Prima produkten, prima service

X

zeer tevreden

zeer tevreden over producten

Brosse à cheveux Mason Pearson poche

Je suis très contente de la brosse et du service. J’ai la même brosse mais avec des poils sanglier/nylon depuis 30 ans et elle est toujours très efficace. J’espère que celle-ci le sera tout autant.

Snel en grote keuze producten

Vlot

Accuraat in levering

Accuraat in levering

Niet tevreden over de manier van de verpakking

Mijn grote fles van 1 liter redken shampoo was stuk . Geen bescherming in de doos de helft van de fles was uitgelopen. Producten zijn oké anders bestel ik ze ook niet hè.

Alles snel geleverd

Commande 6BA41401HX409613X

Commande 6BA41401HX409613X endatz du 8 février et toujours pas arrivée et pas de nouvelles sur l'état de la commande

• Nous recommanderiez-vous? Non

Un plaisir de commander.

Zeer gemakkelijk om te bestellen - aantrekkelijke prijzen - zeer snelle levering - ik raad aan

snel vriendelijk

indien er promotie is ontvang ik een mail en bestel ik

via internet

Bonjour voila oremière commande satisfesant merçi bon service Transé Erna

Satisfaite

J’ai été surpris de la rapidité des livraison. C’est mon deuxième achat. Contente de mes commandes chez BeautyPlaza. Merci pour le cadeaux offerts lors des achats.

snelle service

Snelle levering, goede prijzen en een leuk tof nuttig kadootje.

Uitgebreid aanbod. Altijd leuke acties en kortingen. Snelle verzending. Een echte aanrader.

Toujours parfait

Rien à dire sauf encore plus de promotions ! Tout est toujours parfait. Petit cadeau surprise la boîte : super ! Merci.

Geweldig kwaliteit

Ik heb hier al twee keer besteld, elke keer waren mijn producten goed inorde en snel thuis! Bedankt hiervoor!!! Top winkel!

De ideale online shop voor wie zichzelf de moeite waard vindt.

Overzichtelijk, goede beschrijving van de producten, correcte prijs en snelle levering. Vaak ook leuke acties.

Vriendelijke verkoopsters, vlotte bediening, ook bij online bestellingen

In één winkel alle merken vinden is al een luxe. Zeer aangenaam winkelen. Één minpuntje: als ik iets online wil bestellen en het is er niet maak ik gebruik vd mogelijkheid om verwittigd te worden als het product binnen is en daar wordt geen gevolg aan gegeven.

Snel geleverd. Gen opmerkingen.

Heel tevreden met product

top

voor mijn bestellingen was BeautyPlaza steeds de goedkoopste en werd alles supersnel geleverd.

Snelle levering, produkten beantwoorden aan de verwachtingen

Kortingen leuk meegenomen voor reeds gekende produkten

Rapide dans l’envois

Rapide et des bonnes promotions Mais un petit bémol pour l’envoi des factures des indépendants, je dois souvent contacter pour la recevoir

Facilité et rapidité !

J'ai passé ma commande en un clin d'oeil et l'ai reçue le lendemain matin et un battement de cils ! Je recommande chaudement !

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG