Prettig en correct !

TracParts denkt met je mee, om de spullen op tijd te krijgen!

Duidelijk en gedienstig

Vlot en goede afhandeling. De prijs was wel in vergelijking met vorig jaar vrij duur. (Ik heb namelijk hetzelfde product gekocht)

Doen wat ze zeggen!

Gebeld voor een onderdeel, via een medewerker het bestelnummer gekregen en volgende dag onderdeel in huis!

Goed geholpen en snel geleverd.

Perfecte service!!!

Alles correct en zeer snel geleverd. De artikelen klopte met de beschrijving. Alles netjes verpark en voorzien van leuke kleinigheid voor de kind!!

Eerste Ervaring

Gewoon top, duidelijk site op tijd geleverd gewoon top. Met zo'n partners werk ik graag, echt een aanrader

Snelle levering.

zeer behulpzaam en het product is volgens afspraak geleverd

Goede ervaring

goed bevallen

Makkelijke website en vlotte aflevering

Correcte snelle levering en volgens opgave

Correcte levering binnen de vooropgestelde termijn, die trouwens aangenaam kort was. Het aanbod is, verassend, uitgebreid genoeg, om de meeste slijtgevoelige onderdelen te kunnen vervangen, en dit op toch wel gedateerde machines.

Gewoon goed, snel en correct

Eerlijke prijzen, goede verzending

Prima service!

Snelle, vlotte levering van producten.

Snel afgehandeld

Duidelijke site, zeer professioneel. Verzending inderdaad op de dag van bestelling gedaan. Verzendkosten (ik woon buiten NL) zijn wel pittig, onderdelenprijzen zijn echter prima. Ook bij vooraf contact krijg je prima advies en hulp. Staat nu in mijn browser onder de favorieten. Kan het bedrijf zeker aanraden.

Supersnel en efficiënt bedrijf, zoals het hoort

Late voormiddag besteld, dag erna in de vroege namiddag geleverd in Portugal... Thumbs up

LEVERING SLECHT, GOEDEREN GOED

GOEDEREN ZIJN GOED MAAR ZE LEVEREN ELKE KEER BIJ EEN AFHAAL PUNT , TERWIJL WE GEWOON OPEN WAREN TER TIJDEN VAN BRENGEN. WIJ HEBBEN EEN MECHANISATIE BEDRIJF EN ZIJN GEWOON OPEN.... ERG LASTIG WANT NU MOET WE HET ELKE KEER GAAN OPHALEN .... KUNNE JULLIE NIKS AAN DOEN MAAR HET GAAT VAAK ZO MET DHL

snel

vlotte levering

Goed en snelle levering

Prima geholpen

Goede afhandeling van het bestelde onderdeel en de prijs is ook oke.

Onderdelen volgende dag ontvangen.

Super. Tot een volgend keer.

Alles ok

Alles dik in orde snelle afhandeling makkelijk te bestellen

goed en duidelijk gegaan

Een snelle en goede service Steeds correct ook als er iets fout is geleverd

Snel verzonden. Product met twee dagen in huis

Goede onderdelen voor een mooi prijsje

Onderdelen voor kubota motor besteld. Levering met post nl duurde dag langer maar daar heeft tracpartz weinig aan te doen.

Transportweg 13

9363TL Marum

+31 (0)62 9000 016

Over TracPartz B.V.

TracPartz is Europa's grootste onderdelen leverancier van motoronderdelen voor Japanse dieselmotoren.