Prix trop élevé

Livraison rapide Prix trop cher par rapport a d'autres revendeurs

• Nous recommanderiez-vous? Non

efficiënt en snel, klantvriendelijk, altijd correct

efficiënt en snel, klantvriendelijk en correct top !

Super service!!

Ik koop weinig tot niet on line, vooral om op voorhand te moeten betalen. Op dinsdag had ik mijn producten besteld en betaald, op vrijdag 12u stonden ze netjes in mijn kast. Eerlijk? Met mij hebben ze een wel tevreden klant bij, wat een super snelle en correcte service!! Bravo :-)

Satisfaisant

Commande facile à placer, livraison rapide et soignée

Tevreden

Snelle verzending en producten kwamen in goeie staat toe! Zeer tevreden :)

Ik vond op de website wat ik zocht, de prijs viel mee, en na bestellen en betalen werd het de dag erna correct geleverd.

Heel duidelijke site, snel contact , goede service !!! Verdiend zeker 5 sterren.

Aan te raden

Ruime keuze, mooie kortingen, correcte afhandeling van de bestellingen

Service rapide

La commande arrive rapidement, sans retard, et de bonnes réductions sont appliquées

Kortweg doe zo voort ! Overzichtelijke webshop!

Heel vlotte levering en producten zijn top !

Tout parfait

Tres contente

Snelle afhandeling.

Als een bepaald product niet voorradig is, wordt het correct afgehandeld en geld teruggestort.

Mooie keus en vlotte levering!

Produit pas conforme à la photo

Produit livré non conforme à la photo du site. J’avais demandé une Cc crème Erborian Teint Illuminateur et non une Cc crème Erborian classique

• Nous recommanderiez-vous? Non

Je suis tombée dessus par hasard en cherchant une colo.

J'ai passée commande un samedi .Le mardi j'avais reçu mon colis avec un cadeau en plus .Le top, rapide et efficace .Je recommande a 100 % que des produits de marque et de qualité . J'adore.

Deze shampoo is erg goed,ruikt heerlijk. Was een tijdje nier meer in voorraad, nu ineens voldoende besteld , snelle levering.

Snelle levering en kwaliteitsvolle producten.

Correct

Vlot vlugge levering

Livraison rapide et efficace!

Livraison rapide et efficace

ravie

rapide et très bon produit

Je suis très ´contente pour les commande et le suivis merci

Je conseille avec mes connaissances de vos produits et du suivis et des prix très Démocratiques. Continuez ainsi et encore pour vos services Merci

Zeer vlot

Zeer vlot

Correcte levering

Alles verliep zeer vlot.

Top producten , prijs kwaliteit en overzichtelijk

Zeer snel in je bezit

Super tevreden

Snelle en correcte levering!

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis