Super, had er per ongeluk 2 onderdelen besteld en werd netjes gebeld en hebben er een gecrediteerd.

Bestellen en daarna ophalen dezelfde dag, ideaal.

super correct

super correct , alles volgens beschrijvingen , aanrader

zeer snelle levering en kwaliteitsproducten

zeer snelle levering en kwaliteitsproducten

Juiste spullennsnel geleverd

zeer tevreden en goede service

zeer tevreden en goede website

Bestelling keurig geleverd

Goede onderdelen voor een goede prijs. De manier van het verzenden via PostNL zou beter (sneller) mogen. Voor de rest prima. Ik ga zeker meer bestellingen plaatsen.

Heel goede ervaringen met uitzoeken en levering van tractordelen

Alles eenvoudig te zoeken op de webbsite en wordt snel en goed verpakt geleverd.

goede prijs/kwaliteit verhouding

makkelijk en snel te bestellen

Top service zeer tevreden

Geen gezeur.bestellen en het komt.zeer tevreden

Perfect verlopen

Zoals het moet

zeer vlugge en correcte levering

Duidelijke communicatie wanneer ingepakt, verstuurd en wanneer het zou geleverd worden , alles verlope zoals op voorhand beloofd !

bestelling prima op tijd geleverd

bestelling geplaatst en mooi op tijd geleverd gekregen

gewoon goed

zoals het moet

top

top

Makkelijk bestellen en supersnel geleverd!

Gewoon goed!

Was tevreden over de bezorging

Was goed

Duidelijk, snel, compleet incl. pakking.

Ga zo door.

Gewoon goed

Gewoon zoals het hoort, en verwacht!

Gewoon zoals het hoort, en verwacht !

goederen die niet voorradig waren werden nadien , bij terug in stock ,gemeld per mail

Bestelling is pas na een week geleverd

Mijn bestelling is pas na een week geleverd door postnl. Tracpartz kan hier niets aan doen, maar heeft ook geen alternatief geboden door bv. aan te bieden de order nog een keer op te sturen met een andere leverancier. Dit ondanks het feit dat ik wel regelmatigorders plaats. Dat kan dus veel beter vind ik. Prijs/kwaliteit is wel goed en normaal gesproken de levertijd ook, maar zoals eerder gezegd kan er in dit soort situaties beter met de klant worden meegedacht over een oplossing.

Alles volgens wens

Alles volgens wens !!!

Niet goed

Heb mijn bestelling geplaatst en betaald op 4 juni 2023, en tot op heden mijn bestelling niet ontvangen

Reactie van het bedrijf

Beste Marcel, Wij vinden het erg vervelend dat je het pakket nog niet hebt gekregen! Op dit moment zijn er bij PostNL omvangrijke storingen gaande waar vrijwel alle webshops en consumenten de dupe van zijn (zie ook de PostNL website). PostNL haalt de pakketten nog steeds dagelijks op bij TracPartz en blijft dat doen. Op de verwerkingsdepots van PostNL zijn echter de storingen waardoor consumenten geen track and trace ontvangen. Je pakket ligt dus bij PostNL en we hopen dat ze dit zo spoedig mogelijk verwerken en je je pakket mag ontvangen. Bij vragen mag je ons ook eerst altijd bellen of mailen!

Slechte communicatie

Vorige week dinsdag onderdeel besteld en nog steeds niets ontvangen.

Reactie van het bedrijf

Beste Walter, Wij vinden het erg vervelend dat je het pakket nog niet hebt gekregen! Op dit moment zijn er bij PostNL omvangrijke storingen gaande waar vrijwel alle webshops en consumenten de dupe van zijn (zie ook de PostNL website). PostNL haalt de pakketten nog steeds dagelijks op bij TracPartz en blijft dat doen. Op de verwerkingsdepots van PostNL zijn echter de storingen waardoor consumenten geen track and trace ontvangen. Je pakket ligt dus bij PostNL en we hopen dat ze dit zo spoedig mogelijk verwerken en je je pakket mag ontvangen. Bij vragen mag je ons ook eerst altijd bellen of mailen!