Snelle service.

Al jaren klant in de winkel, maar nu voor het eerst online gekocht. Alles zonder problemen verlopen met snelle levering.

Zeer snelle service

Kwaliteit verzekerd

Tevreden klant!!!!

Heel duidelijke site, bestelling geplaatst en alles direct correct verlopen. Produkt goed ingepakt, en goed ontvangen. Zeker een aanrader om iets te bestellen

Super service

Zeer snelle service en advies op maat!

Goede overzichtelijke website, alles makkelijk te vinden.

Alles perfect verlopen, 1 dag te laat geleverd, maar ja corona hé.

Groot assortiment, gemakkelijk besteld, snelle levering

Zeer ok

snelle en correcte levering

keurig net en up to date bedrijf

13 fotoalbums besteld en binnen 2 dagen geleverd! ( ondanks corona en alle feestdagen)

zéér goed

snelle en juiste levering

On line bestelling

Vlot, goed ingepakt en keurig verzonden.

perfecte afspraken

de bestelling is snel geleverd tijdens de moeilijke coronaperiode

Bestelling nog niet ontvangen

10 dagen geleden bericht gehad dat de bestelling verzonden is. 20 april zou bestelling binnen komen, bijna een week geleden dus. Tot op heden niks ontvangen.

uitstekend

Duidelijke beschrijving van de leverbare onderdelen en artikelen. Duidelijke afhandeling van je bestelling. Mensen die duidelijk op de vragen van de klant ingespeeld hebben bij het opbouwen van de e-schop en er verder aan werken om professioneel de beste te zijn en te blijven. Een goed uitgewerkt verzendingsverloop, je weet steeds waar artikel zich bevind. Proficiat, Grobet team.

Je vraagt en je krijgt

In de beina 40 jaar ik bij Grobet koop vind en krijg ik de dingen die ik nodig heb en wil weten.

snel, efficiënt en correct

Snel op de site teruggevonden wat ik zocht en de dag nadien was het pakketje al aan mijn deur geleverd. Duidelijke info over het product op de site. Nu kan ik rustig al mijn negatieven en oude foto's digitaliseren.

Snel besteld en geleverd

Ik was eerst niet zeker om te bestellen. Je weet niet goed hoe het er gaat uitzien wanneer het geleverd wordt. Aan de foto’s zie je niet hoe de boeken van binnen er uitzien. Ik ben met een bang hartje op de omschrijving afgegaan. Het was een cadeau voor mijn dichter. Gelukkig was het wat ze wou. De bestelling werd de volgende dag geleverd. Goed ingepakt!

Prachtig assortiment

Bedankt voor vooral de analoge spullen en inkjet papieren

Super vlugge en goeie service!

Echt goeie service, binnen de 2 dagen geleverd, correcte prijzen. Ik gebruik nooit meer bol.com voor m'n foto materiaal :-) Leve de lokale handelaar.

Topservice en degelijke producten

1 artikel was tijdelijk uit voorraad, waarop ik werd gebeld door de winkel om te vragen of ik liever een alternatief wou of gewoon even wachten. Fijn, zo'n persoonlijke service! De levering was er snel en alles was goed verpakt. De producten zijn van zeer degelijke kwaliteit. Kan Grobet alleen maar aanraden, niks te klagen! Hier bestel ik met plezier nog een keer.

GOED !!

Correcte online-verkoop zonder franjes

Betrouwbare webshop

Betrouwbare webshop en snelle levering

Modelservice

Alhoewel winkelbezoek wegens corona geen optie was, toch telefonisch perfect geholpen met het beantwoorden van technische vragen en suggesties, zonder op te dringen. Ook verzending perfect

Een correcte topservice

Ik ben zeer tevreden over de service. Je krijgt snel antwoord op je vragen. En de service blijft ook top na de aankoop.

Super.

Sigma 105 macrolens was mijn eerste aankoop bij Grobet en is super vlot verlopen.Eerst mailtje gestuurd voor info als die lens wel paste op mijn nikon D5600 ,en dan aankoop gedaan .Volgende dag kon ik al oefenen met mijn nieuwe lens. Volgende aankoop zal zeker bij Grobet zijn.

Topservice

Overzichtelijke website, goede communicatie en correcte levering.

Eiermarkt 25

2000 Antwerpen