goede service

snel juiste prijs ...zoals het hoort ! bedankt

Zelfs in één woord: prima!

Jullie hadden het juiste product, gaven telefonisch schitterend advies en bezorgden alles in twee dagen. Dikke merci.

prima snelle service

ik had na bestelling mijn product al in de bus de daaropvolgende dag; kan niet verbeterd worden denk ik !

Ik ben klant bij Grobet sinds september 1971

Ik heb sindsdien in geen enkele andere fotowinkel nog fotomateriaal gekocht.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, vandaag besteld morgen in huis. Goede prijs, jammer van de €15,- verzend kosten.

Top zoals altijd

Top zoals altijd :)

Snelle levering, producten in prima staat. Artikelen tegen een goede prijs. Levering aan de prijzige kant, maar ja, van België naar Nederland, is logisch.

Overzichtelijke website, snelle service met uitstekende verpakking. Complimenten uit Nederland! Graag tot een volgende keer.

snel en perfect geleverd

ik heb geen enkele negatieve opmerking over deze online bestelling. snel en perfect ontvangen

Vlotte en correcte levering !

Op de website stond : voor 16.30 uur besteld, volgende dag geleverd. Door omstandigheden kon ik pas om 16.25 uur bestellen dus dat was nipt ! Ik had mijn nieuwe camera echter de volgende dag al in mijn handen. En dat tijdens de coronacrisis ! Top !!!

Gedegen uitleg over pro en contra van het product, dat je wild kopen.Vlotte en ordelijke service bij online bestelling.

GOEDE CORRECTE SERVICE

SNELLE CORRECTE LEVERING

Betrouwbare en klantvriendelijke service

Een goede opvolging van je online bestelde producten. Een degelijk advies en zeker van een goede na-service.

Mijn besteling was helemaal in orde!

Snel en gemakkelijk

Ruim aanbod, en correcte prijzen. Vlotte levering

Snel en accuraat

Ik belde voor technische uitleg alvorens een lens te bestellen. Heel fijn kontakt goede uitleg Alle vragen duidelijk beantwoord, top een aanrader. Ook de levering met tnt super vlot. Dag na bestelling geleverd.

Snelle levering en kwalitatief product.

Fijne ervaring

Mijn eerste bestelling bij Grobet.be is super goed verlopen. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De communicatie van bij ontvangst tot verzending verliep heel vlot en de levering was heel vlug. De ontvangen producten zijn precies zoals vermeld. Prijs en kwaliteit zijn top! Is een website om te onthouden!

Te dure verzendkosten

De kwaliteit van het product zeer tevreden, maar de verzendingskosten weerhouden een aankoop

Correcte levering en kwalitatieve producten

Vorige week voor de eerste keer iets besteld bij Grobet. De dag erna tegen de middag had ik het reeds in huis, zelfs in corona tijd. Correct afgeleverd door TNT. Deze week een 2de keer iets besteld voor m'n fotocamera en weer op tijd geleverd. + de dingen die ik besteld had, leveren goed werk, ook niet onbelangrijk.

Snelle en correcte levering

Duidelijke website

Super service snel levering

Automatisch e-mail met Track en tracé direct na verzending zal een plus punt zijn, voor de rest alles ok, ook snel levering.

Vlotte levering, goede kwaliteit.

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, vlotte communicatie en goede kwaliteit van de geleverde producten.

Snelle service.

Al jaren klant in de winkel, maar nu voor het eerst online gekocht. Alles zonder problemen verlopen met snelle levering.

Eiermarkt 25

2000 Antwerpen