Zeer goede ervaring! Enorm klantvriendelijk

Correcte levering

Bestelling en levering, alles perfect! Bedankt hiervoor.

Erg tevreden

Zeer duidelijke beschrijving van het artikel en snelle levering, zeer goede service

snelle, goed verpakte levering

snelle, goed verpakte levering, goede track en trace, en Belgisch, top.

Snelle en persoonlijke service

Er werd snel en vriendelijk op mijn mail gereageerd en m’n bestelling was de volgende dag al binnen!

Ruime keuze, snelle service

Grobet is een van de weinige winkels in de streek met zo'n ruime keuze fotopapier. Belangrijk voor amateurfotografen!

Zeer correcte service

Op het tijdstip van mijn bestellng was het artikel niet in voorraad: dit werd mij onmiddellijk per mail meegedeeld. Negen dagen later volgde reeds bevestiging van de verzending aan mijn adres van het inmiddels beschikbaar geworden artikel. Het artikel werd goed beschermend verpakt geleverd.

Correct

Eerst telefonische info gevraagd daarna bestelling online geplaatst. Alles verliep heel vlot en de levering was snel -1dag na bestelling Prettige ervaring en het voelt goed aan als de bestelling verloopt zoals beschreven staat bij de bestelling

Prima winkel

Prijs/kwaliteit prima

Snel en juist!

Altijd al een betrouwbare winkel geweest. Al meer dan 40 jaar klant.

ALLES LOOPT SINDS VELE JAREN PERFECT !

Ik ben sinds vele jaren een trouwe klant van FOTO GROBET. Als analoge zwartwit middenformaat-fotograaf met een eigen doka vind ik er alles wat ik nodig. Het assortiment biedt mij een ruime keuze. Ik blijf FOTO GROBET met veel genoegen trouw!

goed geholpen

spontane reflex van verkoper om aankoop van een 'verkeerd type batterij' te counteren met advies voor het correcte batterijtype; batterij is wel beduidend duurder dan bij andere verkoopspunten (webshop of winkel).

Ik koop graag bij Grobet

Mijn laatste aankoop (Caruba zonnekap 72 mm.) is een slecht product en voldoet absoluut niet aan de verwachtingen. Mijn eerdere aankopen deden dat wel.

Levering gebeurd zoals het hoorde. Betrouwbare winkel

Eerst kreeg ik communicatie dat het bestelde artikel niet meer op voorraad was. Daarna hadden ze mij paar dagen daarna het besteld artikel opgestuurd via FedEx zoals beloofd . Top want het was een artikel dat ik in andere winkels niet meer terugvond of waar het veel langer duurde om het nog te kunnen krijgen.

Fijne eerste ervaring met Grobet

Alles verliep prima van bestelling tot en met levering.

Zeer snel en correct !

Na voor- en nadelen van A3-printers bekeken te hebben op verschillende websites besloot ik de Canon IP8750 te kopen. Een paar "grotere" online-verkopers waren uitverkocht. Bij toeval kwam ik ook terecht bij Grobet, een bedrijf dat ik niet kende, en de prijs was merkelijk goedkoper dan bij de andere. Toen ik hen opbelde zeiden ze dat ze nog één exemplaar in voorraad hadden en dat ze het mij zo snel mogelijk zouden bezorgen. 's Anderendaags, tegen de middag had ik het al.

Vlotte webwinkel en zeer correcte levering.

Vlotte webwinkel en zeer correcte levering. Spijtig dat een factuur of kassabonnetje in PDF formaat ontbreekt. Verder niets dan positiefs.

alles gebeurde correct

heb geen klachten tot hiertoe

Zeer snelle levering

Camera aangekocht, de volgende dag is deze geleverd, alles netjes en grondig ingepakt.

Top camera winkel!

Top winkel, kom er al lang, altijd on point en professioneel.

Probleemloos

Besteld via hun website. Volgende dag geleverd.

Correct en duidelijk

Keuze maken, afrekenen en na het ontvangen van een bevestiging volgt enkele dagen later je pakket. Wat valt er nog meer te wensen?!

Goede service maar goedkoper mag

Net telaat gezien dat ik voor 100 euro minder dezelfde lens had bij camera expres (op de 700 euro). Wisselen ging nietmeer wegens bij teruggave enkel winkelkrediet. De prijs buiten beschouwing gelaten goede en snelle service.

Erg tevreden

Snelle behandeling van mijn bestelling, en snelle communicatie en duidelijk website.

Eiermarkt 25

2000 Antwerpen