Zeer snelle lervering

De website en het aanbod zijn zeer helder, waardoor ik mijn bestelling snel heb kunnen plaatsen. Vervolgens werd mijn product de volgende dag geleverd. Super!

eerste maal gekocht

nog niet gebruikt

snelle en correcte afhandeling

snelle en correcte afhandeling

0 sterren

Had hier een hoeftang gekocht. Deze kwam vuil toe in een kapotte verpakking. Heb uiteindelijk de tang niet moeten gebruiken omdat de bekapper toch kon komen. Dus heb ik de tang terug gestuurd. Ze hebben mijn retour via Bol.com niet geaccepteerd waardoor deze terug kwam, net buiten de retourtermijn. Ik heb deze dan opnieuw terug gestuurd op eigen kosten. Doch krijg ik mijn geld niet terug omdat hij vuil is, volgens hun duidelijk gebruikt en omdat de originele verpakking mist. Ongelooflijk! KOOP HIER NIETS.

Snelle levering en fijne service

Ik had een vraag over het product en binnen één uur een uitgebreid antwoord. Het product was netjes verpakt en werkt naar toebehoren.

Fout ligt altijd bij de klant

Hoefschoenen die al na 1 keer normaal (bosrit) gebruik gescheurd zijn toch nog de klant de schuld geven en niet het geld terug geven. Daarnaast zou het normaal zijn om klanten te informeren dat de schoenen makkelijk uit gaan tijdens het rijden (bij overtreden).

Ik ben hier een jaar geleden mee begonnen Mijn paard gleed vaak uit Hij kan niet zonder beslag Alles geprobeerd Pinnen in ijzer Andere vorm Allerlei merken standaard ijzers Ging nooit echt goed Toen de shs performer opgelegd In het begin moeilijk om goed langdurig te plakken Nu 20.minuten En perfect Super grip…betere hoeven kortom geweldig

Fijn dat er goed advies gegeven wordt!

Het was voor ons de eerste keer dat we hoefschoenen aanschaften. Best een grote uitgave, dus spannend. Maar we hebben foto's van de hoeven doorgestuurd met de reden waarom we hoefschoenen nodig hebben. We kregen een keurig advies terug, inclusief advies over maat en gebruik. Als je ze belt zijn ze supervriendelijk en de instructiefilmpjes op de website hielpen ons ook. De hoefschoenen zijn ondertussen binnengekomen, passen perfect en paard loopt weer als een kievit.

Uitstekende dienstverlening!!!

Snelle en correcte levering!!!

Hele snelle levering, heel blij mee

Onze hoefsmid had onze hoefbevangen shetlander in gips gezet en hij liep slechter met dan zonder gips . Ik had de hoefschoenen Easyboot cloud gelukkig al besteld (goede info en duidelijke maatadviezen) en de volgende dag binnen. Het gips eraf gehaald en schoentje aan. Eerst dachten we nog ' hoe moeten zijn hoefjes erin passen?' maar dat ging super eenvoudig. Hij liep meteen een stuk comfortabeler, echt heel blij mee!

Super Zuverlässigkeit

Bestellung und Lieferung erfolgen ohne Schwierigkeiten!

Supersnelle levering!

Vrijdagochtend hoefschoenen en pads besteld en zaterdagmiddag al in huis.

Top product en super snel geleverd!

Fijn dat hoofwear allerlei slijpers getest heeft, de beste gekozen heeft en alle materialen samen in een pakketje heeft gestopt. De Milwaukee is echt top! Echt een verademing voor m’n lijf en makkelijk om elke week even bij te houden.

Altijd goed geholpen snelle levering en als iets niet goed is mag je altijd ruilen en dat gebeurt op een vlotte manier

Goede ervaring

Goed product, fijne uitleg erbij ! Is zeker niet de laatste bestelling! Gr Karin

Snel bezorgd, mooie kwaliteit, met vriendelijk persoonlijk kaartje erbij!

De bezorging ging heel snel. De geleverde spullen zien er heel goed uit. Heel veel zin er mee aan de slag te gaan. Bij de bestelling zat een persoonlijk kaartje. Waaruit ik opmaak dat deze webwinkel door een echt mens gerund wordt. Daar koop ik graag mijn spullen.

Gewoon goed

Zo als altijd zo snel als mogelijk de bestelling geleverd

Hadden de hoefschoenen snel in huis.

Snelle verzending, veel voorraad en goed product

Ik was op zoek naar goede hoefschoenen voor TREC te kunnen rijden op moeilijk begaanbare wegen in het buitenland. Ik kwam uit op de Renegade Viper. Met de duidelijke video en handleiding, zelf de hoeven opgemeten en de schoenen besteld. 2 dagen later thuis geleverd. Top kwaliteit!

Snelle levering goed contact en mooie spullen

De levering is heel snel Contact via de mail loopt goed En de spullen zijn van goede kwaliteit

Zeer blij mee!

Gebruik de schoentjes voor mijn hoefbevangen pony, met pad erin. Ze loopt meteen niet meer voorzichtig, maar loopt (stapt) normaal. Nu kan ik gelukkig weer wat met haar bewegen, samen met goed voer beleid. De schoentjes zijn stevig, draaien niet, goede pasvorm, snelle levering

Prima heel blij mee

Goede service en uitstekende producten Snel en met liefde verpakt en toegestuurd

Fijn advies en snelle levering

Uitgebreid advies via de mail , heel snel mail terug met antwoorden op mijn vragen. Snelle levering, netjes verpakt.

Super snelle levering

Goede uitleg op de site. Had gevraagd met spoed te versturen en had t de volgende dag ook binnen. Heel fijn. Product nu aan t uitproberen

De Steeg 6

5375KH Reek

+31(0)413-714650

Over HoofWear.com

De specialist in hoefrevalidatie, hoefschoenen en kunststof hoefbescherming.