Prima zoals altijd!
Ik bestel hier regelmatig. Order wordt snel geleverd en is goed verpakt.
De website is snel en handig, duidelijk en de producten waren snel in huis en precies zoals verwacht.
livraison rapide.
Bestelling werd vlot en correct afgehandeld
Heel tevreden kan ik aanbevelen
Vrijdagmiddag besteld en zaterdag al bezorgd. Mooie verpakt ook! Top hoor
Snelle levering,goede service en prima producten!
Mooie schoentjes, wel ietsjes te groot, ze is in een transitie periode dus haar hoef veranderd nog veel. Maar ze is er erg blij mee en stapt nu weer vrolijk naast me mee. Qua bezorging, dpd is bij ons echt vreselijk. Ik heb ze weer moeten bellen, want het pakket was weer eens verdwenen.
Hoi Mirjam, Dankje voor deze fijne eerlijke beoordeling! Wij zijn met verzenders ook heel veel aan het zoeken geweest. de ene vind ons te afgelegen en wilt niet komen halen, de andere legt pakjes zelfs bij de buren in de prullenbak en zo is er telkens iets. Tot nu heeft DPD de beste service voor ons, maar in sommige gebieden is de bezorging weer slechter dan in andere. Ook dat wisselt enorm per vervoerder. Eigenlijk is het bijna altijd het beste om bezorging op een pickup point te kiezen, beter voor het milleu en veel minder risico. vriendelijke groet en nogmaals dank voor de feedback!
veel te duur.
Hoi beste Kirsten, Wij proberen de prijzen en marges redelijk en marktcomform te houden. Maar helaas zijn sommige producten inderdaad niet goedkoop, maar wij kunnen ze dan natuurlijk niet goedkoper aanbieden, je mag aanmemen dat de inkoop dan ook niet goedkoop was ;-) Maar toch bedankt voor jouw feedback ;-(
Veel informatie op de website en mogelijk om individuele vragen te stellen. Levering vlot en mooie opvolging. Leuk om een persoonlijk kaartje te ontvangen
Hoi Veronique, En voor ns is zo'n positieve feedback ook weer leuk! dankje!
Onwijs snelle service en heel vriendelijk geholpen:)
Wegens dunne zolen me in hoefschoenen verdiept. Website van Hoofwear hielp me al een goed eind op weg. Na de juiste foto's gemaakt te hebben, advies op afstand gevraagd. Daar zijn drie typen hoefschoenen uitgekomen en diegene die ik uiteindelijk besteld heb, zitten als gegoten. Had vooraf ook de website van de fabrikant bekeken want daar staat ook nuttige info op. Tip: bekijk de verschillende filmpjes, al is het maar om te zien hoe je ze het makkelijkste aandoet.
Goede service met extra informatie en zelfs een handgeschreven briefje met een persoonlijke boodschap.
Snelle levering en fijne producten!
Overzichtelijke site en goede service. Misschien wel de mogelijkheid geven om als transporteur Post.NL te kunnen kiezen. De huidige transporteur is traag en vindt ons niet (we wonen nogal landelijk).
De bestelde hoefschoen werd snel geleverd en op een vraag kreeg ik direct antwoord. Dat geeft vertrouwen!
Vorig jaar mijn eerste floatingboots op advies gekocht en dit jaar ook voor de achter hoeven. Beide keren heb ik maat advies gevraagd omdat ik op een flinke afstand woon. (Frankrijk) Hoofwear heeft mij beide keren op afstand heel fijn geholpen en goed advies gegeven. Met mijn twijfels en vele vragen hebben ze mij elke keer weer top geholpen om tot de juiste schoenen en juiste maat te komen. Ik raad iedereen hoofwear aan die aan hoefschoenen wil beginnen!
Ik zou die hoefschoenen nooit hebben durven bestellen Zonder: Die goede website + Het deskundige advies over de landsgrenzen heen... via mail en WhatsApp app contact... En ook de wetenschap dat als ze echt niet zouden passen...ik ze terug kon sturen na liefst toch even een telefonisch overleg...
Ik heb hier de Equine Fusion All Terrain Ultra's gekocht, ben fijn geholpen en de schoenen waren de volgende dag binnen. Pony heeft de hoefschoenen nu een paar dagen om en ze zitten goed.
Vragen via email worden snel beantwoord. Ook na bestelling bieden ze actief advies en ondersteuning aan. Heel fijn, want hoefschoenen zijn toch een ding apart.
goede product instructies vooraf
Persoonlijke service dmv geschreven berichtje bij het bezorgde pakketje.
Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd ook in België
Ik heb de slijper goed ontvangen en ben tevreden voor de toch wel snelle levering. Grts...
Hoi Beste Henri, Goed dat je deze beoordeling achterlaat, al had een e-mailtje, of telefoontje fijner geweest. De bestelling ligt gewoon op u te wachten op het pickup point dat u heeft geselecteerd bij het plaatsen van de bestelling. Het valt ons echter op dat u een fout in uw e-mail adres heeft gemaakt bij het plaatsen van de bestelling, daarom heeft u geen verzendbevestiging of bericht gehad dat uw bestelling klaar ligt. Hopenlijk kunt u uw bestelling alsnog snel ophalen, wilt u ons mailen of bellen als u nog vregen heeft?
Original review
Ik kan U nog geen beoordeling geven daar ik de goederen nog niet in mijn bezit heb. Grts...