Service super, kwaliteit minder

Prima voor hobby

goede service

snel geholpen en snelle levering van het product.

Goede en snelle service

Bestellen ging vlot en was snel geleverd

alles was goed

Supper

Goed geregeld

Netjes geleverd

Goed product en snelle levering

Direct goed en vriendelijk geholpen

Zeer vriendelijk en behulpzaam bij de bestelling

onderdelen snel geleverd

onderdelen worden snel geleverd maar betaling vooraf vind ik waardeloos wij kunnen dat pook niet doen als we een machine repareren een betalingstermijn van 14 dagen past over het algemeen beter

Goed behalve UPS

Levering met UPS kan beter.

Besteld en kwam op tijd

Goede ervaring. Ben er blij mee

Prima en snel geleverd

Na bestelling snel en bevestiging gekregen en vervolgens snel het juiste product ontvangen

Bevredigend

As lâmpadas foram entregues com alguma ferrugem. Wat betreft de filters, het lijkt in orde te zijn, hoewel het ze nog niet heeft vervangen. Ik hield van de snelheid van levering.

Pakje nog niet ontvangen

Waar blijft mijn bestelling?

Ben prima geholpen.

Product precies wat ik zocht en snel verzonden.

OK

Uitstekende service

Alles wat ik bestel tijdig geleverd. En voor vragen ook altijd een snelle response van de helpdesk.

Goede kwaliteit onderdelen, juiste levering

Ik vind de website niet altijd even duidelijk... Soms moet je de specificatie van het onderdeel uitpluizen om te kijken of het past. Makkelijker zou zijn wanneer je op merk en type zou kunnen filteren. Maar als je dan alles hebt uitgezocht en besteld, dan is het resultaat er ook naar. Goede onderdelen, goede kwatiteit en perfect passend. Fijne zaak... Erg tevreden mee..!

Op alle gebieden zeer tevreden. Zells na levering van een beschadigd stuk ben ik direct en zeer correct geholpen. Mijn volgende aankoop van tractoronderdelen zal zeker bij dezelfde leverancier zijn.

Picobello service, ook per telefoon!

Wisselstuk om 10h00 besteld. Volgende dag om 14h30 geleverd. Dat is service.....

Prima winkel

Ik heb een topstang houder voor een Iseki minitractor gekocht. Snel geleverd en hij paste nog ook.

Top Top !

Correcte prijs en super snel geleverd naar België toe!

Zou hier zeker nog een keer bestellen.

Snel betrouwbaar eenvoudig

Transportweg 13

9363TL Marum

+31 (0)62 9000 016

Over TracPartz B.V.

TracPartz is Europa's grootste onderdelen leverancier van motoronderdelen voor Japanse dieselmotoren.