Snelle levering product naar verwachting

De bezorging en levering was goed, de pomp die ik besteld had was nettjes alleen de pakkingen die er bij zatten waren al gebroken en gescheurd en er misten een boutje gelukkig hadden we die nog liggen van de vorige pomp.

Correcte en snelle levering, weer vergezeld van de gekende sleutelhanger die ook van pas komt.

Correct en op tijd.

Één zaak vind ik niet goed ivm de betaling (vanuit België). Men is verplicht om via één kredietkaart te gaan, met 3,5€ extra. Paul Bilau

Ik vindt het gemakkelijk en, vlug geleverd.

Snelle levering binnen 2 dagen in huis

Alles inorde

Snelle service.. correcte prijs

ottima azienda, veloce e precisa

ordine evaso in un tempo brevissimo.

Ik belde voor informatie over een kering. Ze wou even kijken als het de juiste was. En ik werd binnen 10 minuten terug gebeld. Uitstekende service want wij hadden een foutje gemaakt bij het bestellen omdat het op een adres afgeleverd moest worden in Nederland. Dat heeft ze uitstekend opgelost. Dus ik ga gewoon weer bestellen bij jullie. Een voordeel is dat jullie direct te bereiken zijn per telefoon. Want ik had gegoocheld en kreeg een ander bedrijf in beeld omdat die boven in stond bij de zoektermen. Maar deze kon via whatsapp en bellen maar er werd niet opgenomen. Dit heb ik herhaald op verschilende tijden en dagen Maar geen contact. Zo kwam ik bij jullie uit dus jullie bereikbaarheid per telefoon perfect. Groetjes Peter Philips

snelle en accurate levering. prima

bestellen geen probleem levering via ups drama weer 5 dagen verder voor het er is

ups is ,,,,,,,,,, had spullen beter kunnen ophalen

snelle en vriendelijke service

Goede service en prijs kwaliteit verhouding.

Slechte levering

Na 3 dagennog niet geleverd...

Snelle service en goede hulp bij vragen.

Was vergeten huisnummer te vermelden bij bestelling. Een telefoontje was genoeg ze hebben zelf contact opgenomen met de bezorg firma. Volgende dag alles binnen. Heel fijn dus

Afspraken nakomen

Deze leverancier was mij nog niet bekend, maar prima leverancier. Komt afspraken. Prijsniveau lijkt me ook goed.

Voor herhaling vatbaar

Snelle en correcte levering

Goede en correcte levering

Goede en correcte levering

Goede , correcte en snelle afhandeling van de bestelling.

Goede , correcte en snelle afhandeling van de bestelling. Ook de service Na verkoop is goed en zeer vriendelijk. Kortom top!

Zeer goed, snel en eerlijk.

Bedankt

Goed geholpen

Goed geholpen

Goede producten, goede prijs en snel geleverd.

Goede producten, goede prijs en snel geleverd.

vlotte levering en gekregen wat ik besteld heb

vlotte levering en gekregen wat ik besteld heb

super

ik had wat vragen ben daar bij met volle tevredenheid behandeld. ook de bestelling was snel en probleemloos binnen. toppie

Goede snelle service

Deze mensen weten waarover ze praten en hebben verstand van zaken.

Transportweg 13

9363TL Marum

+31 (0)62 9000 016

Over TracPartz B.V.

TracPartz is Europa's grootste onderdelen leverancier van motoronderdelen voor Japanse dieselmotoren.