Nadat ik de juiste foto’s had door gemaild kreeg ik van Laura snel antwoord met wat volgens hen de juiste keuze van hoefschoenen zouden zijn voor mijn paard . die zelfde week kreeg ik mijn bestelling al toe , en wat bleek , van de eerste keer raak ! de schoenen passen perfect , nu nog afwachten hoe blij mijn paard er mee zal zijn . Bedankt Laura en co

Perfecte webwinkel

Prima zoals altijd!

Ik bestel hier regelmatig. Order wordt snel geleverd en is goed verpakt.

Snel, netjes en precies zoals verwacht.

De website is snel en handig, duidelijk en de producten waren snel in huis en precies zoals verwacht.

semelles souples

livraison rapide.

Vlotte en correcte afhandeling

Bestelling werd vlot en correct afgehandeld

Snelle correcte levering

Heel tevreden kan ik aanbevelen

Super snelle levering!

Vrijdagmiddag besteld en zaterdag al bezorgd. Mooie verpakt ook! Top hoor

Snelle levering en goede service

Snelle levering,goede service en prima producten!

Mooie schoentjes

Mooie schoentjes, wel ietsjes te groot, ze is in een transitie periode dus haar hoef veranderd nog veel. Maar ze is er erg blij mee en stapt nu weer vrolijk naast me mee. Qua bezorging, dpd is bij ons echt vreselijk. Ik heb ze weer moeten bellen, want het pakket was weer eens verdwenen.

veel te duur

veel te duur.

Duidelijke website, vlotte levering

Veel informatie op de website en mogelijk om individuele vragen te stellen. Levering vlot en mooie opvolging. Leuk om een persoonlijk kaartje te ontvangen

Super fijn geholpen

Onwijs snelle service en heel vriendelijk geholpen:)

Perfect advies

Wegens dunne zolen me in hoefschoenen verdiept. Website van Hoofwear hielp me al een goed eind op weg. Na de juiste foto's gemaakt te hebben, advies op afstand gevraagd. Daar zijn drie typen hoefschoenen uitgekomen en diegene die ik uiteindelijk besteld heb, zitten als gegoten. Had vooraf ook de website van de fabrikant bekeken want daar staat ook nuttige info op. Tip: bekijk de verschillende filmpjes, al is het maar om te zien hoe je ze het makkelijkste aandoet.

Goede kwaliteit

Goede service met extra informatie en zelfs een handgeschreven briefje met een persoonlijke boodschap.

Fijn

Snelle levering en fijne producten!

goede service

Overzichtelijke site en goede service. Misschien wel de mogelijkheid geven om als transporteur Post.NL te kunnen kiezen. De huidige transporteur is traag en vindt ons niet (we wonen nogal landelijk).

Vlotte service en communicatie

De bestelde hoefschoen werd snel geleverd en op een vraag kreeg ik direct antwoord. Dat geeft vertrouwen!

Schoenen aan en gaan!

Vorig jaar mijn eerste floatingboots op advies gekocht en dit jaar ook voor de achter hoeven. Beide keren heb ik maat advies gevraagd omdat ik op een flinke afstand woon. (Frankrijk) Hoofwear heeft mij beide keren op afstand heel fijn geholpen en goed advies gegeven. Met mijn twijfels en vele vragen hebben ze mij elke keer weer top geholpen om tot de juiste schoenen en juiste maat te komen. Ik raad iedereen hoofwear aan die aan hoefschoenen wil beginnen!

Ik zou die hoefschoenen nooit hebben durven bestellen Zonder: Die goede website + Het deskundige advies over de landsgrenzen heen... via mail en WhatsApp app contact... En ook de wetenschap dat als ze echt niet zouden passen...ik ze terug kon sturen na liefst toch even een telefonisch overleg...

Goed geholpen, snelle levering

Ik heb hier de Equine Fusion All Terrain Ultra's gekocht, ben fijn geholpen en de schoenen waren de volgende dag binnen. Pony heeft de hoefschoenen nu een paar dagen om en ze zitten goed.

Ze willen je echt helpen

Vragen via email worden snel beantwoord. Ook na bestelling bieden ze actief advies en ondersteuning aan. Heel fijn, want hoefschoenen zijn toch een ding apart.

doen wat er is beloofd

goede product instructies vooraf

uitstekende service en goede bezorging ook in buitenland

Persoonlijke service dmv geschreven berichtje bij het bezorgde pakketje.

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd ook in België

De Steeg 6

5375KH Reek

+31(0)413-714650

Over HoofWear.com

De specialist in hoefrevalidatie, hoefschoenen en kunststof hoefbescherming.