Bestelling zonder problemen!

Positieve ervaring.! Voor herhaling vatbaar.

Snelle levering, goede prijzen, met leuke extra's

Ik koop mijn producten bij jullie aan een prijs die lager is dan bvb bij de apotheek. Het pakje wordt snel en gratis geleverd, mits een bepaald aankoopbedrag. Ik ontvang leuke gratis extra's. Vorige keer zat het gratis product niet in het pakket, maar dit is de eerste en enige keer tot nu toe. Dus al bij al heel tevreden van jullie! Doe zo voort.

Groot aanbod, goede producten

Zeer snelle levering

Snel & correct

Xx

Tevreden

Alles is correct verlopen

snel, efficient

website: zoekfunctie te wijd, ik zocht creme of mousse om krullen te accentueren en kreeg 100den shampoo's en conditioners aangereikt, en dan maar zoeken ertussen. goed , het is gelukt! voor de rest geen klachten, zeer grote keuze! afprijzingen waren ook fijn.

Verwonderd over de snelle levering

Verder nog geen ervaring heb, dit was mijn eerste aankoop

Prima levering

Ik ben zeer tevreden over het produkt en de levering werd op tijd uitgevoerd, meer zelfs , mijn echtgenote was in de wolken omtrent het bijgevoegde gratis staal Vitamino color produkt. Dit geeft een zeer zacht gevoel aan het haar. Dus conclusie : Heel tevreden; Groetjes, Jeanninne Limbos

Alles is vlot verlopen,de volgende ochtend 7u30 had ik mijn pakje al.

choix énorme, prix compétitifs, livraison rapide et frais offert

Très bon site, trouvé après plusieurs recherches pour des produits de coiffage. Choix énorme et prix très compétitifs. La livraison est rapide et le suivi du colis fonctionne correctement via un service push, ce qui devient rare pour beaucoup de site internet. Vous avez gagné une cliente!

Snelle levering! Altijd een cadeautje erbij! No more Words Needed...

snel goedkoper

Snel, maar pakket werd gwn op de tafel gelegd midden in mijn gesprek met de klant terwijl mijn collega aanwezig was. Mijn pakket heb ik zelf veilig weg gelegd. elke courier legt deze op de afgesproken plaats uit zicht van klanten. Er werd ni op mijn vraag ingegaan om het te leggen de veilige plaats.

Zeker ok, maar mijn gratis kado was niet in het pakje.

Perfecte levering

Uitstekend!!

Ik bestel en de dag erna is het al aan huis geleverd. Nooit problemen.... 😊

Geweldig.altijd op tijd geleverd voor mij meer dan vijf sterren waard.dank u wel hbb24

Mijn ervaring met hbb24.ik koop nooit producten bij de concurrentie al veel slechte ervaringen gehad.bij hbb24 ben ik al een tijdje klant en nog nooit iets van problemen gehad.vandaag besteld en twee dagen later heb je uw gekozen producten en altijd met leuke cadeautjes gratis erbij.nogmaals dank hiervoor hbb24. Een heeeeeeeel tevreden klant Chantal keppens

Perfect een aanrader om te bestellen, een tijdige levering en correct uitgevoerd. Top.

Heel positief!

Ruim aanbod aan producten, mooie kortingen, en snelle en degelijke service! Wat kan een mens nog meer wensen?

Verwend

correcte afhandeling

Correct

Correcte en stipte levering

Zeker voor herhaling vatbaar!

Goede producten, prima levering!

Idem

top service

ruim aanbod aan producten , goede prijs-kwaliteit verhouding , prima levering !

Livrer en temps et en heure

Prima service!

Altijd correcte en tijdige aflevering!

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG