Excellent service.

Qualité, service et livraison. Tout était parfait.

site clair et commande facile

Ma commande est passée facilement et envoyée directement.

Bestelling fotopapier en lijm

Klantvriendelijke site en vlotte levering Ik had 1 tube lijm besteld prijs 5€. Per vergissing heeft men 5 tubes geleverd. Ik zal op 3 dec de 4 tubes die teveel geleverd zijn in de winkel te Antwerpen binnen brengen.

Al meerdere keren bestelling geplaatst en steeds alles perfect verlopen

Snelle levering en iets voordeliger dan bij andere Belgische winkels. Zelf met de verzendkosten.

tevreden

Geen klachten. Vriendelijk, behulpzaam, dag nadien geleverd, correcte prijs.

Zeer tevreden en goede service

Zeer snelle afhandeling en goede service, wij zijn heel blij met dze producten.

Correcte levering - oerdegelijk verpakt -

Correcte levering - oerdegelijk verpakt - op tijd geleverd

perfect

altijd probleemloos en hulpvaardig!!!

Totaal tevreden om te bestellen via de Online Shop!

Het is de twèède maal dat ik bij Grobet besteld heb, ik werd altijd verwittigd per e-mail ook als de ware verzonden werd, en ik was zeer tevreden van de Courier die het pakje voorbij bracht! Danke

correcte service

Correcte verwerking van de bestelling en op tijd geleverd

Alles was ok

Alles was ok

Top fotowinkel met ruime expertise

Ruim assortiment van fototoestellen en toebehoren, met top experten die goed advies leveren.

Perfecte service!

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. Alles tiptop in orde! Waarvoort dank.

Eenvoudig besteld en snel geleverd

Batterij eenvoudig besteld. Snel geleverd

Correcte service en snelle levering

Erg tevreden met de snelle levering van mijn lesn, alles zoals beloofd.

Geweldig!

Mijn vraag over een product werd bijna quasi onmiddelijk beantwoord en het werd vervolgens netjes, snel en vlekkeloos afgeleverd. TOPSERVICE ⭐️

Uitstekende opvolging

Mijn bestselling was in back order. Werd telefonisch gecontacteerd dat levering binnen was, zo dat ik deze nog dezelfde dag kon komen afhalen.

ok!

Prima service!

Alles vlot geleverd, mooie materialen en heel veilig verpakt. Aanrader.

Zoals je mag verwachten

Snelle levering en in degelijke verpakking. Ik beveel deze winkel wel aan, Let wel op de verzendkosten die elders wel gratis zijn voor een bestelling boven de 100 euro.

Een ramp

Vorige vrijdag besteld en betaald om 14u00. Levering begin van de week. Maandag niets en dinsdag ook niemand gezien. Woensdag weer gaan werken en dan komen ze langs. Ipv het pakje af te zetten bij een afhaalpunt of achter te laten nemen ze het terug mee naar het depot ! Slechte service voor werkenden. Morgen is het terug vrijdag. 7 dagen en u raad het al nog steeds onderweg.

vertrouwen

Bestelde kaders waren maar gedeeltelijk in huis. Ik heb een paar weken moeten wachten daar ze uit Italië kwamen, maar het is in orde gekomen.

Snelle en correcte levering

De levering gebeurde snel en was correct. Ik ben tevreden over de aangekochte producten.

Eiermarkt 25

2000 Antwerpen