Pico bello

Besteld en geleverd binnen 22 u. Door verstandige en beleefde koerier.

Bedankt voor professioneel advies

Dankzij uw advies kan ik reeds vergeten mooie analoog lenzen van vroegere tijden een tweede leven gunnen. Het is een beetje experimenteren maar zeker de moeite waard. Ook de nieuwe zoomlens voor Fujifilm voldoet over de hele lijn. Ergens ben ik ook niet verrast, fotohandel Grobet is niet zomaar de bekendste van Antwerpen geworden, toch bedankt.

snelle en vlotte levering

Goeie service, goeie prijs en Belgisch

Dus waarom bij de buren shoppen?

Grote keuze en juiste prijs

Vlot geleverd. Koop Belgisch!

Snel en correct.

Online bestelling fotopapier Ilford, zoekmachine was minder gebruiksvriendelijk. Via een omweg toch terechtgekomen op het papier dat ik zocht. Toch de afhandeling voor de verzending was in orde, heb zelfs telefoon gekregen van de bezorgings maatschappij voor controle van het adres en om te horen of er iemand thuis was om het pakketje aan te nemen. Dank voor de goede zorgen en tot een volgende keer.

Steeds goede service, juist en snel geleverd

Ik heb al enkele keren iets besteld bij Grobet. En dit werd telkens juist geleverd de dag erna. De juiste producten, zonder beschadiging. Grobet is gevestigd in Antwerpen centrum en dat is dichtbij, dus dat is ook weer een voordeel voor een snelle levering.

Snelle levering en ook goed verpakt, zodat het pakket zonder schade aan kwam. Kortom helemaal perfect gegaan.

Voortreffelijk!

Ik kon Grobet niet, bestelde toch een professionele lens. Bij Grobet vond ik deze aan de beste prijs en de bestelling en levering is vlekkeloos verlopen. Op tweakers zag ik geen enkel beoordeling dus was eerst wat sceptisch wat onterecht bleek te zijn. Ik ga er nog bestellen, dat staat vast.

De beste prijs super

Ik op het net naar het product vergeleken hier was het de beste prijs ,ook de verzending was snel.

Uitstekende service in analoge fotografie

Ruim aanbod

Geweldige service

Camera gekocht via de online shop en de dag erna werd hij al geleverd. De service is en blijft top.

Top verkopers met kennis van zake. Ik kom hier elke keer met een gerust gevoel buiten, wetende dat ik goede raad gehad heb.

Heel tevreden over de vriendelijkheid van de verkoper aan de telefoon en op vraag een mail stuurde met de product info. Zoals beloofd voor 15u30 besteld de dag nadien geleverd.

super

Grobet is een zaak van vertrouwen die een zeer goede productkennis hebben.

We wilden een goede, betaalbare printer en vonden die bij grobet. Die was niet direct leverbaar, maar ze hielden ons goed op de hoogte wanneer die terug leverbaar ging zijn.

Goeie service. Echt vriendelijk en staan altijd klaar met goeie uitleg ben daar reeds goeie klant en nog nooit teleurgesteld buiten gegaan

Super snelle correcte levering, kan niet beter

Super snelle correcte levering, kan niet beter

Perfecte service

Ik kende Grobet al via de fysieke winkel, en heb nu voor de eerste keer online een bestelling geplaatst. Supersnel klaar en supersnel verzonden. Supertevreden dus.

Onduidelijk ...

Van kastje naar de muur gestuurd. Van vriendelijk tot arrogant.

Altijd tevreden ben al jaren vaste klant !

Altijd tevreden, al jaren vaste klant!

Snelle verzending en alles tip top in orde!

duidelijke website, eenvoudig te bestellen

eenvoudig, duidelijk en simpel. Je vind op deze website gemakkelijk wat je nodig hebt.

Vlot verlopen maar net iets later dan verwacht

Vlotte levering van de bestelling maar net ietje later dan verwacht. Drukke eindejaarsperiode waarschijnlijk.

Correct

Zoals eerder, ook nu naar wens verlopen

Eiermarkt 25

2000 Antwerpen