Zeer snelle levering

Product zoals verwacht. En ze leveren supersnel. Bedankt voor de goede service!

Prima service, correcte en vlotte levering

Het bestelde artikel was tijdig in mijn bezit, en in goede staat. Dankuwel.

pack gekregen op tijd in goed staat

goed levering, goed verpacking, bestelling OK

Ik heb de bestelling nog steeds niet ontvangen

Ik heb de bestelling nog steeds niet ontvangen

Vlot - efficiënt - vriendelijk

Vandaag besteld - morgen geleverd : klopte, bovendien van een toestel dat overal elders niet te krijgen was wegens "stockbreuk" - chapeau!

correct

Een correcte en snelle levering

niets op aan te merken

stipte snelle en zekere levering

Zoals altijd stipt en correcte levering

Perfecte uitvoering van de bestelling

Perfecte uitvoering van de bestelling

Uitstekende service!

Snel geleverd, duidelijke communicatie, product precies zoals op de website weergegeven.

Netjes op tijd geleverd door Bpost

Ik ben al jaren klant bij Grobet en nu er ook online kan besteld worden is dat voor mij nog eenvoudiger om een aantal film rolletjes 110 film te bestellen die in mijn locale fotowinkel niet te krijgen zijn.

geen kwalitatief goede lens

de Kaiser loup is van duidelijk mindere kwaliteit dan de niet meer te verkrijgen Agfa loup 8x, jammer!

Vlotte en professionele service. Stip geleverd.

Heb lang moeten wachten maar kwam in orde!

Heb lang moeten wachten maar kwam in orde!

Voldoet ruim aan de verwachting

De bestelde Gimbal Smooth Q3 werd snel en correct geleverd. De Gimbal werkt zoals het hoort. In het begin is het wel even oefenen. Bedankt aan Grobet !

Prima service van Grobet!

Vlotte levering. Grobet bleek een betrouwbare partij te zijn.

Gewoon topservice!

Al meerdere spullen besteld bij deze zuiderbuur. Normaal gesproken bestel ik in Nederland maar ook daar is niet altijd alles op voorraad. Grobet heeft een groot assortiment en vaker spullen op voorraad dan hier in Nederland. Contact via mail of telefoon is erg prettig. Gewoon topservice!

Snelle levering, correcte informatie

Ik vond op de website het gevraagde, met correcte informatie en snelle levering

bijna perfect

Supersnelle levering (amper een uur na de bestelling online, was het product al opgestuurd) en goede prijs. Alleen spijtig dat bij de afgebeelde albums ook een blauwe stond, maar enkel de andere kleuren geleverd werden, maar ja, de kleur kon niet gekozen worden........

Correcte info

Goede service en antwoord op mijn vragen

Great choice, smooth ordering, superfast delivery

Perfect. Lots of choice, smooth ordering and checking process, really fasty delivery, well wrapped and protected, tx !

Top service!

Het pakket werd goed verpakt geleverd. Blijkbaar was toch bij 1 kadertje een hoekje geschonden. Hiervoor had ik een mail gestuurd en werd onmiddellijk door een vriendelijke meneer geholpen. Deze heeft onmiddellijk een nieuw kadertje op hun kosten opgestuurd. De dag erna was alles al geregeld en ontvangen. Dit noem ik top service!

Zeer zeer goed

Zeer goede service en op tijd geleverd

Duidelijke en snelle communicatie.

Positief.

LEVERING VOLGENS AFSPRAAK