Pluspunten

Pluspunten

Goede kwaliteit! Snelle levering...

Pluspunten

Snelle service en vertrouwde kwaliteit.

Bij een vorige aankoop (2017) in de winkel op de Fred. Hendriklaan was de deskundigheid nogal gebrekkig. Vandaar de voorkeur voor online bestellen.

Pluspunten

persoonlijk contact en zeer snelle levering

Pluspunten

Leuk pakketje. Lekkere zachte handoeken!

Pluspunten

Goede service!

Pluspunten

Een fijne leverancier waarmee we snel kunnen schakelen! Ga zo door. Wij zijn blij met jullie mooie producten!

Pluspunten

Goede spullen, snelle levering

probeer binnen 24 ur op e-mails te reageren

Pluspunten

snelle bezorging mooi verpakt goede kwaliteit dekbed overtrek zou niet anders meer willen

ook lengte 200 cm is nu 260 cm is erg lang div kleuren of printen keuze is nu beperkt

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle levering.

Het aantal gram/meter vermelden op de site. Met de aanduidingTC is het onduidelijk of het om een zware of lichte kwaliteit gaat. Garen kan immers dik of dun zijn.

Pluspunten

Ik heb een feestelijke pakket ontvangen van Cottoncounts met daarin de twee bestelde hoeslakens die voor 100% voldoen aan mijn verwachting. Kortom een feestje!

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Mooi verzorgde verpakking en presentje. Product van mooie kwaliteit.

Pluspunten

Erg snelle levering. Ik vond het ontzettend leuk om een persoonlijk geschreven bedankberichtje te ontvangen bij de bestelling! Zeer tevreden daarover. Heel fijn dat er een kaartje bij zat met de wasvoorschriften

Pluspunten

vriendelijke dame aan de telefoon snelle order bevestiging snelle levering mooie kwaliteit

betere website (makkelijker / sneller)

Pluspunten

Simpel doen wat je beloofd en leveren wat je op de website beschrijft dan doe je het super.

Pluspunten

Goede verzorging van de bestelling Persoonlijke noot door een handgeschreven kaart Perfect geleverd en goed ingepakt Snelle levering Kortom: een dikke 10

Pluspunten

Altijd behulpzaam en snel

Pluspunten

Prima levering, fraai ingepakt met persoonlijke touch, top!

Ik kwam er achter toen ik beddesprei eruit haalde dat hij toch te klein was, kon hem niet meer retourneren omdat hij niet uit verpakking mocht. Voor mij erg jammer.

Pluspunten

prima bedrijf

Pluspunten

snelle levering, persoonlijk contact, uitstekende materialen, gratis verzending

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Fijn dat er geen leveringskosten zijn bij het bestellen van houten letters en plankjes.

Francobedrag redelijk hoog voor kleine zelfstandigen. Onder francobedrag leveringskosten erg hoog.

Pluspunten

Uitstekende kwaliteit, snelle en punctuele levering.

Assortiment dekbedovertrekken is beperkt.

ABC Westland 271

2685 DC Poeldijk

Over Cottoncounts.nl

CottonCounts is een in 2011 opgericht Nederlands merk dat luxe bed- en badlinnen levert. Gemaakt van Egyptisch en Amerikaans Pima-katoen; twee katoensoorten die bekend staan als het beste ter wereld. Onze dekbedovertrekken, hoeslakens, bedspreien en badmatten voelen niet alleen ongelooflijk zacht aan, maar gaan ook eens veel langer mee. Thuis genieten van vijf sterren hotelkwaliteit!