Prima, snel en goed verpakt geleverd.

Prima, snel en goed verpakt geleverd.

BEDANKT !

Bedankt voor de goede hulp van Leonard BROEKHOVEN bij het regelen en wijzigen van de leveringsdatum. T & T heef een korrekte en verzorgde levering uitgevoerd. Bedankt voor de service en informatie bij mijn keuze . Roger De Brant

Zeer vlotte verzending

Eenvoudig te bestellen en vlotte verzending

vlotte levering en goed assortiment maar telefonisch onbereikbaar.

Uitgebreid assortiment ook voor moeilijk verkrijgbare ascessoires en snelle levertijd ook naar Nederland. Vanuit Nederland echter telefonisch totaal onbereikbaar voor contact.

Fantastisch, met kennis van het product

De kennis van het product kan ik erg appreciëren.

Zeer positief.

Antwoord op mijn mail, vlot gegaan en hulp geboden. Bestelling op site ging gemakkelijk .

Duidelijk overzicht bestelling, snelle levering.

Gemakkelijk en snel, blij met de levering.

Vlugge levering door een vriendelijke dame !

Zeer vlugge levering door een heel vriendelijke dame !

Had er meer van verwacht

Omdat ik op voorhand een degelijke en handige afstandsbediening had gevraagd was het toch niet wat ik verwacht had.het was voor mij iets te ingewikkeld.

Prachtige service, levering sneller dan verwacht

Op donderdag besteld en betaald, op vrijdag verzonden en op maandag een koerier aan de deur. Wat wil een mens nog meer?

Zeer positieve ervaring!

Ik had een foutief item besteld en onmiddellijk Grobet een email gestuurd met de vraag of ik dit kon rechtzetten. Ik werd zeer vlug gebeld door een medewerker en deze heeft dit probleem zeer vlot recht gezet, alsook mij de informatie gegeven dat een item in mijn bestelling leveringsproblemen zou ondervinden en of ik dit item wou vervangen door een gelijkaardig item. Zeer behulpzame en snelle ervaring.

Heldere communicatie

Heldere persoonlijke communicatie en goed product.

Prettig

Snelle levering en een persoonlijke reactie toen ik een vraag had over de levering.

Correcte afhandeling

Wel lang moeten wachten door transportmiddel met corona

Super service

Snelle levering. Nadat 1 product verkeerd was geleverd, heb ik contact gezocht per email. Er werd meteen persoonlijk teruggebeld en het werd naar volle tevredenheid opgelost.

Super snel geleverd!

Mooie aanbieding kunnen scoren bij Grobet. Alleen jammer van de €15 bezorgkosten voor Nederland, ondanks bestelling van boven de €250.

positeif

correct en snel

Correcte levering zoals wij al meer dan twintig jaar gewoon zijn !!!

Laurens en co altijd bereid tot een correcte service.

alles prima

Heel goed service, snel leveringstermijn.

Prima, website is overzichtelijk bestelling kon eenvoudig worden gedaan alsook de betaling. Product voldoet volledig aan de verwachting.

Firma Grobet: breed assortiment en volgehouden klantvriendelijkheid

Ik ken de firma Grobet sinds mijn Antwerpse kindertijd in de jaren '60 van vorige eeuw. Toen was de firma samen met enkele andere gespecialiseerde fotozaken, reeds 'the place to be'. Al de rest is verdwenen: enkel Grobet staat fier overeind. Nu ik in Brugg woon blijf ik trouw aan deze winkel waar ik voor zowat alles wat een analoge fotograaf met eigen donkere kamer nodig heeft.

Vlot bestelbaar online

vlot besteld en zeer snel geleverd

Goed telefonisch geholpen bij mijn online aankoop.

Goed telefonisch geholpen bij mijn online aankoop.

Vlotte en professionele service

Warme ontvangst, vlotte afhandeling en professionele begeleiding. Bij Grobet voel je je gewaardeerd als klant.

Eiermarkt 25

2000 Antwerpen