Was op zoek naar onderdeel voor mijn camera, bij u gevonden.

vlotte, snelle opvolging...

product was niet in voorraad, maar werd tamelijk snel geleverd

Correcte en vlugge levering.

Correct en vlug geleverd. Alles picobello in orde.

zeer snelle en correcte levering

Een Pentax verrekijker die hier verreweg het goedkoopste was.

Geen opmerkingen dus goed!!!

Geen opmerkingen dus goed!!!

Betrouwbaar en vlot

Positief

Memory card werd correct en op tijd geleverd.

Zie hoger

bij aankoop in de winkel supervriendelijk beholpen en qua levering ook geen negatieve punten.

Geweldige prijs/service verhouding

Altijd correcte prijs en voldoende voorraad. Snelle en corecte levering.

goede website ,regelmatig bruikbare info .

snelle levering, degelijk verpakt ,alle documenten in orde.

Perfect levering.

Alles verliep zoals beloofd. Vandaag besteld, morgen geleverd. Voor alle zekerheid heb ik mijn productkeuze laten afhangen van de aangegeven beschikbaarheid.

excellent service!

Rapide, emballage soigné, matériel conforme, prix compétitif ... bravo!

Service met hoofdletters!!

Heel goed ook qua communicatie!!

Heel correcte service en prijzen

Gebruiksvriendelijke website Professionele afhandeling van mijn bestelling (kaartlezer voor CFexpress) Heel snelle levering aan huis Bijzonder vriendelijke mensen in de winkel zelf

Super!!

Duidelijke uitleg op de website. Zeer snele en degelijke verzending

vlugge en juiste bediening

vlugge en juiste bediening. Verzendkosten aan de hoge kant.

Toen mijn bestelling niet op de aangekondigde dag geleverd werd, heeft iemand van Grobet alles gecheckt en is de bestelling daags nadien geleverd. Top!

vlug besteld en vlug ontvangen

goede website. vandaag besteld en dag nadien goederen ontvangen.Top!

De verkopers kennen de producten en nemen de tijd om informatie te geven aan de klant.

weinig professioneel om gesprekken na aankoop over het materiaal niet op te volgen.

Ik kocht een fujifilm x100v en merkte vanaf dag één dat de batterij zeer snel leeg ging. Ik kreeg de tip om ze eens helemaal af te laten en dan 'normaal' terug op te laden en dan zou ik toch zo'n 200 foto's moeten kunnen maken. Voor een toestel van die prijscategorie en klasse (op het vlak van de resultaten heb ik er niets op aan te merken), vind ik dat een weinig duurzame aanpak, die helemaal niet past bij de wijze waarop ik het toestel wil gebruiken. Daarop vroeg ik hoe dit probleem op te lossen zou kunnen zijn, waarna het stil bleef, zelfs na het opnieuw verzenden van de mail.

Al 30 jaar dik in orde

Zolang klant reeds - ik verschiet er nog van. Altijd correct gehandeld.

Mijn bestelling werd heel vlot behandeld en bezorgd aan huis.

Supergoed!

Supergoed omdat me mij persoonlijk telefonisch gecontacteerd heeft ivm de voorraad van het product.

goede aanbieding binnen dag naar Nederland.

De tas was end of life. Verreweg de beste aanbieding. Zelfs met de relatief hoge verzendkosten veel goedkoper. Binnen paar uur verzonden en de volgende dag in Nederland.

Excellent, comme toujours !

Tout est dans le titre... Je n'ai jamais été déçu, ni de mes achats, ni du service !

Eiermarkt 25

2000 Antwerpen