Niks mis mee.

Geen problemen en uitstekend persoonlijk contact

Tot nu twee transacties gehad en beide correct en in een vriendelijke sfeer verlopen.

Prima geregeld.

Had een filterkolf besteld, klein.maar noodzakelijk. Vooral in deze drukke tijd,wat betreft het versturen en bezorgen. Het is optijd en in prima staat afgeleverd. Hartelijk dank. Henk van de Velde. Beerze, gem Ommen.

Super service goeden hulp vanuit de klanten service

Super te woord gestaan goed opgelost

Overzichtelijke website; groot assortiment, snelle levering!

Steeds weer goede ervaringen; overzichtelijke website en ze maken waar wat ze beloven qua levering!

perfect

Zoals als altijd , PERFECT !!

Klein minpuntje anders was het perfect geweest

De website is duidelijk ook met technisch tekeningen en afmetingen, wat een verkeerde aankoop gaat beperken. Toch had ik nog een paar specifieke vragen waar ik het contact formulier per mail voor gebruikte en de kerende mail was wat vaag en algemeen waardoor ik er niets wijzer van werd. Naar mijn gevoel eerlijke prijzen, correct informatie en opvolging van mijn bestelling en ook nog correct geleverd, zelfs nog een dag vroeger dan gepland aan gunstig tarief. Ik heb de website al doorgegeven aan een kennis.

Snel en kennis van zaken

Zeer goed en snel

Heel goede en overzichtelijke webshop.

snelle service en levering alles juist en geen schade . Hartelijk dank!

uitstekend

goed geholpen, goede technische support aan de telefoon, snelle levering

kundig en op tijd

De bestelling is volledig en op tijd aangekomen

goede service met veel producten

Een goed heen en weer mail-verkeer wanneer hulp nodig of vragen omtrent artikelen. goede service en vriendelijkheid groot assortiment

Besteld en geleverd

Na mijn bestelling is er vlug werk van gemaakt om op te sturen en snelle levering. Top service.

Helder en snel

Bij twijfel even bellen, deskundig advies zit aan de andere kant van de telefoon:)

helemaal prima

Prima.

Snelle afhandeling

Snelle verwerking een 10. Trefwoord Zoeken op site is mager. Product afbeelding onduidelijk Product gegevens te summier maatvoering, ontbreekt vaak. Goede prijs kwali verhouding. Succes met verbeteren

Stickerset yanmar

Beste Stickerset past perfect. Bedankt

Prima Club!

Na een goed advies, product zeer snel ontvangen. Kan niet beter

overzichtelijke site

goeie service en site , bestellen, leveren en dan repareren.

1ste maal besteld op trackpartz en is zoals het hoord

Geleverd zoals beschreven.

Brede sortering onderdelen voor Japanse motoren

Brede sortering met goede omschrijving en maten van filters.

Goed advies en snelle levering

Fijn telefonisch contact en snelle levering.

Snelle levering, prima prijs!

Zie hierboven.

Goed product

Goede service en kwaliteit

Transportweg 13

9363TL Marum

+31 (0)62 9000 016

Over TracPartz B.V.

TracPartz is Europa's grootste onderdelen leverancier van motoronderdelen voor Japanse dieselmotoren.