Écht heel erg goed!

Rijk assortiment, deskundige adviezen, goede ondersteuning en snel.

Snelle levering, vriendelijke hulp aan de telefoon.

Snelle levering, vriendelijke hulp aan de telefoon.

Vrijdag besteld en al zaterdag in huis!

Tevreden met het product en een hele snelle levering, bedankt voor de snoepjes!

Goede ervaring

Hoefschoenen die ik als eerste bestelde waren niet-op voorraad (misschien meer voorraad?). Fijn dat ik telefonisch geïnformeerd werd en alternatieve schoen wel direct verstuurd kon worden.

Uitstekende service, goed product

Ik gebruik sinds 2 jaar hoefschoenen voor mijn paard en heb deze via Hoofwear besteld. Na een advies op basis van de foto's die ik heb ingestuurd heb ik de ideale schoenen voor mijn paard gevonden. Door de ondergrond hier slijten ze iets sneller en dus heb ik inmiddels al enkele paren gehad die iedere keer opnieuw prima zitten en na bestelling snel worden toegestuurd.

Snel binnen

Goede service, zeker aan te raden.

Snel advies op afstand en snelle levering! Producten gewoon redelijk geprijst en prima kwaliteit. En pony is heel blij met haar nieuwe 'schoenen'.

Sneller geleverd dan verwacht en top producten

Het pakket werd sneller geleverd dan verwacht en de producten zijn kwalitatief zeer goed. Het is een cadeau voor mijn vriendin en zij is er heel erg blij mee! Ze zal het zeer waarschijnlijk meenemen naar jullie cursus a.s. zaterdag, wat overigens op haar verjaardag is.

Snelle reactie en service

Snel advies en direct alles verstuurd zodat ik het de dag daarna al binnen kreeg.

Weer snel en probleemloos verstuurd.

Voor mijn shetlander een paar Flex Hoof boots besteld. Ik wist al wat ik nodig had dus gewoon besteld en lekker snel ontvangen.

Duidelijke en adequaat begeleiding van de aankopen van de hoefschoenen.

Ik heb duidelijke advies gekregen mbt de aankopen van de hoefschoenen.

Geven zeer gedegen advies en levering was tiptop in orde en supersnel

Mijn IJslands paard had nieuwe hoefschoenen nodig. Ik wilde daarover advies hebben, omdat ik had gezien dat er nieuwere modellen op de markt waren gekomen. Ik heb uitgelegd wat mijn gebruiksdoel is en daarop een heel duidelijk advies gekregen. De Hoefschoenen had ik daarna heel snel in huis. Goed onderbouwde adviezen, fijne mensen, aanrader.

Steeds heel goede ervaring

Ik ben al jaren klant van Hoofwear. Altijd zeer tevreden: heel vriendelijke service, snelle levering… Ik kan deze webshop alleen maar aanbevelen.

snel en probleemloos

snel en probleemloos

Makkelijk aan te doen en schoon te maken. Na een dag aal verbetering. Enige min punt is dat het klittenband wat kort is.

Uitstekend geholpen, snelle service

Zeer snelle levering

Dag 1 besteld dag 2 geleverd Communicatie via mails loopt vlot.

Na een aantal vragen snel antwoord gekregen. De volgende dag de bestelling al ontvangen met een lief kaartje erbij.

Zeer klantvriendelijk

De borstels moeten nog geplaatst worden. Dat is dus nog afwachten. Maar een heel snelle levering, het ziet er heel degelijk uit en lief dat er een snoepje bij zat.

Goed en snel geleverd

Zoals elke keer bij een bestelling bij HoofWear weer top geregeld, prima

Ik wordt steeds top geholpen door jullie

Probleem met hoefschoen om dingen te vervangen zoals hielcap schoef meganisme uit de oude gescheurde Renegade Viper te halen en in de nieuwe te plaatsen en zo helpen jullie mij steeds met dingen over de hoefschoenen. Ik wordt steeds wijzer over deze hoefschoen. Dankjulliewel, daarvoor

Goed advies en snelle service

Goed advies en snelle service

Prima service¡

Snel, adequaat en persoonlijk.

Snelle levering en de kleine kadootjes, die jullie meesturen, maakt mij blij en waarschijnlijk mijn paard ook. ( kieskeurig, dus weet niet of hij ze lust )

Altijd goede en snelle service

Hoeveel vragen je ook stelt, altijd netjes en duidelijk een antwoord. En bij bestelling snelle en correcte verzending.

De Steeg 6

5375KH Reek

+31(0)413-714650

Over HoofWear.com

De specialist in hoefrevalidatie, hoefschoenen en kunststof hoefbescherming.