super

Gemakkelijk te bestellen

Alles zoals voorzien

TOP!

Duidelijke communicatie, snelle service en een goede beschrijving!

tip top

zoals altijd tip top inorde

Alles mooi verpakt aangekregen

De beste webwinkel voor verzorgingsproducten

Veel keuze, vlotte afhandeling, snelle levering. Super correct.

Service et produits sont parfaits

Services et produits sont parfaits

Vlot en duidelijk

Vlot

prima levering, geen negatieve opmerkingen

Stipte en verzorgde levering, geen enkele negatieve commentaar

Cadeau absent dans le colis

articles commandés dans le paquet mais un des deux cadeaux était absent (le plus important)…. Lorsque j'ai envoyé un email pour informer le service client, on m'a répondu que je devais le signaler lors de ma prochaine commande; or il n'est pas possible d'ajouter un commentaire lors de la commande…. Pas très orienté client….

Correcte en snelle levering

Prima en snel! 9

Zeer efficiënt

Ok hoor😃

Tevreden

Perfecte service en levering!

Alles dik in orde!

Uitstekend !

Gemakkelijke overzichtelijke website. Goede omschrijving van de producten . Snelle levering.

Kwalitatieve producten aan mooie prijzen en snelle service.

alles verloopt correct en tijdig

al jaren trouwe klant, mooie kortingen, zo houden!

Dubbel

Shu Uemura was vorige week met heel mooie korting. Ik kon kleurshampoo wel nog selecteren maar toen ik het in mijn winkelmandje had kreeg ik de melding dat het art. Niet meer in voorraad was. Art. Was terug in voorraad na de korting maar door klantendienst heb ik wel nog de korting gekregen, ik heb wel 4.95 euro transportkosten moeten betalen. Een dag na mijn order kreeg ik een mail dit weekend gratis verzendkosten. Dat is dan terug minder leuk.

Groot aanbod en top prijzen!!!

Grote keuze in merken wat heel interessant is voor mij dan kan ik alles op één site bestellen. Prijzen zijn ook een pluspunt! Het enige min puntje vind ik, maar dat is persoonlijk, ik zou liever staaltjes en/of toilettasje ipv de gratis tubes douchegel. Met vriendelijke groet Marijke Jacobs

Snelle en correcte service

Product beschreven zoals het is. Vlugge afhandeling en versturing.

Parfait

Je commande depuis 1 ans et toujours contente. Je vous ai d ailleurs conseillé à plusieurs de mes amies qui en sont également ravies.

Goede producten aan duidelijke afslam

Producten zijn goed, jammer dat de beloofde gratis geschenken ontbraken

Eenvoud siert

De website heeft een makkelijke zoekfunctie, overzichtelijk menu en eenvoudig bestelproces. De geleverde producten zijn van degelijke kwaliteit en werden correct verstuurd.

Alles in orde

Vlotte bestelling via website, goede informatie voor verzending en vlug thuis gebracht.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG