Laden reviews...
167 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen regelmatig snelle levering en duidelijke communicatie. De service wordt als vriendelijk en behulpzaam ervaren. De brede voorraad en snelle afhandeling komen terug in meerdere reviews. Enkele keren waren er problemen met retourneren of levering, maar over het algemeen is de ervaring positief.
snelle levering, er wordt ook vlug geantwoord. Ben ook tevreden van de cavallo trek. Eerste rit van 20 km zit erop. Stap draf galop in wegels. oneffen onderhoud. Heb reeds ervaring met hoefschoenen uit het verleden.
9 June 2026
sylvana
Oosterzele
Op de produkten niets aan te merken. De levering dat is bij de buren gezet en niets vermeld. Dat is lastig om mijn vertrouwen nog te hebben in thuis leveringen. Maar dat is niet de fout van hoofwear.
9 June 2026
June
Aalst
snelle levering ,goede producten
8 June 2026
Kim
Moorslede
De scootboots binnen 24 uur in huis. Oude set was na een aantal jaar versleten nu kunnen we weer even vooruit
7 June 2026
Lorene
Someren
Echt een aanrader, het pas zeker pakket! Duidelijke instructies, uitgebreid advies en snelle reacties. Heel fijn als je nog nooit eerder hoefschoenen gekocht hebt en door het grote aanbod en mogelijkheden niet weet waar te beginnen.
6 June 2026
Hanneke
Lommel
Duidelijke overzichtelijke site, goede prijzen, en een super snelle levering!
5 June 2026
AHG
Maasmechelen
De spullen waren er snel.
5 June 2026
Carina
Bennekom
Veel aanbod en snelle levering. Op zondag avond besteld en dinsdag al in huis
20 May 2026
Cis
Apeldoorn
Super fijn en goed geholpen. Schoenen zitten perfect heel erg blij mee. Wij kunnen goed op stap! Bedankt
20 May 2026
Tanja
Beemster
I ordered some therapeutic boots for my horse, and they arrived pretty quickly. They even included a card inside—that was really nice, thank you!
19 May 2026
Vera
Almere
De hoofwear besteld maar de oplader en accu zaten er niet standaard bij. Extra kosten en nog niet kunnen gebruiken dus. Voelt als een auto.kopen zonder de sleutel. Heel jammer. Contact gehad en hebben het uitgelegd maar moest alsnog alles erbij bestellen. Beetje jammer
Beveelt niet aan
17 May 2026
Olaf
Hoenderloo
Zou hier nogmaals kopen
17 May 2026
Marjolein
Bussum
Ik heb naast dat ik een aantal producten heb besteld zoals de cloud boots, een hoof jack en andere producten voor het bekappen en onderhouden van hoeven ook een cursus hoefbekappen gevolgd en dat was een goed georganiseerde dag. De producten zijn stuk voor stuk zeer kwalitatief en de begeleiding en advies was uitmuntend. Zeker een aanrader!
11 May 2026
Gyors, pontos szállítás!
6 May 2026
Zsuzsanna
BUDAPEST
Alle bestellingen worden keurig en snel verzonden. Tot nu toe altijd voor 15:00 uur besteld en de volgende dag in huis gehad. Ze denken ook altijd met je mee bij vragen. Twijfel je over een maat of iets dergelijks, na het sturen van foto’s altijd vlot advies terug gekregen.
4 May 2026
Marjolein
Hem
correct vlugge levering goede communicatie duidelijke website
2 May 2026
Alain
Maarkedal
via WhatsApp snelle reactie terug
26 April 2026
claudia
Lage Mierde
Ik kreeg mijn levering snel en precies volgens specificatie. Of het product bevalt kan ik nog niet zeggen, want dan moet ik de rijlegging met padding eerst gaan gebruiken.
Karine
Hoorn
Super bedankt voor de goede recensie alvast Karine! We zijn benieuwd wat je van de rijlegging vind. We wensen je in ieder geval alvast heel veel mooie ritten toe!
Dé plek voor tools voor hoefbekappen voor mij. Marianne en Klaas zijn erg aardig en klantvriendelijk en de producten zijn van hoge kwaliteit. Iets niet in orde met je producten? Ze sturen na slechts één mailtje een nieuw product op. Super!
Aafje
Baarn
We zijn blij je te kunnen helpen Aafje! Heel erg bedankt voor je super goede beoordeling.
Mijn haffie heeft een losse hoefwand en begon kreupel te lopen. Dankzij de producten van hoofwear loopt ze weer prima, geen ontsteking meer en de groei van de nieuwe hoefrand wordt gestimuleerd. Heel tevreden!
Karina
GIJZEGEM
Wow wat een mooie resultaten Karina! We wensen jullie een spoedig herstel toe, heel erg bedankt voor de 10!
Bestelling is snel geleverd. Materiaal ziet er heel kwaliteitsvol uit. Alles wat zeer zorgvuldig verpakt.
22 April 2026
Patricia
Alken
Heel erg bedankt voor je goede recensie Patricia!
Ik heb het "pas zeker pakket" aangeschaft voor 4 hoefschoenen. Van foto's met afmetingen van de hoeven tot filmpjes met de hoefschoenen in beweging ben ik uitgebreid begeleid in het vinden van passende hoefschoenen. Ik kon hoefschoenen gewoon weer retour sturen die niet passen, wat het passen heel goed te doen maakt.
19 April 2026
Cassandra
Ede
Fijn dat je zo tevreden bent met ons PasZeker pakket Cassandra! We wensen jullie veel mooie kilometers op jullie nieuwe schoenen. Hartelijk bedankt voor de mooie recensie.
De bestelling op zich ging vlot. Het werd vlug naar de distributeur gedaan. Ik kreeg een mail dat het via DHL zou verzonden worden, de dag nadien kreeg ik een mail dat het via bpost zou geleverde worden en nu zijn we een week verder en heb ik mijn pakketje nog steeds niet. En is er ook geen update erover noch op de tracking-code van DHL als Bpost. Jammer want ik kijk er heel erg naar uit.
19 April 2026
Marlies
Poperinge
Je hebt inmiddels bericht van ons in de mail ontvangen over het traceren van je pakket, er is ook een onderzoek gestart. We houden je via die weg op de hoogte. Bedankt voor je beoordeling Marlies.
De specialist in hoefrevalidatie, hoefschoenen en kunststof hoefbescherming.
De Steeg 6
5375KH Reek