Beste Marcel, Wij vinden het erg vervelend dat je het pakket nog niet hebt gekregen! Op dit moment zijn er bij PostNL omvangrijke storingen gaande waar vrijwel alle webshops en consumenten de dupe van zijn (zie ook de PostNL website). PostNL haalt de pakketten nog steeds dagelijks op bij TracPartz en blijft dat doen. Op de verwerkingsdepots van PostNL zijn echter de storingen waardoor consumenten geen track and trace ontvangen. Je pakket ligt dus bij PostNL en we hopen dat ze dit zo spoedig mogelijk verwerken en je je pakket mag ontvangen. Bij vragen mag je ons ook eerst altijd bellen of mailen!
Beste Walter, Wij vinden het erg vervelend dat je het pakket nog niet hebt gekregen! Op dit moment zijn er bij PostNL omvangrijke storingen gaande waar vrijwel alle webshops en consumenten de dupe van zijn (zie ook de PostNL website). PostNL haalt de pakketten nog steeds dagelijks op bij TracPartz en blijft dat doen. Op de verwerkingsdepots van PostNL zijn echter de storingen waardoor consumenten geen track and trace ontvangen. Je pakket ligt dus bij PostNL en we hopen dat ze dit zo spoedig mogelijk verwerken en je je pakket mag ontvangen. Bij vragen mag je ons ook eerst altijd bellen of mailen!