Pluspunten

Alles is snel en netjes afgeleverd. De hoeslaken en kussen hoezen zijn prachtig.

Jammer dat de satijn geweven hoeslaken Sag Harbor niet in de maat 140 x 200 is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, de handdoeken waren iets minder dik dan ik had verwacht, de badmat was helemaal naar verwachting, heel fijn.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en je bestelling als bijna een cadeautje aankomt met een attend briefje.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging, goed ingepakt.

Ik had verwacht dat de badjas wat dikker zou zijn en hij was aardig vertrekkend. Dat vind ik jammer.

Pluspunten

Goeie stof mooie kwaliteit Ben super tevreden !!! Bedankt

Betaalsysteem eens bekijken

Pluspunten

er worden kwalitatief hoogwaardige materialen gebruikt voor de producten die ik tot nu toe heb afgenomen.

de hoeslakens krimpen nogal. 160+cm breed is inmiddels 145cm.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, mooie persoonlijke verpakking en brief er bij. Het voelde als of ik persoonlijk te woord was gestaan

Pluspunten

De bestelling was niet helemaal correct verzonden. Alexandra van Cottoncounts nam direct telefonisch contact op en de levering is vandaag prima ontvangen. De badmatten en slaapkamermatten zien er fantastisch uit.

Er zat een folder bij over een zeeppompje. Wat is daar t nut van? Verkopen ze dit product doms ook?

Pluspunten

Prima service en fijne producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk geholpen aan de telefoon na wat problemen met levering en perfect opgelost ben tevreden over de service

Pluspunten

De facturen, wordt iedere keer met een andere omschrijving gestuurd, en ik zou graag de factuur via mail ook ontvangen. wordt niet altijd gedaan.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede informatie over updates collectie. snel handelen. Duidelijke webshop.

verzendkosten aanpassen als ik zowel letterprodukten als potten bestel. Ik heb nu de potten/kandelaars achterwege gelaten omdat de letterprodukten gratis waren en ik dat al terecht vond. Anders was het opeen 20 euro.

Pluspunten

Snelle levering, bij onvolkomenheden snel en klantvriendelijk geholpen, zeer fijn bedrijf.

Pluspunten

Snelle levering, leuk verpakt. En het handgeschreven briefje maakt het heel persoonlijk!

Pluspunten

Superfijne samenwerking en altijd bereid te helpen. Kortom top bedrijf.

Pluspunten

Snelle levering van de bestelling

Pluspunten

meedenkend , snelle service , behulpzaam

Pluspunten

Zeer snelle levering en mooi verpakt. Heerlijke lakens.

Geen verbeterpunte...

4 stars: good service, well treated

Pluspunten

Super deluxe producten, snelle en nette levering! Erg blij met het dekbedovertrek &handdoeken van Egyptisch katoen.

ABC Westland 271

2685 DC Poeldijk

Over Cottoncounts.nl

CottonCounts is een in 2011 opgericht Nederlands merk dat luxe bed- en badlinnen levert. Gemaakt van Egyptisch en Amerikaans Pima-katoen; twee katoensoorten die bekend staan als het beste ter wereld. Onze dekbedovertrekken, hoeslakens, bedspreien en badmatten voelen niet alleen ongelooflijk zacht aan, maar gaan ook eens veel langer mee. Thuis genieten van vijf sterren hotelkwaliteit!