Betrouwbaar & correct

Aankoop fotolens

perfect verzorgd !

Snelle levering, goed verpakt, hoge kwaliteit

De Angelbird dual SD-cardreader is niet makkelijk verkrijgbaar, maar Grobet heeft hem! Een zeer hoogwaardige reader. Goed verpakt en vlot geleverd, ondanks de drukte in deze tijd van het jaar, plus corona.

Efficiënt

Snelle levering en vriendelijk aan de telefoon

Alles is zeer vlot verlopen.

Alles is zeer vlot verlopen.

Nette afhandeling, jammer dat niet alles meer leverbaar was

Ondanks het feit dat zaken op de website als leverbaar stonden bleek eea niet in voorraad. Verder wel netjes afgehandeld.

Zeer goede opvolging van het bestelde product.

Zowel op IT als telefonisch een zeer goede dienstverlening. Zoals steeds eigenlijk.

juiste levering

levering had wat vertraging, maar begrijpelijk door drukte op de markt van pakjes diensten

Heel goed!!!

Degelijk en goeie snelle service! De betere online fotozaak!

Snelle correcte levering

Zoals steeds een correcte afhandeling van mijn order.

Goede bediening

Zoals steeds een heel vlotte bestelling

SUPER

Ervaringsdeling, advies, kennis en geen opdringerigheid. Super winkel

Probleemloos

Zonder problemen kunnen bestellen wat ik nodig had! Alles ook perfect ontvangen!

Heel correcte afhandeling van mijn bestelling.

Idem als hierboven.

vlot en vriendelijk

Online verkoop verliep vlot en ze gaven via mail een correcte service, in verband met tijdsduur voor de levering aan huis.

perfecte levering

Bestelling fotopapier geplaatst op vrijdag 27/11 en de maandag 30/11 is de bestelling geleverd, stevig verpakt ( fotopapier ) een bestelling van 60 euro , gratis geleverd!

Snel en voordelig

Prettig geholpen

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam

Super snel

Correct snelle levering. Degelijk verpakt.

Uitstekende service

1 artikel was, zoals aangegeven op de website, niet in voorraad. Ik werd goed geinformeerd over beschikbaarheid

Niks aan te merken.

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Eersteklas service

Top, zoals altijd !

Altijd tevreden!

Zoals verwacht van Grobet

Alles verliep vlot zoals het zou moeten.

schitterende service en snelle opvolging!

Goed advies Geleverd binnen de 24u

Zeer scherpe prijs voor een Epson perfection V600 fotoscanner en vlugge levering.Meer moet dat niet zijn.

Eiermarkt 25

2000 Antwerpen