Juiste onderdelen correct geleverd

Onderdelen voor mijn JD besteld. Nergens anders te krijgen. Behalve de dealer met dealer prijzen. Een aanrader!!

Alles corect verlopen en snel

Correct en snel

Perfecte site en directe levering

Goede en directe levering, alles volgens het belooft is

Alles perfect en erg vriendelijk

Ik had aan gegeven dat ik het zou ophalen in Marum ik woon zelf in Leeuwarden. Maar een zeer atente dame belde mij op dat ze dicht bij Leeuwarden woonde en het mee kon nemen zodat ik niet naar Marum moest rijden. Het gekochte product ziet er ook perfect uit daarom 5 sterren.

Top bedrijf

Spullen zijn van goede kwaliteit en op tijd geleverd

Alles is verlopen zoals vermeld, betaald via overschrijving en toch is de levering snel gebeurd

Alles is verlopen naar wens

Uitstekend!

levering conform afspraak, goede prijs kwaliteithouding.

Super service. Snelle levering

Eigenlijk iets te laat besteld. Maar ze hebben het toch nog met de post mee gedaan. Waardoor ik het de volgende dag in huis had. Super.

Perfect Product; eenvoudige website; makkelijk bestellen en super snelle levering

Prima geregeld, snelle levring

Duidelijke site, snelle levering en goede kwaliteit.

Kubist onderdelen

Snel, duidelijk, juiste prijs

geen problemen

doet wat er beloofd is

Vlot geholpen, aangenaam telefonisch contact, ruim aanbod!

Ik was initieel niet helemaal zeker van de bestelling maar een telefoontje verduidelijkte veel. Het extra onderdeel werd nog vlug bij de originele bestelling aangehecht, zodat ik niet alsnog een extra bestelling moest plaatsen! Verbazingwekkende snelheid waarmee de stukken geleverd werden. De firma voelt aan als een lokaal familiebedrijfje maar is desondanks zeer professioneel.

Netjes en op tijd

Netjes verpakt, snel geleverd en met een leuk sleutelhangertje erbij.

Snel bediend

Net als de vorige keer.... Gewoon goed..

Ik heb nu een tweede keer bij TracPartz besteld. De delen zijn snel geleverd en voldoen perfect aan de verwachting. Geen klachten... Eenaanrader.

Product ok. Levering rampzalig ups

Iedere dag bericht krijgen van u pakje wordt geleverd. Zo 3 dagen opgeschoven. Daarna niet eens geleverd aan huis terwijl ik daar heb voor betaald. En thuis was. Uiteindelijk zelf moeten afhalen in een carrefour. Niet tevreden dus levering is chaotisch door ups Met post nl. Altyd op tyd !! Levering in belgie

Correcte en snelle afhandeling

Remschoenen niet helemaal identiek met originele. Spanderen moeten vervangen door kortere en gietijzeren houders 4mm afgeslepen.

Vlotte afhandeling

prima advies gehad en goed op de hoogte gehouden van levering

Goed advies gehad en keurig even gebeld ivm iets latere levering van de bestelde producten

Zoals gewend , weer perfect uitgevoerd door de dames !

Bijkomend voordeel , supersnel uitgeleverd

Goed.

Snelle levering. Prima producten.

het producht wat ik besteld heb is goed.

Er zijn een hoop dingen niet op voorraad .jammer

Excellent selection and rapid delivery - easy service will use again.

Been looking for an oil filter for my Iseki tractor found it without problems at TracPartz and had it delivered in a fast and efficient way. No hassle just results.

zeer snelle service

Transportweg 13

9363TL Marum

+31 (0)62 9000 016

Over TracPartz B.V.

TracPartz is Europa's grootste onderdelen leverancier van motoronderdelen voor Japanse dieselmotoren.