Snelle levering en ben erg tevreden met de schoenen

Snelle levering en ben erg tevreden met de schoenen

Super service

Pas geleden mooie equine fusion active schoenen gekocht. Wat een top bedrijf is hoofwear zeg! Je kunt ze alles vragen en krijg altijd netjes bericht terug. Hele goede adviezen waar ik echt wat aan heb. Een bedrijf waar ik zeker vaker iets zou kopen.

Goede merken, goede service

Super service en snel

Nu 3x wat besteld, ook een keer na overleg via de mail. Snelle nette reactie en bestellingen waren heel snel binnen! Handgeschreven kaartje erbij maakt het extra persoonlijk.

Snel, duidelijk, professioneel.

Makkelijke en overzichtelijke website. Snelle service !

Snelle reactie op vragen

Bij de vragen via chat kreeg ik snel een duidelijk antwoord. Het pakket was snel geleverd en goed verpakt.

topservice, eerlijk advies

warm ontvangst vasthoudend in het zoeken naar het juiste produkt eerlijk advies

Ik ben weer onder de indruk van de snelle, professionele en buitengewoon hartelijke service. Het is fijn te merken dat Marianne en Klaas met je meedenken en zelfs op grote afstand alles uit de kast proberen te halen om te helpen. Echt een aanrader als je je niet helemaal zeker voelt over de keuze van de schoenen. En doordat ik niet in Nederland woon, is het steeds spannend wanneer het pakket aankomt. Ook dat wordt door Marianne op de voet gevolgd. Hartelijk dank!

Een duidelijk en prettig consult

De schoenen stonden al klaar, en na wat uitleg begon het passen. Er werd goed uitgelegd hoe het werkt, en het advies was duidelijk. Ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld, of gedwongen gevoeld om iets te "moeten" kopen. Na een geslaagde uitleg, zijn we met 4 mooie schoenen naar huis gegaan.

Kundig en servicegericht

Goed pasconsult gehad, met hartelijke ontvangst, goede behandeling van paard en duidelijk advies. #aanrader!

Paard blij baasje blij

Hele fijne hoefschoenen. Soft maar stevig materiaal. Kunnen we weer leuke ritjes met haar maken, En wat een leuk kaartje erbij in de doos, handgeschreven, heel persoonlijk. Top!

Großartige Beratung

Wir haben für einen Haflinger und ein dt. Pintobarockpferd Hufschuhe gesucht. Für den Haflinger kein Problem, für den Schecken gestaltete sich das schon schwieriger, aber Klaas hat mit Geduld und Bedacht die perfekte Lösung gefunden. Wir sind begeistert und kommen jederzeit gerne wieder.

Blij paard

Ondanks het feit dat de opmeting met foto's en Lineaal toch geleid hebben tot een maatje te klein ben ik nu met de juiste maat dolgelukkig. Zware kneuzing in voet. Gaat maanden duren, maar met schoen aan loopt ze perfect en is het risico op overbelasting door op 3 benen lopen nu minimaal. Lange tijd te gaan maar dat is geen ramp nu. Mocht iemand nog een maat 1 Cloud nodig hebben; helaas 1 dagje gebruikt dus kan niet meer retour.

Paard is blij!

Helaas ondanks foto's met Lineaal de verkeerde maat ontvangen. Maat groter besteld en deze werkt super goed (de Cloud bij paard met hoefkneuzing). Wel dure grap nu ik 2 schoenen van 107 euro heb en er 1 goed is

content

livraison assez rapide dans l'ensemble sérieux de ce site chaussure très aidante pour éviter à notre jument à la jambe cassée de faire une fourbure

Goede service!

Super geholpen, Wij hebben foto's gestuurd en daarmee hebben we een advies gekregen voor de maat en welke schoen het beste bij onze pony past. En daarna werder de schoentjes snel geleverd en wat zijn wij er blij mee!

Prachtige sevice met uitreikende hand!

Positief

Super service!!

Wat een geweldige snelle service. Heel vriendelijk en de schoenen had ik de volgende dag al binnen. Een dikke 5 sterren!

Snelle levering, netjes ingepakt met vriendelijke persoonlijke touch

Snelle levering, netjes ingepakt met vriendelijke persoonlijke touch

Goed advies en heel erg betrokken

Ik heb al 2 x ervaring met Klaas namelijk 10,5 jaar geleden toen mijn paard hoefbevangenheid kreeg en Klaas hem Smit schoenen aangemeten heeft. Dit gaf enorme verlichting. Er is in die 10 jaar veel veranderd en nu was mijn huidige paar kreupel en heel gevoelig op zijn zolen. Ik had schoenen besteld die niet geschikt en passend waren. Via app contact en door middel van foto's kreeg ik het advies Equine Fusion All Terrain Ultra te kopen. Dit bleek helemaal goed. Mijn paard loopt erop alsof het de normaalste zaak van de wereld is en geen spatje kreupelheid te zien als hij zijn schoenen aan heeft. Dankjewel Klaas voor de 2e keer!

Rust, tijd, uitleg, adviesen en super service

Mijn pony heeft moeilijke voeten, bij de eerste afspraak heeft Klaas deze eerst bekeken, beoordeeld, adviesen gegeven en bekapt alvorens schoenen te gaan passen. Er paste maar een soort schoen die helaas later bleek te draaien. Hier werdt niet moeilijk over gedaan en enkele adviesen over app volgden. Helaas draaiden ze nog steeds waarop ik welkom was om nog eens langs te komen om de boel opnieuw te beoordelen. Wederom veel tijd en uitleg en naar huis met hetzelfde merk schoen maar andere variant om uit te proberen. Zeer fijn contact en super service, en dit alles voor een zeer schappelijke prijs! Helemaal blij met de nieuwe schoen die goed blijft zitten!

Goed advies, goede schoentjes

Wij konden zelf geen passende schoentjes vinden op de site voor onze hoefbevangen shetlander Bram, omdat Brams voetjes zowel klein als breder dan lang zijn. Toen ik eenmaal naar het juiste nummer appte (mijn fout, ik had een oud nummer), kreeg ik uitgebreid meedenkend advies voor schoentjes. De schoentjes kwamen gelukkig de volgende dag al binnen. Ze passen echt perfect. Bram krijgt homeopathische medicijnen en dankzij de schoentjes is de tijd tussen bevangen worden en inwerken van de medicijnen overkomelijk. Hij was eerst aan de grond genageld en met de schoentjes scharrelt hij weer rond. Goede service, goede schoentjes. (Equine fusion active)

Klantervaring zoals het hoort!

Hoofwear.com snapt wat een klant nodig heeft. Duidelijke uitleg op de site en keurige mails als bevestiging van bestelling en betaling en versturen van je pakket. Pakketten komen eerder binnen als beschreven, keurig verpakt met een hand geschreven kaartje en een leuk extraatje voor mijn paard. Top service, aandacht en service voor mij als klant.

Supergoed advies gekregen

Via messenger altijd alle info kunnen krijgen welke nodig is om een goede keuze uit het assortiment te maken. Snel en goed verpakt verzonden.

Snelle reactie, snelle levering, goede service.. gewoon top! Ik een heel blij paard en raad iedereen die hoefschoenen nodig hebben Klaas feuth aan!

De Steeg 6

5375KH Reek

+31(0)413-714650

Over HoofWear.com

De specialist in hoefrevalidatie, hoefschoenen en kunststof hoefbescherming.