absoluut een aanrader

correcte levering

Parfait

Prix très intéressant. Ma commande était très bien emballée. J'achèterai encore sur votre site.

Makkelijk te bestellen goede prijs en snelle levering !

Vlotte service

Behulpzaam en goede service

Pas le moindre souci !

Tout se déroule comme prévu, le service est au point !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Wow het is zo goed

Ik ken iemand dat dit haarborstel heeft en ze bood me deze produchten aan ben zo blij dat ik het heb gekocht nu is mijn haar veel gezonder dan eerst en al mijn spliten in mijn haar zie je bijna niet meer en mijn haar voelt zo zacht aan en mijn haar is sneller aant groeien omdat het door deze borstel mijn haar gezond maakt dit is echt een aanrader

Zijn altijd goede produkten

Kwalitatief en vlugge service

Stipt

Toevallig gevonden site met producten die ik zocht, voor een voordeliger prijs dan waar ik ze me gewoonlijk aanschaf. Levering stipt volgens afspraak. Netjes compact ingepakt geleverd zonder overbodige doosvulling. Aanrader.

Superbe achats de qualité

Prix très compétitifs, grand choix produits de marque et qualité, livraison super rapide, facilité de suivi par bpost, TB transporteur,merci

Snelle verzending

Snelle verzending

geen opmerkingen

idem

Professioneel en accuraat

Een professionele aanpak, mijn vragen werden onmiddellijk beantwoordt en een perfecte service. Vriendelijk, beleefd en vlotte aanpak.

pas de colis

A ce jour, je n'ais toujours rien reçu (grève de B post ).. Il serait bien d'envoyer les colis par un autre prestataire.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Simple et rapide

Commande aisée des produits. Choix très large. Livraison très rapide. Que souhaiter de plus?

zeer goed

goed product ben tevreden,

Mijn aankoop per 4 aan een goede prijs.op tijd geleverd en goed verpakt.bedankt

Correct en snel

Nette verpakking en snel gele. Bovendien 'n gratis tube handcrème!

Supermooi,bedankt !

Aangenaam mooi,super blij !

Snelle service en interessante prijzen

Snel geleverd en prijs kwaliteit in orde!

Envoie rapide et colis bien emballé

Envoie rapide , les petits cadeaux font plaisir

Heel goeie produkten aan een redelijke prijs

Schampoo gekocht van kerastase ,ben ik zeer tevreden over .Ook viel de prijs redelijk mee.Dus TOP

Al jaren perfect inorde

Nieuwstraat 70