Alleen jammer dat transporteur de camera voor de deur in de regen had gezet. Gelukkig is alles ok!

Levering was O.K.

Levering was O.K.

Snelle levering, ruim assortiment

Goeie overzichtelijke website, gemakkelijke betalingsmogelijkheden en ruim assortiment

Correcte uitleg, snelle respons en prima aflevering

Correcte uitleg, snelle respons en prima levering

vlot besteld en geleverd

vlot besteld en geleverd, product wat minder krachtig dan gehoopt, maar wordt op alle sites op zelfde manier beschreven, dus lag eerder aan mijn verwachtingen dan foute voorstelling

Snelle, behulpzame dienstverlening

Product werd snel en heel veilig verpakt geleverd. Bij de installatie had ik wat problemen en mijn mail werd onmiddellijk beantwoord om me daarmee te helpen. Daarom kies ik voor kleinere, zelfstandige winkels ipv grotere ketens: betere dienstverlening.

Topsevice!

Snelle service!

Geen problemen, een mail bij versturen en ook opvolging

Zien boven

snelle reactie

heel snelle reactie toen ik een vraag stelde en supersnelle levering top

Ik heb ervaring met webshops en tot hiertoe zijn jullie de beste. Stipte en vlugge levering.

Uitstekende service

Snelle levering, snelle reactie mail op en adequate oplossing

prima - vlotte service

prima - vlotte service

Uitstekende service ook bij kleine schade

Ik kocht een set van Lume Cube. Helaas ging er bij het transport wat mis. De hot shoe basis was losgekomen waardoor een deel van de inhoud beschadigd werd. Deze onderdelen werden zonder probleem vervangen. Top service!

Alles was prima vlugge bediening en goede uitleg

Vlotte bestelling!

Zeer vlot verloop van mijn bestelling maar toch liever via Bpost waar invisible mijn voorkeuren het pakje geleverd zie daar waar ik het wil. Maar allez, ‘ t is toegekomen!

Snelle reactie en perfecte levering van bestelde producten.

Prima ervaring

Heel snelle en ordelijke levering

Mijn thinktank was snel en efficient geleverd. Bedankt

In enkele woorden: correct en vlot geleverd!

Één aanrader om met Grobet te werken

Makkelijk bestellen, tijdig geleverd

Positief

Duidelijk en goed

Correcte en goede opvolging...

Snel en correct geleverd!

Snel en correct geleverd!

Very satisfied, quick and perfect

Prices are competitive, selection of products good, easy to order and pay, package came very fast.

100% correct

titel zegt alles.

Op een paar dagen had in mijn goed ingepakte bestelling thuiis aangekregen

perfect

correct