Snelle levering,

Goede pasvorm, snelle levering.

Snel besteld en snel geleverd

Alles keurig geregeld, bestellen eenvoudig en snel. Levering de volgende dag al.

Correcte, stipte transactie!

Prima servicen en communicatie!

Heel goede service

alles was naar wens

alles was gewoon simpel en gemakelijk

zeer vriendelijk klantgericht en snelle levering.

top service

goede hulp!

Goede hulp met het vinden van het juiste onderdeel.

Goede website goed advies en prima onderdelen.

slecht

deze tekst staat al eeuwig in beeld: Bezorgtijd nog onbekend Pakket is nog niet door PostNL ontvangen of verwerkt

Via mail contact gezocht om iets te bestellen dat niet op de website stond... binnen een paar dagen geregeld dat het leverbaar was. Top geregeld!!!!

Redelijke kwaliteit

Sticker yanmar is van mindere kwaliteit tegen die van kubota. Niet de juiste maat, niet even groot en scheef uitgesneden.

Goed product en alles er bij

Goed product en alles er bij en telefonisch goed bereikbaar.

Perfecte service en afhandeling.

Beste TracPartz, dank voor jullie service en afhandeling. Ook technische bijstand. Jullie hebben een goede winkel/webshop. Dank Nico Classic Boat Dinners

Super bedrijf

Snelle levering. Goede service en advies.

Alles bestes

Schnelle Bearbeitung und super Service.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ze doen wat ze beloven

prima Service

Vervanging van mijn bestelling, bij niet levering, is adequaat opgepakt en snel weer in huis.

goed maar ups is geen goede bezorger

Duidelijke webwinkel, snel verzonden

Contactsleutels besteld bij tracpartz, duidelijke info, snel verzonden met leuke sleutelhanger erbij.

snel en goed

Duidelijke website met heldere product info. Snelle verzending en goed verpakt.

Snelle nette levering

Zie hierboven

besteld, en snel geleverd,

ik kreeg alleen na een bezoek op de site een korting van 10%, die ik niet gezienen dus ook niet gehad hebt. jammer. Verder zeer tevreden. We merken het verschil tussen franse en nederlandse bedrijven. Nederlandse bedrijven zijn in het algemeen veel klant vriendelijker. en dat is best wat waard

Goed , nu nog afwachten ......

Hallo , normaal goed ervaringen niks mis mee ! Alleen deze bestelling nog niet ontvangen ..... is ook nog niet aangemeld ! Mvg Henno

Snelle Service

Snelle service Heel veel keuze van vele modellen

Transportweg 13

9363TL Marum

+31 (0)62 9000 016

Over TracPartz B.V.

TracPartz is Europa's grootste onderdelen leverancier van motoronderdelen voor Japanse dieselmotoren.