Promotie op black-friday was een enorm leuke buitenkans voor mij. Dank u wel

zie boven

Geweldige promotie, we hadden een stylingtool gekocht voor onder de kerstboom met deze mooie promo konden er nog verzorgingsproducten bij, super leuk cadeau kunnen maken !!! Snel geleverd, de producten moeten natuurlijk nog getest worden maar daar twijfel ik niet aan, kerastase is altijd al goed geweest.

Prijs/kwaliteit vaak top!

Voor beauty producten is Beauty Plaza vaak de goedkoopste online, dus ja, zeker altijd bij hen de prijs checken!

Heel goede service

Correcte levering, goede producten

Produits de qualité et livraison rapide

Excellente service rapide et réponses directes à nos questions

Snelle levering en leuk geschenk erbij gekregen! Dankuwel!

Bestelling super goed ontvangen dikke merci voor kadootje dankjewel we bestellen nog

Tevreden gelijk altijd

Eerlijke firma

Overzichtelijk, snel en correct

Ik bestel graag op deze site. De producten zijn overzichtelijk en ik vond alle producten van de Redken Extreme lijn die ik nodig had. De levering is snel, goed verpakt en correct.

Dik in orde

Supervlugge levering met nog een klein extraatje wat altijd leuk is

Rapide et compétitif

Très beau choix de produits en soins capillaires. Prix promotionnels intéressants. Expédition très rapide. À recommander !

Snelle en correcte servce

Correct

No problem

Correcte en vlotte levering

Correcte en vlotte levering

Correcte levering

Ondanks de black friday drukte alles op tijd geleverd.

Toppie!

Snelle en correcte service!

super

Alles verloopt correct!

Commande à bon prix et envoi rapide.

Commande passée suite à une offre promotionnelle, très bon prix et l'envoi du colis a été rapide.

Prima service tegen fantastische prijzen

Correcte levering en ruim assortiment

Au top. Livraison express

Livré le lendemain de ma commande. Les produits sont top. Vraiment satisfaction 100%

Snel, goede prijzen, top na service

Snelle levering, altijd de beste prijzen en heel goede naservice

Top service, snelle levering. Ik had in mijn levering een fles shampoo tekort, toen ik de klantendienst contacteerde werd het onmiddellijk rechtgezet. Ik kreeg supersnel antwoord en 2 dagen later had ik al de ontbrekende fles thuis. Hartelijk dank hiervoor. Ik kan jullie alleen maar aanbevelen!

Zeer tevredenheid

Heel corect

Colis reçu très rapidement

Goeie prijzen, leuke acties en snelle levering

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG