Geweldig verzorgd

Correcte, vlugge levering

Bij ieder bezoek aan de winkel of bij levering is de prijs/kwaliteit uitstekend. Zeker een aan rader!!

Super service!

Fantastische ervaring.

perfecte service en produkten

Zeer goede en vlotte afhandeling van de bestelling

Zeer goede en vlotte afhandeling van de bestelling.

Heb een bestelling geplaatst en twee dagen later was het geleverd met nog twee gratis stalen erbij.

Het is de eerste keer en zal zeker niet de laatste keer zijn Mvg

Commande un jour et livre le lendemain, c’est top! Les prix sont corrects et les échantillons font toujours plaisir :-)! Je recommande!

Bestelling vlot en correct afgehandeld

Dit was mijn eerste bestelling bij hbb24. Beetje op mijn hoede omdat veel andere websites die haarproducten en dergelijke verkopen soms heel slechte beoordelingen krijgen (hbb24 was meest positief voor zover ik kon zien, maar je weet nooit..). Maar ik had een heel goeie ervaring: in de vroege namiddag besteld en de volgende dag werd het pakje netjes geleverd zoals beloofd op de website, en track&trace tijdig ontvangen per mail. Verpakkingsinhoud was correct en er zaten zelfs nog 2 staaltjes bij (waarvan het ene een volwaardige verpakking douchegel). Ik bestel hier zeker nog opnieuw!

super

super goed

Grote keuze aan producten tegen goede prijs, snelle levering

Er is een grote keuze aan producten aan zeer goede prijzen. Bovendien krijg je altijd samples gratis bij je bestelling. Snelle levering.

Alles vlot verlopen

Alles zeer snel en aan aantrekkelijke prijzen geleverd

Snelle en perfecte levering. Eerlijke prijzen.

Perfecte levering en ruim aanbod

Snelle bestelling, grote keuze aan allerlei producten en een hele snelle levering. Super fijn om op deze webshop mijn spullen te bestellen :).

correct verlopen

alles zoals op uw site voorgesteld

Snelle en goede service

Zeer tevreden, all producten goed ontvangen

Snelle levering ! alles tip top !

dag ervoor besteld- dag erna stipt geleverd. prima service.

heel goed

snelle levering en goed verzorgd

Goede servies

Bestelling op tijd 👍👍👍

Dit was mijn eerste bestelling en was ok.

Dit was mijn eerste bestelling en was ok.

alles zoals het hoort

goede service, snelle levering, veel variatie in het aanbod

Zeer snelle en goede service.

Enkel spijtig dat er regelmatig produkten uit het assortiment gaan waar er dan geen alternatieven voor aangeboden worden.

De levering was correct en op tijd

De levering was op tijd en perfect !

Leuke producten, goede website, super levering,...

Fantastische winkelervaring

Perfecte winkelervaring, stipte levering en zeer scherpe prijzen. Enorm leuk ook om een cadeautje te ontvangen! Ik ga zeker blijven shoppen bij jullie.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG