bestelling tot dat je een e-mail stuurt...

En dan gewoon een tracking zonder excuses...

Exellente service

Steeds groot assortiment in stock aan goede prijzen en snelle service!

Heel slecht heb nog altijd niets aangekregen

Fedex beweert dat ze langs geweest zijn maar niks gehoord en geen briefje in de bus, alleen een e-mail waarin stond dat ze vertraging hadden en dan niks meer. IK verwacht ofwel de uv filter of anders geld terug.

Snelle en perfecte service

Al jaren klant, al jaren goede uitleg in de winkel en perfecte (snelle) levering.

Uitstekende service. E-mail gestuurd met de vraag om mij de link door te sturen voor het juiste type van batterij. Onmiddellijk antwoord mogen ontvangen. Besteld en de volgende dag in huis

Eiermarkt 25

2000 Antwerpen