Gewoon weg supper

Bestelling binnen 24h kunnen afhalen.

Moeilijke site, om te bestellen.

Eens mijn bestelling geplaatst en het transport aangevraagd, dacht ik het is in orde.......nee hoor, bij UPS moet je een erkend afhaaladres ingeven... ok.. vul een door UPS aangeduid adres in , alles zal wel in orde zijn zeker. Nee hoor dat pand staat leeg....en trouwens ook te huur. Gevolg ...ik kreeg mijn bestelling niet...met Ups gebeld en zo verder... Uiteindelijk 3 dagen later werd de bestelling geleverd.

Prima bedrijf

Uitstekende service (men is graag bereid dingen uit te zoeken) en een vlotte levering.

Goed geregeld!

Alles in huis vlot geleverd!!

Snelle levering, duidelijke webshop.

Snel gevonden en geleverd gekregen van wat ik nodig had.

Is echt een top site op stukken de bestelling

Zijn echt heel goed ze zijn duidelijk en ze leveren direct

Snelle levering en in orde.

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Duidelijke website, gemakkelijk onderdelen te vinden. Telefonisch ook bereikbaar wat zeer handig is bij problemen of extra info. Enkel wat problemen met de betaling maar volgens mij niet te wijten aan Tracpartz. Ook de verzending is compleet in het honderd gelopen, maar ook hier denk ik niet dat Tracpartz schuld aan heeft.

Compleet en snel

Compleet assortiment en snelle levering

Vlot gereageerd.

Levering via post.nl slecht. Maandag 26/10 besteld. Donderdag 29/10 contact met tracpartz. Zondag 01/11 mail van post.nl. Pakket is gechipt , jullie zijn weekends Gesloten. Maandag 02/11 pakket in goede staat ontvangen.

Goede service Dank. Hans

Prima bedrijf, komt toezeggingen na, top

Na een eerst mindere ervaring, wat levering betreft, vrij laat, wat overigens niet de schuld was van TraceParts. Dat blijkt nu wel. Maar van de vervoerder PostNL die zijn afspraken niet nagekomen zijn, hebben we een week op een onderdeel moeten wachten. Deze paste niet, helaas , gelijk opgebeld en een nieuwe besteld, dit was al na 15.00 uur, normaal om de andere dag geleverd te krijgen moet je voor 15.00 uur bestellen, dit was best wel een stuk later dan dat. Toch heeft TraceParts met een andere vervoerder het voor elkaar gekregen om het andere onderdeel de andere ochtend te leveren, machine is nu ook al weer gemaakt en loopt weer, perfecte service. Het andere onderdeel, wat niet paste mag kosteloos, geen vervoerskosten terug. Alles is fantastisch geregeld en opgelost. Raad iedereen dit bedrijf aan, top.

correct en snel geleverd

Veel onderdelen verkrijgbaar van allerlei merken

Je ervaart pas de service als niet alles loopt zoals verwacht. Vriendelijk te woord gestaan, kennis van producten, adequaat gehandeld. Toppers.

Klant vriendelijk en snelle service

Ok

Voldeed

Goeie service

Snelle levering na de bestelling.

Snel en betrouwbaar

Het artikel was niet op voorraad, maar toch binnen 2 dagen bij ons op de zaak afgeleverd.!

Goed snel en precies volgens afspraak

Mooi assortiment, snel en correct geleverd

Een duidelijke site waarop je het juiste product makkelijk kunt vinden. Snelle levering en goede informatie over de status van je bestelling.

zeer vlotte afwerking

vlotte samenwerking

Topservice

Bestelde onderdelen waren goed van pasvorm,ik had 2 stuks nodig alleen liep er iets mis de site of mijn pc. Mailtje gestuurd naar de klantendienst en ik werd perfect verder geholpen en zo had ik toch het juiste aantal in 1 zending! Hartelijk dank voor de service!

Zeer behulpzaam aan de telefoon. Daardoor in 1 keer het goede onderdeel voor een nette prijs

Nu meerdere keren mogen raadplegen en vakkundig aan de telefoon geholpen. De juiste onderdelen Zijn ook snel binnen gekomen waardoor we de tractor weer snel Aan t draaien hadden. Top!

Transportweg 13

9363TL Marum

+31 (0)62 9000 016

Over TracPartz B.V.

TracPartz is Europa's grootste onderdelen leverancier van motoronderdelen voor Japanse dieselmotoren.