Commande rapide et efficace

Choix des produits trouvé facilement, commande facile et transport rapide . Emballage parfait. Satisfaction 100%

Rápido e perfeito. foi uma boa experiência.

Perfecte , correcte en vlotte afhandeling !!!

Heel leuk om bij jullie te bestellen : goede prijs en zeer vlugge afhandeling .

Snel en prijs vriendelijk

Bestel altijd rowland vitaminen en ben altijd super tevreden van de service en de goede prijs. Vandaag besteld morgen geleverd

Niet eens 1 ster waard!

Ik had 3 potjes gelish besteld, maar volgens mij zijn ze over datum. Van de gelish genaamd water field, is duidelijk over datum, het borsteltje is zelfs hard geworden en de gel is super dik. Dan de no way Rosé is het borsteltje ook hard geworden maar is de gel nog ok. Volgens mij is het etiket die aan de buitenkant hangt van de gelish er bewust afgenomen, zodat je niet kan zien dat de gelish over datum is. Ik vind het niet erg dat er producten verkocht worden die over datum zijn, maar dan moet de prijs ook aangepast zijn. Om aan te tonen dat ik dit niet verzin heb ik foto's genomen van de gelish. Natuurlijk heb ik vandaag deze gelish nodig, en de enige die ik op retour kan sturen is de gelish water field. Ik hoop dat ik nieuwe producten opgestuurd krijg, want dit is niet goed voor mijn zaak en die van jullie.

Tevreden

Zeer tevreden, snelle levering!

Snelle bezorging, perfecte levering.

Bach bloesem voor een angstige hond, 2 dagen en we hadden ze in huis.

eerlijk

vlotte service

Uitstekende service

Goede service, goede prijs kwaliteit. En heel leuk om mijn pakketje te openen. Er zaten meerdere staaltjes in om uit te proberen.

parfait

colis arrivé en temps et en heure, rien à redire , merci !

Alles op een correcte manier geleverd en zeer snel !!!

Alles prima in orde.

Snelle levering.

Très satisfaite

De bons produits qu'on ne trouve pas partout, prix raisonnables, petit cadeau en plus et livraison très rapide, c'est parfait!

Slecht producten

Grote bedriegerij Ik heb RASPBERRY KETONE BURNER. GEEN GRAM VERMAGER JE ERVAN. EN SPORT ALLE DAGEN EEN UUR. STOP MET DE MENSEN DAT WIJS TE MAKEN.

ALLES OKE GELEVERD!

ALLES OKE !PRIMA GELEVERD! SNELLE SERVICE!

Heel fijn product, goede aanbiedingen en leuke cadeautjes

producten.klantvriendelijk.en steeds op tyd van levering Top

Vriendelijke en snelle dienstverlening

Na foutieve levering door Bpost werd dit snel rechtgezet per vriendelijke mail door jullie diensten.

Parfait

Très bon prix service rapide et merci pour les échantillons

Duidelijke prijsmarkering en snelle service!

Duidelijke prijsmarkering en snelle service!

Perfect lopend bestelling betaling en levering volgende ochtend

Super site!

Beaucoup d’articles sur le site , prix très intéressants Livraison super rapide ! Je recommande!

Gewoon top

Bij elke bestelling ,is het steeds verzorgd en altijd in orde !! Er zit ook steeds in de doos een kleine attentie ,dit is wel steeds handcrème of shampoo , maar altijd ....DANK U

Uitstekende service

Goede opvolging van bestelling, vriendelijk contact via chat

Pakket niet ontvangen

Op 16/10 heb ik een bestelling geplaatst, die ik op heden 24/10 nog steeds niet heb ontvangen. Ik heb ook nog geen verzendbevestiging gekregen. Ik heb van beautyplaza zelf niets vernomen. Bij het contacteren van de klantendienst heb ik na twee dagen nog steeds geen update gekregen.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG