Snelle en secure

Besteld en eerst volgende dag dat geleverd kon worden was het pakketje er. Goed en netjes ingepakt.

Uitstekende service

Uitstekende en snelle service !

Vlug en correct geholpen, zeer tevreden

Mijn contact via website en verder sms-berichten verliep heel vlot en ik kreeg duidelijk antwoord op mijn vragen. Ik vond wat ik zocht.

tot op de dag van vandaag altijd zeer tevreden van de geleverde diensten

tot op de dag van vandaag altijd zeer tevreden van de geleverde diensten, correcte informatie en ruim assortiment

Prima service, goede webshop, verzendingskosten 30% hoger dan de xxx.nl’s

Snel en goed

Snelle reactie en goed product

Helaas hadden ze het product niet meer in de kleur die ik wilde, maar snelle communicatie en het product in een andere kleur ontvangen. Advies om de site aan te passen zodat je online een kleur kan kiezen

besteld via website, duidelijk , snel en juist geleverd

Alles ok bij het zoeken naar de verschillende inkt cartridges duurde het lang voor ik ze allen vond( staan ze per groep?)

Prachtige service.

Medewerkers zijn zeer goed op de hoogte en helpen graag en adequaat.

Fantastische service

Goede persoonlijke en snelle service. Top!

Snel, correct geleverd

Ik ga liever naar de winkel, maar in deze tijden was thuis levering wel een oplossing. Gelukkig zijn Nikon lenzen stevig ingepakt :-)

Snelle levering, ook tijdens corona. Werkt beter dan met bpost. Enkel de factuur is niet heel handig om op te slaan: barcode is een aparte foto.

Correcte levering

Alles volgens wens verlopen.

Positief en goed ervaren.

Heb weinig ervaring met online shoppen maar er kwam snel en duidelijk antwoord op mijn gestelde vragen en zijn zonder problemen uitgevoerd ... Top

Zeer snelle en correcte service.

Vandaag besteld, de dag nadien geleverd. Top !

Schitterende service, zeker in tijden van Corona.

Schitterend telefonisch en mailcontact.

Tevreden van de artikelen en snel geleverd

Gemakkelijk en snel

Mijn eerste bestelling bij Grobet en alles verliep zeer vlot.

Super prijs, heel snelle levering. Bedankt!

Ik bestelde 2 batterijen voor mijn fototoestel. Deze waren in promotie aan de helft van de prijs. Op zaterdagnamiddag besteld en op maandag al geleverd via koerier. Topservice!

Topservice !

moeten we nog uitproberen

Vlotte en correcte levering van een Kaiser Slimlite Plano LED-lightbox

Zeer tevreden van de service. In deze "moeilijke tijden" bij de firma Grobet een Kaiser Slimlite Plano LED-lightbox besteld. Een vlotte en correcte levering van dit schitterend product. Een uitzonderlijk hulpmiddel om negatieven en diapositieven te selecteren alvorens te scannen. Het formaat 42,8 cm x 31 cm is uiterst handig. Het item werkt op stroom of via een usb oplaadbare batterij. Een ideale kleurtemperatuur samen met een CRI (color rendering index) van 95 biedt een ideaal werkinstrument. Zijn prijs zeker waard! .

Ervaring met Grobet is prima, enkel niet tevreden met hun carrier TNT

Beste heren Grobet, Vorig week donderdag had ik via uw webshop 2 Elinchrom lampen besteld. Deze werd zo goed als onmiddellijk door jullie verstuurd. Via de track en trace site van TNT kon ik het pakket volgen, en met genoegen las ik dat het de daaropvolgende dag, vrijdag 10 april 2020, geleverd zou worden voor 18:00u. Echter met zeer grote teleurstelling is deze tot op heden nog niet aangekomen. Via hun track en trace site kan ik zien dat het momenteel in Duitsland is??? Ik hoop ten zeerste dat mijn pakket nog aankomt... Ik heb die twee lampen dringend nodig. Als ik jullie was zou ik van carrier veranderen. Nog nooit problemen gehad met UPS of PostNL. Ben altijd tevreden geweest van de service van Grobet. Enkel TNT schaadt deze mooie reputatie enorm. Met vriendelijke groeten, Kenneth Ravelo

Gemakkelijk te bestellen, scherpe prijs en snelle levering

Eerste keer dat ik producten bij hen kocht. Zeer tevreden over de snelheid van de bestelling.

Ook online topservice

Grobet staat al decennialang bekend voor zijn service en ook bij een aankoop online is dat zo. Altijd vlot contact en 15 minuten na mijn aankoop kreeg ik al bericht dat mijn bestelling verstuurd was.

Eiermarkt 25

2000 Antwerpen