Très content !

Livraison très rapide ! Je recomande!

vlotte en vlugge levering met geschenkje!!

excellent

De eerste keer dat ik bestel maar zeker niet de laatste.Super tevreden heel vlotte levering

Zoals altijd zeer tevreden!

Nvt

Steeds in orde.

Bij mijn bestelling zit steeds een extraatje, vb een handcréme.

Jammeren genoeg geen compleet gamma

Ik bestelde producten van Kerastase Soleil: dhampoo en leave in. Jammer genoeg bieden jullhet bestaande masker niet aan… Dat was praktisch geweest.

Ruim gamma, goede prijs

Snel, correct en tevreden

Très bon produit

Je adore cette produit e le cadeau que je reçu merci a vous

slecht

Op 23 mei besteld; enkele dagen later krijg ik een mail van Bpost "Je ontvangt van ons een e-mail of een sms van zodra je pakje in het Afhaalpunt is geleverd". Op 4 juni moest ik eerst een formulier invullen, inscannen en terugsturen. Ik bewaar altijd mijn mails en betaal enkel met Paypal voor als het misloopt. Dus het formulier ingevuld en dezelfde dag terug gemaild. Vandaag 11 juni krijg ik een mail met daarin "we zouden graag een nieuw pakje op willen sturen, deze keer wel naar een afhaalpunt om herhaling te voorkomen". Zonet geantwoord (met de orderbevestiging in bijlage) dat ook de eerste keer door mij een (zeer goed) ophaalpunt, zijnde het postkantoor van Bpost gekozen werd. Ruikt naar oplichting... ben eens benieuwd wat het resultaat gaat zijn. Indien nodig kan ik via Paypal mijn geld terug krijgen en ik raad iedereen aan om dat ook te doen, want dat werkt wel degelijk.

Perfecte service

Correcte en snelle levering met een handcreme als leuke extra attentie

Alle producten aan de beste prijs met een stipte levering.

Impeccable

Prix attractifs, large choix de marque et livraison hyper rapide.

Alles vlot verlopen, ook een goed product

Alles is vlot verlopen en ik gebruik al jaren dit product. Heel tevreden mee.

Heel goed ervaring

Nergens kost ik deze product bestellen tot ik Bbeauty Plaza tegen komen. Snel service heel goed product.

Great as usual.

No issues and when I had (only once) it was immediately solved. Good products and service

Excellent

Incroyable les prix et la rapidité ! Je recommande

superfijne webshop

Enorm tevreden over alles wat ik heb besteld en zeer snel ontvangen. Ook waardeer ik de gratis producten die ik bij mijn bestelling heb gekregen. Ga zeker nog opnieuw bestellen bij BeautyPlaza. Hartelijk dank!

op tijd geleverd en mooi verpakt

Ik ben jaren klant bij Beauty Plaza BE en altijd correcte en snelle levering waarvoor mijn dank.

Steeds correct en vlot

Steeds correct en vlot

Goede service, goede producten!

Snelle levering. Heel uitgebreid gamma producten op de website. Fijn om altijd een leuk geschenkje te ontvangen bij de bestelling.

Vlotte correcte behandeling van mijn bestelling!

Vlotte en correcte behandeling van mijn bestelling. Levering correct getimed!

Snelle levering, juiste product en altijd een leuke verassing!

Altijd een leuke ervaring om te shoppen bij BeautyPlaza... de juiste producten snel ter plaatste, helemaal top.

Ik vind het belangrijk om mijn pakje snel te krijgen… ik behoor tot het team “oeps, shampoo is op”

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis