Supervlug

Zeer vlugge levering

Bestelling vlot kunnen plaatsen, snelle levering en perfect product.

Correcte service

Bij mijn laatste levering was er iets beschadigd en na mijn melding heb ik onmiddellijk een tegemoetkoming ontvangen. Super service !!!

Tevreden

Zeer vlotte levering. Mooi en zorgzaam ingepakt.

Grote keuze artikelen

Grote keuze artikelen. Snel en in goede staat afgeleverd

magnifique

j'ai d'abord demandé des recommandations sur les colorations, la réponse m' a été donnée très rapidement. Du coup j'ai pu passer commande sans perdre du temps et la livraison a été hyper rapide. je ne suis jamais déçue avec HBB24 et toujours le petit cadeau en plus sans le demander :-)

Super goede service !

Mijn bestelling werd zeer vlug en correct verzonden. Heel tevreden ! Hartelijk dank voor het "cadeautje" !

correct en snel.

Steeds in orde !

Goedeservice en altijd welkom geschenkje en volgende in huis.

Parfait

Hoix,prix et livraison rapide. Que demander de plus

Heel goeie en vlugge service!

Snelle en correcte levering!

Super goede service !

Bestel nu toch al geruime tijd bij jullie en altijd even snelle levering en goede follow-up. Al meerdere personen doorverwezen naar jullie website die ook heel tevreden zijn. Ik ben fan !

Duidelijke website, bestellen ging vlot, snel bezorgd en bovendien een cadeautje in het pakket. Ik kan dus niet anders dan 5 sterren geven.

Livraison rapide

J'ai dû commander 4 articles parce que la livraison gratuite à partir de 30 euros n'est pas valable pour le Luxembourg

Quel plaisir

Vous m'avez épatée. Quel service rapide et impeccable! Voilà qui me plait beaucoup.

très bon service

commandé le jeudi livraison le lendemain

De pakjes zijn altijd snel geleverd, tip top in orde en steeds een cadeautje erbij zoals een handcrème!

Ben heel tevreden van de snelle service. Altijd leuk een klein geschenkje bij je bestelling krijgen.

Gewoon goed

Ik bestelde een product maar wist niet of het wel allemaal goed zou komen aangezien ik de website nog niet kende. Maar de bestelling was gewoon snel geregeld en werd snel bezorgd. Dus ik ben tevreden!

Ruim aanbod, vlugge levering, goede prijzen.

Zie hierboven.

Heel goede producten, snelle levering

Fiabilité

Fiabilite et rapidité. Jamais decue

Efficiënt en uitgebreid gamma

Efficiënt en prijsgunstig

?????

JE N AI PAS RECU MA COMMANDE ??????

• Nous recommanderiez-vous? Non

70 Nieuwstraat