Uitstekende service

Exact wat je mag verwachten

jammer dat ik mijn bon van vorige bestelling niet meer kon inwisselen

Eenvoudig en goed.

Handige website en snelle opvolging van de orders.

Vlugge en nette levering

Precies wat ik zocht.

Alles goed aan gekomen

Alles in orde. Snelle verzending

Niet de goedkoopste, maar wel de beste kwaliteit.

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website

Ik heb onderdelen gekocht voor een Kubota B7001. Website is gemakkelijk in gebruik. Betaling (via Bancontact) verliep vlot. Ik maakte een foutje in mijn bestelling en na contact met de klantendienst (snelle en vriendelijke respons) werd dit zonder verder probleem rechtgezet (en terugbetaald in zeer korte termijn). Zending werd snel verzonden met T&T nummer via UPS. Pakket was goed verpakt (en alles in het pakket was correct) Dus in mijn persoonlijke mening ben ik tevreden met deze shop.

perfecte dienstverlening

De producten werden de dag na bestelling perfect verpakt geleverd en voldeden 100 % aan de verwachtingen

Perfect advies en snel versturen

Heel vriendelijk en goed advies. We hadden ook de mogelijkheid om ons product terug te sturen als het niet past. Bedankt Tracpartz!

Snelle levering en juiste onderdeel

Goede service.

Mijn ervaring is prima

Mijn ervaring is goed , heb de onderdelen ontvangen die ik besteld had. Wel enig nadeel vond ik dat de oliekeering gewoon los in de doos lag. En dus mogelijk kan beschadigen bij verzenden Door andere onderdelen in de doos. Ik zie zulke onderdelen zoals keeringen liever verpakt in een degelijke verpakking.

Super service!

Als zelfstandige kan ik rekenen op tracpartz voor een snelle levering! Zeer tevreden. Mvg mini tractoren van melkebeke

Snel, goed en netjes

De onderdelen kon ik snel vinden met een goede omschrijving en netjes verpakt. Snel verzonden.

Prima service; snelle levering

Lichte twijfel wat exact te bestellen werd snel weggenomen door vakkundig advies.

Erg goed

Snelle adequate levering

Snelle adequate levering

top geregeld geen gezeur en alles volgens afspraak,

top geregeld geen gezeur ,en alles volgens afspraak.

Gewoon zoals het hoort

Oké

Bestelling en levering, als goed ervaren.

Beste medewerkers Tracpartz, Voordat ik mijn artikel in bestelling nam, had ik nog wel ter info diameter/rekbaarheid van het artikel in een bericht navraag gedaan, maar geen reactie terug gezien. Kan zijn dat ik deze over het hoofd heb gezien. Verder qua levering zeer goed te spreken. Mijn dank voor jullie service. Met vriendelijke groet. Coen Meesters

Het kan gewoon niet beter zeer netjes en service helemaal top!

Correct advies ivm geschikt onderdeel. Snelle levering.

Na mail, correct geïnformeerd. Webshop functioneerde niet optimaal, maar opgelost via factuur.

Goed en snel geholpen

Transportweg 13

9363TL Marum

+31 (0)62 9000 016

Over TracPartz B.V.

TracPartz is Europa's grootste onderdelen leverancier van motoronderdelen voor Japanse dieselmotoren.