Laden reviews...
160 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen regelmatig snelle levering en duidelijke communicatie. De service wordt als vriendelijk en behulpzaam ervaren. De brede voorraad en snelle afhandeling komen terug in meerdere reviews. Enkele keren waren er problemen met retourneren of levering, maar over het algemeen is de ervaring positief.
Was heel fijn i.v.m. bezoek hoefsmid op korte termijn.
21 June 2026
Marike
Amstelveen
Top mensen daar! Mijn pony ging van de ijzers af, dat ging nog niet zo gemakkelijk Maar omdat hoofwear zo goed meedacht is het uiteindelijk goed gekomen!
21 June 2026
Anita
Malden
Super snelle levering! Keurig verpakt met een vriendelijk kaartje erbij. Net begonnen met product dus kan daar nog niks over zeggen.
18 June 2026
Marja
Harsin
Hoi Marja,
Leuk om van jullie een bestelling en beoordeling te ontvangen. Ik denk nog vaak terug aan de stage weken die ik bij jullie mocht lopen tijdens mijn opleiding!
Groet
Klaas
Snel en goede levering en top product
17 June 2026
Lies
Terband
Hoofwear is zeker een aanrader als je opzoek bent naar specifieke materialen, De klantvriendelijkheid is super goed en ik werd steeds op de hoogte gehouden. Ik raad dit iedereen aan en zal dit bedrijf zelf ook onthouden voor in de toekomst!
17 June 2026
Liene
Essen
Hoi Liene,
Dankje voor deze mooie beoordeling!
Vlug geleverd
15 June 2026
Juliet
Nassogne
De communicatie was zeer goed, de verzending snel, en het bestelde gereedschap voldoet 100% aan de verwachtingen. Aanrader!
14 June 2026
Stuart
Den Haag
Ik ben zeer blij met de producten van hoofwear. Goede kwaliteit en snelle levering.
13 June 2026
Shanna
ZEVENBERGEN
Het bestellen van de easyboot cloud is soepel verlopen. Helaas moest ik door vertraging bij de postleverancier een dag langer wachten. Ook in het kiezen van de maat hebben de medewerkers van hoofwear mij goed geholpen. Uiteindelijk hebben ze me geadviseerd om twee maten te bestellen zodat ik kon passen, dit was een goed advies. Sinds mijn hoefbevangen paard met een gekanteld hoefbeen deze hoefschoenen draagt loopt ze vrolijk en pijnloos door de paddock. Ze verliest ze niet en ze zitten goed aangesloten aan haar hoef. Wel is het aan te raden ze hoefschoenen minstens 1 keer per dag uit te doen en zowel de benen als de schoenen goed schoon en droog te maken. Daarnaast gebruik ik diatomeeen aarde om de hoefschoen van binnen droog te houden en schuiven te voorkomen. Het 24/7 dragen van de hoefschoenen vergt dus wel wat extra dagelijks onderhoudt. Mijn paard heeft ze nu een 5tal dagen om en tot zo ver ben ik erg tevreden.
Anneke
Maastricht
snelle levering, er wordt ook vlug geantwoord. Ben ook tevreden van de cavallo trek. Eerste rit van 20 km zit erop. Stap draf galop in wegels. oneffen onderhoud. Heb reeds ervaring met hoefschoenen uit het verleden.
sylvana
Oosterzele
Op de produkten niets aan te merken. De levering dat is bij de buren gezet en niets vermeld. Dat is lastig om mijn vertrouwen nog te hebben in thuis leveringen. Maar dat is niet de fout van hoofwear.
June
Aalst
snelle levering ,goede producten
8 June 2026
Kim
Moorslede
De scootboots binnen 24 uur in huis. Oude set was na een aantal jaar versleten nu kunnen we weer even vooruit
7 June 2026
Lorene
Someren
Echt een aanrader, het pas zeker pakket! Duidelijke instructies, uitgebreid advies en snelle reacties. Heel fijn als je nog nooit eerder hoefschoenen gekocht hebt en door het grote aanbod en mogelijkheden niet weet waar te beginnen.
6 June 2026
Hanneke
Lommel
Duidelijke overzichtelijke site, goede prijzen, en een super snelle levering!
5 June 2026
AHG
Maasmechelen
De spullen waren er snel.
5 June 2026
Carina
Bennekom
Veel aanbod en snelle levering. Op zondag avond besteld en dinsdag al in huis
20 May 2026
Cis
Apeldoorn
Super fijn en goed geholpen. Schoenen zitten perfect heel erg blij mee. Wij kunnen goed op stap! Bedankt
20 May 2026
Tanja
Beemster
I ordered some therapeutic boots for my horse, and they arrived pretty quickly. They even included a card inside—that was really nice, thank you!
19 May 2026
Vera
Almere
De hoofwear besteld maar de oplader en accu zaten er niet standaard bij. Extra kosten en nog niet kunnen gebruiken dus. Voelt als een auto.kopen zonder de sleutel. Heel jammer. Contact gehad en hebben het uitgelegd maar moest alsnog alles erbij bestellen. Beetje jammer
Beveelt niet aan
17 May 2026
Olaf
Hoenderloo
Zou hier nogmaals kopen
17 May 2026
Marjolein
Bussum
Ik heb naast dat ik een aantal producten heb besteld zoals de cloud boots, een hoof jack en andere producten voor het bekappen en onderhouden van hoeven ook een cursus hoefbekappen gevolgd en dat was een goed georganiseerde dag. De producten zijn stuk voor stuk zeer kwalitatief en de begeleiding en advies was uitmuntend. Zeker een aanrader!
11 May 2026
Gyors, pontos szállítás!
6 May 2026
Zsuzsanna
BUDAPEST
De specialist in hoefrevalidatie, hoefschoenen en kunststof hoefbescherming.
De Steeg 6
5375KH Reek