Prima levering!

Mooi op tijd geleverd. Correct.

Een professionele zaak met bekwame mensen

Mijn ervaring met de zaak Grobet, zeer bekwame mensen en altijd vriendelijk. Via bestelling online, altijd ook correcte levering, volgens afspraak,m.a.w. een professionele zaak. Vele zaken in het Gentse, kunnen niet tippen aan de zaak Grobet in Antwerpen. Met groeten Lambert Eddy.

Perfecte, vlugge levering.

Ik had dringend een reservebatterij nodig voor mijn Nikon D 750. Twee dagen nadien geleverd door TNT. De prijs van de batterij was nog 10€ goedkoper dan bij de concurrentie.

Snel en korrekt !

Recht toe recht an, geen poespas, zo heb ik het graag.

Als klant altijd zeer tevreden

Zeer positief!

Super snelle levering!

Zeer vlot !

Ik zocht een lenskapje voor m'n camera van 55 mm. In Frankrijk in een fotowinkel hadden ze er geen in voorraad. Terug thuis bij Mediamarkt : niet in voorraad. Dan bij Vandenborre : daar stonden ze buiten aan te schuiven, ben weggereden. Dan maar online gezocht en bij Grobet terecht gekomen. Wel in voorraad, en zeer vlug geleverd. Alleen jammer van de portkosten, deze waren hoger dan de prijs van het lenskapje zelf... (maar ik heb hier alle begrip voor !!!)

Zeer goede service en kwaliteit

Donderdag besteld en vrijdag geleverd. Zelfs in corona tijd en hittegolf.

Prima advies + snelle levering

Ik zocht voor mijn oude fototoestellen batterijen. Op de camera's staan niet welke type en voltage dit moet zijn. Via email naar Grobet had ik snel de juiste info. Restte mij enkel nog de bestelling door te geven voor 15u30 en de volgende dag ontving ik mijn pakje. Of hoe goede service mensen blij maakt. Bedankt, superservice.

steeds uitstekende service

deze keer online bestelling gedaan. alles perfect verlopen

epson v850

heb een Epson V850 besteld. Levering is uitgevoerd op dag dat ik het wenste.

Uitstekende service

Makkelijk besteld en vlot geleverd.

Vlotte service

Bestelling on line werd vlot afgehandeld

Ze hebben excact datgene opgestuurd wat ik had besteld!

Het was echt mijn geluksdag, toen ik het pakje opendeed en daar echt bleek in te zitten wat ik had betaald en besteld! HOERA!!!

Excellente verkoper en zeer snelle levering, bedankt en tot ziens !

Excellente verkoper en zeer snelle levering, ook de communicatie verliep zeer vlot !

correcte prijzen, informatief, vriendelijk.

Vlotte levering

Goed zoals we verwachten

Vriendelijke bediening - snelle reactie

Prettig, snel, professioneel.

Hoewel je bij een Belgisch bedrijf bestelt en je als Nederlands bedrijf snel denkt dat dat langer duurt, is dat niet zo. Wij komen zeker terug.

Prima ervaring.

Vlotte en goede levering aan een correcte prijs

zeer tevreden gebruiker van de Grobet webwinkel

De leveringen worden accuraat en snel uitgevoerd, in geval van problemen (plots te kort aan voorraad) wordt er met de klant afgesproken hoe de bestelling afwerken

vlugge levering van het bestelde en door mij bekende product

zie hierboven

Zeer Correct!

1 artikel te weinig geleverd, de dag nadien reeds nalevering ontvangen. Uiterst correct!

Perfect over heel de lijn!

Vriendelijk, betrouwbaar, behulpzaam, grote kennis van zaken, snelle leveringen. Met voorsprong de allerbeste winkel die ik ken voor alles wat fotografie aangaat.

uitstekend

Snelle en erg goede servica

stipt en snel en correct geleverd

Ik had materiaal via de website besteld rond 14:00 u, s'anderendaags 10:00 u geleverd zonder kosten.

Eiermarkt 25

2000 Antwerpen