Perfecte leveringen !!!

eerlijke online winkel

Uitermate tevreden.

Top.

het juiste materiaal op de juiste tijd, prima

zeer goed,

supersnel geleverd

leuk product, makkelijk om mee te pakken

Betrouwbaar en correct

Duidelijke info in winkel en correcte prijzen via online bestellen.

Uitstekende service ter plaatse en uitstekende leveringen.

De winkel ligt te ver om er geregeld zelf langs te komen, maar mijn ervaring in de winkel bij aankoop van een statief was uitstekend. De aankopen die ik nadien via internet thuis liet leveren verliepen in dezelfde lijn. Topservice! Bedankt en reclame voor lokale handelaars.

Product en verzending correct uitgevoerd,

Perfectie bestaat niet, maar dit benadert het wel. doe zo voort... Vriendelijke groeten.

Super service

Correcte prijzen en snelle service. Vriendelijk en duidelijk antwoord op telefonische vraag.

Duidelijke communicatie en vlekkeloze service

Online bestelling gedaan op zondag, dinsdagochtend pakket netjes ontvangen. Tip top!

Easy to select items from the online catalog, great delivery

Vlekkeloos

Scherpe prijzen. Overzichtelijke en duidelijke website. Zeer snelle levering, tevens keurig ingepakt. TOPPER!!

Snelle levering. Perfecte afhandeling.

Lens besteld. Goede prijs. Volgende dag geleverd. Goed verpakt. Factuur erbij. Meer moet dat niet zijn.

Snel en zoals beschreven op site.

Snel gevonden wat ik wou, besteld en het werd de dag erop geleverd.

Snel en efficiënt

Voor de eerste keer online besteld en heel tevreden voor de supersnelle levering

Mijn bestelling was binnen de 24uur geleverd en dit was mijn eerste online bestelling van Grobet, buiten Corona-tijden ging ik altijd zelf naar de Grobet-winkel en zo te zien is hun online service van dezelfde kwaliteit! Top!

super

Uitstekende service

perfecte dienstverlening

geen bemerkingen, snel antwoord op de vraag of iets aanwezig is, vriendelijke dienstverlening aan de telefoon, niet gericht om per sé iets te willen verkopen, snelle levering na bestelling per mail

Al meer dan 50 jaar klant bij Grobet, een zaak van vertrouwen.

Steeds vriendelijk geholpen en altijd nuttige en objectieve informatie gekregen. Ik heb de zaak door de jaren zien groeien, maar het contact is altijd even hartelijk en klant vriendelijk gebleven.

Een goede dienst.

Mijn bestelling ging vlot en werd binnen een week geleverd, zoals vewacht. Prima.

Perfecte verkoop

Eerste aankoop op Grobet.be. Mooie site, concurrerende prijzen, verkoop zeer vlot afgehandeld.

Correct en zeer snelle service

Sneller geleverd dan we dachten in coronatijd.

Zou hier zeker nog eens kopen

Fijne service, goede verpakking en snelle bezorging

Grobets grootste bekommernis is klanttevredenheid!

Als er zich een probleem voordoet met apparatuur - vroeg of laat word je daarmee geconfronteerd, helaas - dan merk je dat Grobet heel empathisch, doelgericht denkt en handelt. Daarom ga ik altijd terug naar Grobet, omdat ze m'n vertrouwen hebben.

Super !

Vlotte afhandeling ! Correcte informatie betreffende de levering !

goede service

snel juiste prijs ...zoals het hoort ! bedankt