helemaal blij: film

...en mijn buren ook nog eens beter leren kennen! Bedankt Grobet.be

Snel en vriendelijk!

Had iets besteld maar stond in backorder. Heb een mail gestuurd wanneer deze zou toekomen en kreeg snel antwoord en een alternatieve oplossing.

De eerste keer dat ik bestel bij Grobet.be. Heel tevreden

Vooraleer ik mijn fototoestel koos, gebeld met medewerker Grobet. Zeer goede informatie gekregen, daardoor een goede keuze kunnen maken.

Heel goede service. Heel tevreden

Prima shop, snelle levering.

Alles was goed en vlot geleverd. Blij met het product!

de bestelling werd snel geleverd

ok

Snelle levering, vlotte communicatie

Een snelle levering en een vlotte communicatie! Dik tevreden!

Levering

Mijn allereerste bestelling dat ik bij jullie heb gedaan was bij levering niet correct omdat de aantallen niet juist was

Goede service!

Snelle reactie na een vraag via mail + snelle levering na het plaatsen van een bestelling. Top service!

Eerste indruk is positief.

Mijn laatste bestelling was nog maar pas besteld of ik had ze 's anderendaags reeds in de bus. Nu had ik echter een verkeerde bestelling geplaatst en de bestelling teruggestuurd. Dit is één week gelden. Ik wacht nog op de reactie;

prachtige service

prachtige service

Correct - vlot - professioneel

Zeer vlotte afhandeling en correcte levering.

Snel en goed wel een minpuntje

Bij het bestellen van een duur artikel (€1000+), zou je eigenlijk verwachten dat de verzendkosten wel bij de prijs is inbegrepen, maar helaas

Perfect !

Correcte informatie en uitvoering, waarvoor dank !

Geweldige service

Zeer vlotte en snelle afhandeling van heel de bestelling en levering.

Snel en kwalitatief

Bij Grobet vond ik wat ik zocht aan een zeer goede prijs. De levering was snel. Ik ben erg tevreden van mijn product.

telefonisch prima advies, digitaal besteld, snel geleverd, prima service

Snelle levering van een nieuwe zonnekap

Ik had een nieuwe zonnekap nodig. De volgende dag werd de zonnekap in mijn woonplaats in NL geleverd. Fantastisch.

Deze shop kan ik aanbevelen.

Besteld en op 1 dag geleverd.

Goed maar

Goed product vind het alleen erg dat voor zo’n klein ding een doos waar het 10 keer in kan word gebruikt waar je dan weer de hele dag voor moet thuis blijven anders kan hij door de brievenbus

Vlotte levering met mooie materialen

Ik zocht insteekalbums en dat stond niet overal even duidelijk bij. Een onderverdeling was handig geweest. Hele snelle levering en goed verpakt. Ik ben heel tevreden. Wel jammer dat als je zou willen terug sturen dat je het zelf moet betalen.

info opgevraagd , niet gekregen

info opgevraagd , niet gekregen

Snelle service en goede hulp

Telefonisch kreeg ik de nodige uitleg bij mijn aankoop. Snel opgestuurd.

uitstekend.....

Verschillende mails naar mr Jan Helsen gestuurd en het antwoord kwam snel en duidelijk. Prima service!

communicatie over later leveren kan beter

wegens aanleveringsproblemen vanuit de leverancier kreeg ik een mailtje dat mijn bestelling enkele dagen later zou worden geleverd. mijn bestelling was er een week later nog niet, ik heb dan opnieuw een mailtje moeten sturen voor meer info

Eiermarkt 25

2000 Antwerpen