Laden reviews...
1.704 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews prijzen snelle levering en scherpe prijzen. Klanten waarderen betrouwbaarheid en duidelijke communicatie. Over het algemeen is de ervaring positief, met af en toe een verrassing bij de bestelling.
Geen commentaar dus heel.goed verlopen
Sophie
Moorslede
Een vlotte en snelle service. Ook een tof cadeau ontvangen.
Cindy
Willebroek
Zoals altijd alles in orde
Martine
Halen
laatste pakje tip top in orde
Etienne
Gent
Ik hou jullien
Jackie
Bredene
Product besteld en dag erna geleverd door Bpost Dankjewel aan het ganse team
linda
Oostende
gemakkelijke website correcte afhandeling snelle service
Marleen
wetteren
Produkten aan een schème prijs. Toffo promos
Nadine
Buggenhout
Vandaag besteld, morgen in huis
Erik
Herentals
Telkens als ik een bestelling plaats , wordt deze correct en vrij vlug uitgevoerd en dit tegen scherpe prijzen , waarvoor dank !
Maurice
Deinze
Heel snel geleverd, netjes verpakt en een gratis cadeau. Een echte aanrader.
Gaby
Leuven
I am disappointed to have received an unsealed product again. Unfortunately, this is not the first time this has happened. The previous time, I decided not to return the product because I was concerned about the return policy and the possibility of being held responsible if the package was lost or damaged during the return process. However, receiving another unsealed product is unacceptable, especially when purchasing expensive skincare products. When I buy a new product, I expect it to arrive sealed. An unsealed product gives the impression that it may have been previously returned by another customer, and it also raises concerns about product quality, as exposure to air can affect the stability and shelf life of certain ingredients. I have sent a mail to Beauty plaza, but no response. I hope Beauty Plaza improves its quality control and ensures that all products are carefully checked before being shipped. Customers should be able to trust that they are receiving brand-new, unopened products.
Anett
Bekkevoort
We have checked our inbox, but unfortunately we have not received any previous email from you. We would appreciate it if you could resend your email so we can review your concerns and assist you further.
Ik bestel geregeld op BeautyPlaza en nog nooit problemen gehad.
Wendy
Brecht
Perfekt
Christiana
Mechelen
Snelle levering en een fijn, nuttig cadeau op de koop toe!
28 June 2026
Katrien
Dendermonde
Snelle en correcte levering tegen een scherpe prijs.
Frank
Brakel
Dankzij het fantastisch initiatief om refill-day te organiseren, konden we aan een voordeligere prijs onze Kérastase producten aanvullen. De levering verliep heel vlot en het extra kadootje is altijd meegenomen.
Gudrun
Gentbrugge
Een vlotte levering en goedkope producten
Maguila
Oostende
Directe snelle vriendelijke levering ondanks het zeer warme weer.
rudy
Bilzen-Hoeselt
Het professionele foam van l'Oréal gebruik ik al heel lang en ben er heel tevreden over om mijn haar een voller volume te geven bij het föhnen. Mooie promo, heel snel geleverd en een leuk cadeautje(shampoo) erbij.
Marian
Zele
zeer tevreden
Rosita
Zoutleeuw
Snelle correcte levering
Kathleen
Herentals
Altijd fijne om bij jullie te shoppen Altijd correct .
23 June 2026
Francine
Lommel
Mijn bestelling is zeer snel geleverd en er zat een leuk bruikbaar cadeautje bij.
21 June 2026
Hilde
Maaseik
Al jaren geleden klant geworden, meestal kopen wij met relatief grote hoeveelheden dus we kopen niet zo geweldig vaak. Zeer tevreden over heel de lijn.
21 June 2026
GUY