groot assortiment

vlugge levering

Parfait

Je n'ai jamais été déçue de cette enseigne. Envoi rapide et toujours conforme à ma demande.

Correct en perfecte levering

Correct en perfecte levering.

Goed verpakt, goeie producten en snelle levering

Vlot en correct

1ste keer dat ik hier een bestelling heb geplaatst. Zeer correct verlopen. Goede prijs. Hier bestel ik nog!

Rapide , et sans problème tout était comforme a la commande

Merci pour votre petit cadeaux qui était en plus de ma commande . Cela m’a touché... de nos jours c’est très rare de recevoir qlq chose. Merci infiniment. Mme Di vito

Eerlijk oprecht!!

Zeer betrouwbaar en correct!

Très bien

Site sérieux et envoi rapide. A recommander sans hésiter.

Tevreden klant

Overzichtelijke webshop, mooi aanbod, goede prijs, goed verpakt, snelle levering, altijd een extraatje!

24 u na bestelling ontving ik die al !

Snel, duidelijk omschreven producten, juiste opvolging van pakje...

choix produits efficacité rapidité exécution

choix produits efficacité rapidité exécution

Je suis très satisfaite de la rapidité de la livraison

Cela fait des années que je commande chez vous, je suis très contente des prix appliqués ainsi que de la rapidité de la livraison.

Vlot en correct = SUPER!

Van A tot Z is alles vlot verlopen.

positief

goed produkt en super snelle levering

Teleurstellende service en misleidende cadeau-optie

Betaald voor de optie “inpakken als cadeau”, maar de producten werden gewoon los in dozen geleverd met een apart zakje erbij. Er was dus niets ingepakt, ondanks dat dit duidelijk zo vermeld stond bij de bestelling. Na meerdere mails kreeg ik uiteindelijk de reactie dat ik “fout” zou zijn en dat er volgens hen enkel een verpakking wordt meegeleverd. Dit terwijl op hun website, in de winkelwagen én in het besteloverzicht duidelijk “inpakken als cadeau” staat. Zelfs nadat ik screenshots van deze pagina’s heb doorgestuurd, blijven ze dit ontkennen. Geen verantwoordelijkheid, geen oplossing, enkel de klant ongelijk geven. Zeer teleurstellende service.

Snel geleverd en goed!

Alles inorde snel en goed geleverd !

Article manquant dans ma commande

Lors de la réception de mon colis je me suis aperçue qu’il manquait un produit. J’ai revérifié ma commande afin de m’assurer que l’article y figurait bien et l’article a bien été commandé et par conséquent payé. J’ai contacté par mail le service client pour faire part du problème mais je n’ai toujours aucune réponse.

Altijd professioneel, klantvriendelijk en behulpzaam

Elk contact is altijd zeer professioneel en klantvriendelijk. Er wordt samen naar een oplossing gezocht en dat in een supervriendelijke sfeer. Een aanrader.

Alles ging vlot, snelle levering en goede communicatie.

Correct geleverd

Très satisfaite des produits Kerastase.

Très satisfaite des produits Kerastase. Dommage qu'il n'y ait pas de magasin en Belgique.

Se soucie du client

Rien à redire, claire et précis

Good

Very good