met veel aandacht

Eerste ervaring heel goed. Er wordt aandacht aan de klant gegeven De producten moeten nog uitgeprobeerd worden.

Prima alles goed

Gewoon goed

Goed advies gekregen

Goede website met veel informatie, kennisoverdracht, goed genuanceerd.

Super service!

Op donderdag foto’s gestuurd voor een consult, vrijdag ochtend een advies en meteen besteld. Dinsdag waren de hoefschoenen binnen en woensdag liepen we er op weg. Super snelle, fijne en uitgebreide service. Schoenen zitten als gegoten!

Vlot !

De bestelling en de levering van mijn hoefschoenen ging vlot!

Correcte levering en top materiaal schoenen.

Ik heb een quarter met heel gevoelige voeten en nu springt en loopt ze terug rond in de weide. Een goeie maattabel en sterk materiaal. En gemakkelijk aan en uit te doen.

Gewoon goed!

Snel en correct!

Zeer snelle levering

Bij retour wegens bestelling verkeerde maat, goede afhandeling en snelle terugbetaling.

Super !

Voor de tweede keer deze big foots aangeschaft en weer super blij mee.

Snelle levering, goed product

Product volgende dag meteen in huis, en zoals omschreven. Helemaal blij mee!

Mooi op tijd geleverd

Tot nu tu, nog niet gekregen...

meer kan ik niets schrijven...Had liever met PostNL, is veel sneller met leveringen.

Prima en snelle levering

Makkelijk on line te bestellen, snelle levering hoefschoenen. Leuk kaartje erbij .

goed en snel advies, vriendelijk contact, meedenkend met klant

Supervriendelijke benadering, deskundig en goed geïnformeerd,, op eigen initiatief tandje bijgezet vooir tijdige bezorging. Heel blij mee!

Super goede service!

Net voor de eerste keer hoefschoenen besteld op hun site! Hoofwear heeft me via Whatsapp adhv hoef foto's van mijn paard de juiste schoenen en maat geadiviseerd. Ze zijn enorm vriendelijk en helpen je heel goed verder. De levering was snel en er zat een persoonlijk kaartje bij in de verpakking wat het toch net iets leuker maakt! Ik raad iedereen aan om hier hoefschoenen te bestellen, ik ben een wederkerende klant!

Verbazing

Ik heb mijn product niet ontvangen, terwijl DPD zegt dat het afgeleverd is op do m. 1 juni om 12.51 uur. Ik was niet thuis op het moment van levering. Er was geen bericht dat het bij de buren afgegeven is. En er was ook geen pakketje bij de voordeur

Aanrader

Duidelijke site, veel nuttige informatie. Snelle levering en ook niet onbelangrijk hele nette scherpe prijzen. Verder goede communicatie en overleg mogelijk als je er niet uitkomt qua keuze.

Zeer vlotte afhandeling van bestelling

Correcte en snelle afhandeling van bestelling. Besteld voormiddag en dezelfde dag nog verstuurd. Prima service

Product netjes vlot geleverd

Goede producten, service & advies

Dit is de tweede keer dat ik hoefschoenen bij HoofWear heb gekocht. De eerste keer veel advies gevraagd en gekregen. Deze keer wederom dezelfde besteld. Super schoenen, zitten goed en gaan nooit uit. Na 1,5 jaar intensief gebruik zijn de eerste nog niet versleten.

Helemaal tevreden

Website duidelijk en vlotte afhandeling en levering

Heel duidelijke website en snelle levering, erg tevreden.

Aan de hand van de maattabel en duidelijke foto's heb ik een keuze gemaakt. Ik had me al voorbereid op een aantal keer heen en weer sturen, maar tot mijn stomme verbazing paste de schoenen in 1 keer! Meteen een ritje mee gemaakt en ze blijven heel goed zitten. Echt een duidelijke website met goede adviezen. Levering was ook heel snel.

Uitstekende dienstverlening

Goede omschrijving van de producten op de website. Prettig contact en advies via de app, ivm de afstand. De hoefschoenen zijn geweldig. Erg blij mee!

Vertrouwd adres

Al eerder schoenen bij hoofwear besteld. Als de maat niet helemaal goed is, is er persoonlijk advies en geen gedoe met terugsturen/omruilen. Persoonlijke aandacht, wat een veilig gevoel geeft.

De Steeg 6

5375KH Reek

+31(0)413-714650

Over HoofWear.com

De specialist in hoefrevalidatie, hoefschoenen en kunststof hoefbescherming.