Laden reviews...
43 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken consistent de kwaliteit van de producten en de betrouwbare service. Klanten waarderen snelle levering en nette verpakking. Over het algemeen is de ervaring positief, met duurzame materialen en vriendelijke ondersteuning. Het merk lijkt betrouwbaar en klantgericht.
Na bijna 10 jaar intensief gebruik hebben we weer exact dezelfde douchelakens en handdoeken besteld. Deze handdoeken nemen water zo veel beter op dan veel andere handdoeken, incl. sommige dikkere en/of zachtere handdoeken. Blije klanten die dus terug komen. Ik kan ze absoluut ter harte aanbevelen!
20 June 2026
Sander
Schols
Ik ben al fan sinds Cotton Counts een winkel had op de Fred in Den Haag. Net een nieuw dekbedovertrek aangeschaft. Het vorige exemplaar heeft 3 jaar dienst gedaan. Elke week in de was en meteen weer op bed. Die ligt nu als reserve in de kast, want nog steeds bruikbaar. Het materiaal (400 tc) voelt heerlijk aan.
13 June 2026
Jeannette
Den Haag
Nadat ik een dekbed had besteld werd mij gevraagd of ik het niet eerst wilde testen voor een paar nachten om te weten of het wel de juiste maat voor mij was. Dat was buitengewoon attent waardoor ik uiteindelijk een andere maat heb besteld.
11 June 2026
M
Flevoland
Product prima, maar verpakking kan mileuvriendelijker. De plastic verpakking is herbruikbaar, maar voor nu hebben we er wel genoeg! Ook zit er papier in dat vrijwel direct de papierbak ingaat. De kortingscode kan via mail, en het groetjes papier is aardig, maar niet echt nodig. Als dit wordt verbeterd, komt de vijfde ster erbij.
3 June 2026
Hans
Berkel en Rodenrijs
Goede kwaliteit materiaal wordt hier verkocht. Heb weer wat nieuwe handdoeken besteld mijn oude handdoeken werden iets minder nu na 8 jaar ongeveer maar nog steeds zacht en fijn om te gebruiken. Al met al goed spul.
23 May 2026
Johan
Meppel
Had van de aanbieding gebruik gemaakt een leendekbed te gebruiken. Werd zeer snel geleverd, schoon en professioneel verpakt. Na 3 nachten mocht ik het kosteloos weer terugsturen. Een prima ervaring om zo een goede keuze te kunnen maken voor het dekbed van onze voorkeur. Bedrijf werkt met topkwaliteit materiaal en zeer vriendelijke collega’s
15 May 2026
Norbert
Amsterdam
snelle levering, mooi verpakt
7 May 2026
catharina
Den Haag
Bij ontvangst van mijn dekbedovertrek, bleek dat er geen kussensloop meegekomen was. Na een kort telefoontje werd de ontbrekende kussensloop direct nagestuurd. Bedankt hiervoor.
25 April 2026
Jack
Reuver
Ik heb prachtig beddengoed met een hele gunstige prijs/kwaliteit gekocht bij Cotton Counts. Het was snel geleverd en mooi ingepakt. Het zachte katoen slaapt heerlijk.
2 April 2026
Karin
Gelderland
Dit is mij vierde dekbedovertrek die ik bij Cottoncounts gekocht heb. Helaas is deze ten opzichte van de andere minder van kwaliteit. Het voelt dunner aan en kreukt ook meer. Jammer.
Beveelt niet aan
26 March 2026
Frouke
Leiden
Beste Frouke,
Bedankt voor je feedback. We hebben jouw dekbedovertrek bij jou opgehaald, onderzocht en kwamen tot de conclusie dat het dekbedovertrek wel aan de kwaliteitseisen voldoet. Waarschijnlijk voelde het iets anders aan omdat we sinds een aantal jaren over zijn gestapt op een andere leverancier, die een andere finish op de overtrekken aanbrengt dan de leverancier die we daarvoor gebruikten. Jouw andere overtrek is van de oude leverancier.
Het katoen is natuurlijk een natuurproduct en door het overtrek op te hangen en niet in de droger te stoppen, kan je het kreuken verminderen.
We hebben na het onderzoek hierover weer samen een prettig telefonisch gesprek gehad en we zijn blij dat we met deze uitleg en informatie jouw klacht hebben kunnen oplossen en zoals je zei naar tevredenheid.
Veel plezier met het linnengoed en fijn dat we het zo hebben kunnen lossen!
Hartelijke groet,
Alexandra van den Bos
CottonCounts
Enorm goed en vriendelijk geholpen. Er wordt met mij meegedacht en alles wat wordt gezegd, wordt ook gedaan.
16 March 2026
Annemieke
Breda
12 March 2026
Ton
Oostzaan
In het contact met Cottoncounts snel en vriendelijk geholpen. De producten zijn ook fijn. We zijn n jaren intensief gebruik nu aan nieuwe handdoeken toe.
8 March 2026
Dennis
Oosterbeek
Snelle service, en super kwaliteit lakens
26 February 2026
Cynthia
Noordwijkerhout
Mooie handoeken besteld, goed en leuk ingepakt.
9 February 2026
roderik
Alkmaar
Goede kwaliteit en snelle service!
27 January 2026
Edward
ZELZATE
Een bijzondere ervaring om zulke goede katoenen producten te krijgen. Ook de levering was zeer correct.
23 January 2026
Marianne
Driebergen-Rijsenburg
Goede Webshop, duidelijke communicatie
19 January 2026
Cora
Best
Het woord spreekt voor zich
13 January 2026
Angela
Amsterdam
Snel geleverd. Mooi verpakt en het laken is van heel goeie kwaliteit. Ik zal hier in de toekomst zeker nog bestellen.
8 January 2026
Ann
ICHTEGEM
Snelle en vriendelijke reactie op mijn vragen. Vlotte levering en mooi verpakt.
29 December 2025
An
Gent
De persoonlijke aandacht van Alexandra is echt prima en de product kwaliteit uitstekend. Wellicht moet ik wennen dat levertijden van dit soort producten een aantal weken is.
7 December 2025
Frank
Leende
Heerlijk donzen dekbed gekocht.
25 November 2025
Barbara
AMSTERDAM
Altijd snelle reactie en klantgericht. Goede en attente service: TOP
20 November 2025
A.J.
Den Haag
Prachtig uitziende handdoeken van Maui. Zeer goede kwaliteit. Gaan lang mee. Snelle levering.
18 November 2025
Wilfred
Den Haag
CottonCounts is een in 2011 opgericht Nederlands merk dat luxe bed- en badlinnen levert. Gemaakt van Egyptisch en Amerikaans Pima-katoen; twee katoensoorten die bekend staan als het beste ter wereld.
Onze dekbedovertrekken, hoeslakens, bedspreien en badmatten voelen niet alleen ongelooflijk zacht aan, maar gaan ook eens veel langer mee. Thuis genieten van vijf sterren hotelkwaliteit!
ABC Westland 271
2685 DC Poeldijk