Pas de commande

Vous me demandez un avis mais je n ai toujours pas reçu ma commande

Alles goed gegaan

Alles prima ontvangen

zeer goed

prijs goed snelle levering

Supersnelle en correcte levering

Zeer tevreden, supersnelle en correcte levering... De volgende dag was mijn levering er al. Heel goed verpakt en gratis staaltjes. Top. Dankjewel :o)

goed supper top

alles verloopt altijd goed

Zeer punctueel en korrekt

Bestellingen worden geleverd zoals bevestigd.

Super !

Grand choix de produits Site très facile Et livraison ultra rapide Je recommande

Zeer goed en heel snel. Topproducten .

Goed, cadeaus minder

Ik heb als cadeau 2 staaltjes parfum voor mannen gekregen. Ik heb geen man, ik heb enkel producten voor vrouwen gekocht. Kan hier rekening mee gehouden worden? Vriendelijke groeten Jo

Goede producten met een snelle en correcte levering.

Goede producten met een snelle en correcte levering.

Correct en vlotte levering.

Correct en vlotte levering.

Top !

Al meerdere keren besteld. Altijd correct, super snel en een gratis cadeautje erbij.

Snel geleverd, artikelen zoals beschreven

Alles in orde.

Het pakketje werd snel geleverd. Het bestelde product is goed.

Goede prijs en perfecte service

Sterke prijs voor kwaliteitsproducten. Goede service: snel geleverd, prima verpakt.

Parfait

Prix avantageux, livraison ultra rapide, cadeaux dans le colis.

Alles helemaal in orde!

Très satisfaite

BeautyPlaza offre un très grand choix d'excellents produits à des prix raisonnables, la livraison est toujours très rapide et soignée, avec un petit cadeau en plus.

snelle professionele service

grote keuze, snelle levering , goed verpakt , mooie producten. Tip : graag variatie van cadeautjes

In orde

Snelle correcte afhandeling en afleveren.

De vervaldatum reeds lang gepasseerd

De datum op het product is reeds vervallen in 2021 Dit vind ik geen goede reclame. Bij een volgende aankoop denk ik toch bij een ander bedrijf aan te kopen.

Incroyable

Très satisfaite avec j’ai reçue un cadeau et tout était de bonne qualité même l’emballage était solide rien à dire

alles ok

alles ok

prijs/kwaliteit = top

kwaliteitsmerken aan een zeer voordelige prijs. De producten worden afgeleverd op de aangeduide dag (met altijd een kleine attentie bijgevoegd, zoals bv. een shampoo of handcréme)

Goede prijzen

Leuk om grote kortingen op producten te krijgen. Online kan je een kortingscode ingeven maar deze heb ik nog nooit gekregen. Sommige artikelen blijven soms lang op voorraad.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG