Veel goede produkten

Zowel anoloog als digitaal voor mij top!

Batterij werd volgende werkdag, keurig verpakt, afgeleverd. Prima service.

Goed ingepakt, snelle levering!

Goed ingepakt, snelle levering!

Correcte afhandeling

Goeie beslissing om in deze drukke tijden niet te kiezen voor B-Post. Levering met TNT liep vlot. Bedankt, mijn man was uiterst tevreden met zijn cadeau waar hij naar hartelust creatief mee aan de slag kan. Ann

in de voormiddag een bestelling geplaatst en de zelfde dag was deze al verstuurd. Ruime keuze en voorrad.

uitstekend

De bestelling werd hier op de exacte datum afgeleverd zoals vooropgesteld. Alles was heel netjes verpakt!

Schitterende collectie fotopapier/snelle levering

Schitterende collectie fotopapier en snelle levering

Zoals altijd efficiente en professionele service.

1 Opmerking, de zoekfunctie van de website kan echt veel beter. Als je een zoekterm ingeeft krijg je meestal een rommeltje van vanalles. Echt niet aangenaam.

In de jaren 80 heb ik Grobet leren kennen via mijn papa.

Dit jaar heb ik besloten om me terug toe te leggen op fotografie. Heb een nieuw toestel gekocht en ik ben in de wolken nu. Snelle levering en alles was weer tiptop in orde. De jaren ervaring die jullie hebben, heeft me tot deze keuze gebracht. Doe nog lang zo voort.

Goede opvolging en Snelle levering

Goede opvolging en snelle levering !

Hoi, Toen het product aankwam was ik best teleurgesteld, het was niet wat ik zocht. En dat kan al eens gebeuren, met als resultaat dat ik zelfs heel vriendelijk werd opgebeld met de vraag of ze konden helpen. Het mag zonder problemen terug richting hun, en zij zorgen voor een vlotte afhandeling. Super tevreden, dat dit zo gemoedelijk kon verlopen.

Correct, snel en tegen een zeer concurrentiële prijs.

Is een aankoop die ik liever in de winkel had gedaan, maar door Covid en het feit dat ik zag dat het de laatste was die beschikbaar was heb ik toch maar besloten om online te bestellen. Mijn vorig toestel was een Canon S3 IS, die is dan een beetje aan de kant geraakt omdat de smartphone hem eigenlijk wat had ingehaald, ik wou nu terug een toestel met wat meer mogelijkheden, ik zal nu terug wat moeten leren maar dat komt wel goed.

Goede kwaliteit en service, nelle levering.

Eerlijke verkoop

Indien er iets niet voorraden is, zijn ze eerlijk om de klant daar op te wijzen. Sommige sites beweren het op stock te hebben maar dit is niet zo en je ontvangt het ook maanden later. Ook juiste info indien je vragen hebt.

Ruime keuze, perfecte afhandeling, snelle levering en zeker niet de laatste bestelling door mij! Top!

Zeer behulpzaam en correct

Gebruiksvriendelijke website, steeds snel een antwoord op een vraag, correcte afhandeling van de bestelling

perfecte service

ondanks de "kerstmisdrukte" alles perfect afgehandeld !!

Tevreden !

Heb mijn bestelling goed ontvangen. Heb wel enkele weken moeten wachten maar ik wist dat mijn artikel niet op voorraad was. Tevreden klant !

Topper, héél snelle levering!!

2 kleine zaken besteld aan de telefoon, 1h later had ik reeds de t&t van de vervoerder De dag erop, op de middag had ik mijn goederen al Heb nog nooit zo een snelle afhandeling meegemaakt Top!

vlugge en correcte service

Vele jaren geleden was ik klant voor Ilford-papier en heb ik ook een Nikon D300 gekocht. Alles tot in de puntjes verzorgd, waarvoor nogmaals dank.

snel en goede prijs

batterij besteld en 2 dagen later al in huis ondanks de corona.

Mooi materiaal, alles wat nodig is!

Perfect!

Snel en correct.

Snel en correct.

de beste qualiteit:kantenservice ooit

mama ,voor kerst, een verrraningsgeschenk voor mijn zoon (remi qoudbach , regisseur newgeneration) een bestelling gedaan : professionele service en een super klantvriendelijkheid mogen ervaren : merci team Grobet

Goeie prijs en snel geleverd!

Ik bestel regelmatig fotomateriaal, altijd duidelijk of iets op stock is, meestal daags nadien geleverd. Top!

Eiermarkt 25

2000 Antwerpen